מפגש קיפולי סוכות.חלקי הקוסדמה.

גילה או

New member
מפגש קיפולי סוכות.חלקי הקוסדמה.

התחלקנו ל2 קבוצות וקיפלנו קוסדמות .הקבוצה שאני השתתפתי בה קיפלה קוסדמת קיפוד של טומוקו פוסה.(שי ,איתי,יהודה,גלינה וביתה ,ליהי אני ועוד מישהי שאינני יודעת את שמה.קיפלנו 24 חלקים המורכבים כל אחד מ-2 חוליות אחת מושקעת והשנייה קלה יותר אשר מתחברים ביניהם באופן כייפי במיוחד.

גילה או

New member
המשך תולדות שפיצופלצת.

פול וגלעד עבדו קשה כדי להעמיד את הדגם . איזה גלעד?זה שראשו בתוך הדגם.

gaharoni

New member
גלעד תיזהר

ראיתי את השפיצופלצת מגיש תלונה במשטרה נגדך...

giladznaor

New member
כן, אבל

אין להם שום הוכחה שזה אני! אני לא ראיתי שום פרצוף, ול95% מהמקפלים קוראים גלעד. וחוצמזה, בסה"כ ביצעתי בדיקה וטרינרית שיגרתית.

rosana

New member
יפה מאוד!

חוול שלא יכולתי לבוא.איזה עוד דגמים קיפלו אחרים? את הקיפוד הזה קיפלתי שלוש שבועות או חודש.

gaharoni

New member
איזה יופי!

בדיוק מישהו בעבודה ראה אתמול את דף הפרסומת לתערוכה, שיש בו תמונה של הדגם הזה, ואמר לי שהוא היה רוצה לראות אותו במציאות!

גילה או

New member
רוזנה- הקיפוד שלך מדהים וקצת שונה .

ניראה לי שיותר מ24 חלקים .והשפיצים שלך פחות בולטים החוצה .חוץ מיזה שלקפל לבד כזה דגם -מה אנייכולה להגיד???כל הכבוד!גם לי יש חשק עכשיו לקפל לבד אבל בינתיים זה רק חשק.

rosana

New member
תודה,

קיפלתי 2 קיפודים אחד עם שפיצים גדולים ואת זה.כל אחד מ80ניירות-40שחורים ו40 שפיצים.אני מאוד אוהבת תוצאה אז כדאי לקפל

גילה או

New member
התחלתי אחד מ24 שחורים ו24 שפיצים

בתור התחלה .סיימתי בינתיים רק 5 שחורים.....

גילה או

New member
ההוראות בספר של טומוקו פוסה -קוסדמה

פשוט במפגש קיפלתי כמה חוליות וזכרתי את זה בעל פה.לא חושבת שיש הוראות ברשת.

bshuval

New member
נשמע נהדר!

חבל שאני לא יכול גם להשתתף... אני בודק בפורום כל הזמן לראות אם יש עדכונים ותמונות חדשות. הקוסודמה יפה מאד, וגם הדינוזאור מרשים ביותר. כל הכבוד! אני מאד מקווה שהפסטיבל יהיה הצלחה מסחררת. אני מחזיק לכם אצבעות! אתם גורמים לי לקנא!

גילה או

New member
בועז

תודה על התמיכה מרחוק זה חשוב לכולנו ולגבי הקינאה כבר אמרו שקינאת סופרים תרבה חוכמה.אז כל עוד שכולנו מדרבנים אחד את השני ליצור דברים יפים עוד ועוד אז הכל לטובה.

mirigami

New member
בועז אתה חסר , יש תמונות נוספות

כשיהיה לנו קצת זמן נעלה אותן בפורום. אני מסכימה איתך שיש כאן קבוצה מדהימה אם נמשיך כמו שאנחנו בשנה הבאה כל אנשי האוריגאמי יחגגו איתנו את חג הסוכות.

למעלה