מפגש קהילה ראשון בת"א - 24/12/04

Tamar from IDDR

New member
מפגש קהילה ראשון בת"א - 24/12/04

שימו לב, אני, בועז ורחלי גאים על הקהילה המגובשת שנוצרה בשנה האחרונה. אחרי פעילות אינטסיבית כמעט כל שבוע במכונות הארקייד ברעננה ובהרצליה, החלטנו להרחיב את הפעילות גם במכונה בתל אביב. אני יודעת שרובכם מאזור רעננה והרצליה ולכן יהיה לכם הרבה יותר קל להגיע למפגשים ברננים ובשבעת הכוכבים. מצד שני, יש הרבה חבר'ה שגרים במרכז וקשה להם להגיע לשרון. מפגשים ברעננה / הרצליה ימשיכו להתקיים, אני ובועז נשקיע את סופי השבוע במכונה שבתל אביב. קייטי תמשיך לרכז את הפעילות ברעננה/הרצליה. פעם בחודש/חודש וחצי יתקיים מפגש מרוכז בת"א (וכל הקהילה מתבקשת להגיע לשם עם חולצות), שאר המפגשים - כל אחד מוזמן למפגש שקרוב אליו. למפגש הראשון בת"א כולם מתבקשים להגיע כדי להראות את חוזק הקהילה ועוצמתה. אז שוב - התראה של 3 שבועות מראש - יום שישי 24/12/04 בשעה 20:30 בבנייני האופרה בת"א. המפגש של שבוע הבא מתקיים בהרצליה/רעננה כפי שקבעה קייטי. יש לכם מזפיק זמן לארגן הסעות, אז קדימה בואו נכבוש גם את אזור המרכז. תמר

חוליק

אתם יכולים להחזיר אותי (אם אני יבוא בכלל..)? (זאת דנה- dAnA) וקארין שואלת אם אתם יכולים להחזיר גמותה?..חחחח (גם אותה)

Tamar from IDDR

New member
הסעות

דנה - . בבקשה לכתוב נושא שקשור לגוף ההודעה ., תודה. אני מניחה שלא יהיה בעיה להסיע אותך מיהוד. לגבי קארין - אני בטוחה שיגיעו הרבה מהרצליה והיא תוכל למצוא מישהו שקרוב אליה שמגיע. במידה ולא כבר נמצא פתרון

Tamar from IDDR

New member
הכוונה היא..

...שמה שמופיע בכנושא יהיה תמצית של גוף ההודעה. כלומר "חוליק" לא אומר לאף אחד כלום, תנסי לנסח את הנושא ככה שיבינו במה מדובר.

kush kush

New member
היית כותבת בכותרת "הסעות" אבל-->

זה לא קריטי, אני שמחה לראות אתכן כאן דנה ודורין
אני בטוחה שנצליח לסדר משו.. מקסימום אפשר לארגן מ ונית גדולה מהרצליה הריי אנחנו איזה 10
אז זה יצא כמה שקלים כל אחד.. ואל תדאגו זה יהיה תחת אחריותי.

kush kush

New member
ואני...

אמורה לחגוג את קריסמס עם החברים
נראה מה יהיה נקווה שנצליח לסדר משו. אגב עומרי אם תמעוניין יומשישי הקרוב יש גם מפגש בשבעת הכוכבים הרצליה...

אולי אוכל להגיע, אבל לרקוד..לא ממש.

אני בקושי עושה 3 רגליים, ב2 אני עוד בסידר, וגם לא משהו.

DDRmaster

New member
תבוא.. תבוא

חיחיחיחי תבוא אנחנו לא אוכלים!!! חחחחחחחח יוני

אחד הדברים שאני טוב בהם זה צילום

אני צלם מקצועי בתחביב שלי. אני אצלם, אתם תרקדו, יהיה טוב.

kush kush

New member
גמני אוהבת לצלם במפגשים ובכלליות../images/Emo9.gif

אבל בעיקרון וידיאו...

למעלה