מפגש שלושת הפורומים ו- הנוספים

מפגש שלושת הפורומים ו- הנוספים

תראו, הנה ההודעה של מוגלי מפורום זכויות בע"ח בוואלה. אנשים הציעו להעביר את זה גם לכאן: ------------------------------------------ מפגש חברתי של כולנו, חברי הפורומים לזכויות בעלי-חיים (יחד עם תפוז ונענע) - מפגש שייערך בחול המועד סוכות, ביום ב´, ה-23.9, בשעה 17:00, בפארק הירקון, בדשא שמול הכניסה ללונה-פארק. את המפגש הזה ננצל כדי לפגוש אחד את השני ולהכיר סוף-סוף את הפרצופים מאחורי השמות והכינויים, וננצל אותו גם למטרה נוספת - לעזור לעמותת לב-לחי. איך נעזור? אז ככה: נבקש מכל חבר שיביא איתו משהו, חפץ כלשהו (שווה אבל), נאסוף את כל החפצים ונמכור אותם בדוכן (מה שנקרא באנגלית Garage Sale). את ההכנסות מהמכירה נקדיש לעמותת לב-לחי, שזקוקה נואשות לתרומות. את הדוכן נעמיד או בעצרת לזכויות בעלי-חיים שתתקיים בתחילת אוקטובר (אם יורשה לנו ע"י המארגנים, אנונימוס) או באחד הירידים שמתקיימים מדי יום שישי בכיכר דיזנגוף. אנחנו יכולים לנצל את החג המשפחתי הזה שצונח עלינו מחרתיים כדי לשתף את בני משפחתנו ואת מכרינו במבצע ההתרמה ולבקש גם מהם לתרום פריט כלשהו. ------------------------------------------------------------ מה דעתכם?

נשמע סבבה!../images/Emo6.gif

אני חושבת שאני אבוא!

tali_le

New member
מה דעתכם?

מה דעתכם שנגיע למפגש הזה? אפשר להיפגש שעתיים קודם רק אנחנו, לעשות פיקניק טבעוני... ואז להצטרף אליהם מי שבעד, נא שרשרו
טלי

רעיון נוסף

מה דעתכם לנצל את נוכחותם של תומכי זכויות בעלי-חיים כה רבים לפעילות בנושא? לדוגמה, זמן רב אני מנסה לארגן הפגנה גדולה נגד "מקדונלדס" - אפשר יהיה לחשוב על גימיק מגניב ולעשות בת"א משהו. so...?

adipo

New member
סבלנות אח שלו

ב 16 ל 9 יש את היום הבינלאומי נגד מקדונלדס וברחבי העולם מתקיימות הפגנות גדולות וקטנות. זה עוד מעט...

vegan

New member
תיקון - 16/10 - יום המחאה הבינלאומי

נגד מקדונלד´ס

vegan

New member
מבצע "חפץ" במפגש הפורומים

מוגלי הציעה לערוך במסגרת מפגש הפורומים המשותף, מבצע של איסוף חפצים ומכירתם לצורך גיוס כספים. מוגלי הציעה רעיון, אני חלקתי על כך והוצע לערוך משאל מהיר כדי להחליט לאן ילך הכסף. מכיוון שבתפוז קיימת אופציית הסקר, אני מציע לערוך באחד משני הפורומים בתפוז את המשאל, אליו נזמין כמובן את משתתפי הפורומים האחרים. למנהלי הפורום - האם זה אפשרי? ואלה הם הצעותיי. (למען הפשטות, במילה פורום אני מתכוון לכל הפורומים השותפים למפגש). ראשית, מכיוון שמוגלי ייזמה את הרעיון, כמובן שזו ההחלטה שלה אם לערוך אותו במסגרת לב לחי או במסגרת הפורום. אם לב לחי או כל ארגון אחר רוצים לאסוף תרומות במסגרת מפגש הפורום, אין לי כל בעייה אם כך. הרעיון של מבצע גיוס כספים שנערך על ידי הפורום למטרה שנקבעת על ידי הפורום נראה לי טוב ומוסיף עוד פן לפעילות הפורום. אם ניתן הייתי גם מגייס את הפורום לשימוש בכסף. אני בעד להריץ פרוייקט של הפורום שימומן על ידי מבצע זה. להלן שתי אפשרויות: 1. הפקת סטיקר לפרסום הפורומים. בפורמים מפורסם מידע רב המעודד לשמירה על זכויות בעלי חיים וככל שיותר אנשים ייחשפו אליו יהיה יותר טוב. סטיקר כזה פונה בעיקר לכאלה המקורבים לנושא אשר כניסה לפורום יכולה להכניס אותם לפעילות אשר תסייע להרבה בעלי חיים. מכיוון שמדובר בכמה פורומים, אפשר לפרסם דף שער שנקים, אשר יפנה לכל הפורומים. לחילופין אפשר להפיק עלון שיפרסם את הפורומים, בתוספת קצת דברי הסבר על זכויות בעלי חיים. העלון או הסטיקרים יופצו בעזרת חברי הפורום בכל הארץ ויאפשרו פעילות גם לאלה שאינם גרים במוקדי פעילות כיום. 2. הרצת הרעיון שהועלה על ידי נטע התרנגולת, הפקת יומן זכויות בעלי החיים. נטע עשתה עבודה מדהימה והכינה דוגמה ליומן עבור שנה זו, אבל יש עוד הרבה עבודה כדי להביאו למצב שניתן יהיה להדפיסו בעלות סבירה. תרומות של חברי פורום נוספים יכולים להוסיף עוד הרבה ליומן. אם נתחיל לעבוד עליו במשותף עכשיו, ניתן יהיה לצאת עם יומן מכובד לקראת השנה הבאה. יומן כזה יוכל לתת מידע על כל הארגונים למען בעלי החיים.

למעלה