מפגש של חברי הפורום בחוה"מ סוכות?

אשמח אם המפגש יהיה בפארק הירקון

מכיוון שאני לא ניידת, והפארק נמצא באיזור מגורי. אם בכוונתכם להפגש במרכז. עמליה

anidnd

New member
מפגש של חברי הפורום בחוה"מ סוכות?

מה דעתכם לכנס מפגש באחד מימי חוה"מ סוכות בשעות אחה"צ? אפשר להתכנס בפארק הירקון, או בכל עיר אחרת שבה יש פארק רחב ידיים.

רעיון טוב בעיקרון אבל...

לי יש סדנה טיפולית, הפעם לקטן שביניהם (אמנה) בת"א א-ב-ג בין השעות 9-15 אבל בין הטיפולים יש לי פנאי. ביום א' 12.10 יש לי הכי הרבה זמן בין הטיפולים- "חור" של 10-13 . הבעייה היא שבני השני בגן ועד שאני אחזור לקחת אותו ואחזור לת"א, כבר יהיה חושך... ביום ד' או ה', אני בעבודה עד אחה"צ ואז אוכל להגיע לת"א - פארק הירקון זה רעיון דווקא טוב, כי יש מספיק מקום להתרוצץ... אך בשעה 1700 כבר ערב.. שבת אצלנו זה היום האופטימלי למפגשים. מי בעד להפגש בשבת של סוכות 11.10 ב-10.00 בבוקר ? ואם השבת היא בעייה, אפשר ביום ה' אולי? אחה"צ סביב 16.40 ? אנא ענו מי נוח לא ומי מגיע. תודה, תלמה.

anidnd

New member
שבת 11.10 הולכת ומתגבשת

אנחנו בעד. אני אומר בזהירות מאוד שנראה לי שזהו תאריך נוח מאוד, במיוחד וכולנו, כמוך תלמה, מתרוצצים באמצע השבוע. מבחינת כיבוד, אפשר שכל אחד יביא בקבוק משקה, מעט חטיפים ופירות, ו"נערבב" את הכל על שולחן אחד גדול. תלמה - האם תפוז "יתרמו" משהו? אולי נביא מתקן מתנפח לילדים?

פ א ב י

New member
יום

שבת יכול להיות מאד נחמד ובמידה ויהיה מפגש אנחנו נגיע שבוע טוב

beezi

New member
../images/Emo45.gif למפגש = רעיון טוב anidnd

אני חושבת שיום שבת זה יום נוח בבוקר בשעה 10:00 - זה בסדר מבחינתי

lkless

New member
../images/Emo13.gifבקשר לשבת

תשרייני לנו שני מקומות, נפגש בכיפור.

בפורום שלנו יש כ-80 משפחות ...

וחשוב גם לי לדעת מי מהן לא יכולה להגיע בשבת לת"א בגלל קדושת השבת. דוגמאות: שושרוז, השמיעי קולך - וודאי יש עוד. אם משפחות דתיות מתכננות להגיע אך נבצר מהן, נעביר את המפגש ליום ה' אחה"צ. אנא, עדכנו אותנו בפורום. אגב, מה קורה עם משפחות יותר דרומיות\ צפוניות? מי בא? האם נוח לכם יותר בשבת? אפשר גם להפגש בפארק דרום ליד הכניסה הדרומית של ת"א. שם יש גם חנייה חופשית וגם מרחב פחות עמוס. היי עמליה, הרעיון של פיתות על האש הוא בהחלט נחמד. אני מציעה שכל נציג משפחה יביא איתו בקבוק אחד של שתייה וסוג כיבוד הנראה לו. נתמקם באיזור צדדי.. לאחר שהילדים יתארגנו על המתקנים. אבל כדאי גם להביא איזה שולחן מתקפל. למי יש? נא לעדכן- העדפות, זמינות, מי מתכוון להגיע עוד?
חתימה טובה ושנה טובה
תלמה.

מפגש פורום

אנו נוהגים בד"כ לצאת לקמפינג,ואני מסודרת. יש גזיה לקפה, ויש שולחן קמפינג, יש אוהל לאלה שירצו לנוח. בקיצור יש כל מה שצריך. אבל אם יצטרפו 80 איש זה לא יספיק. מחכה בקוצר רוח. עמליה ד.א. יש לי סיפור אופטימי, ואני לא יודעת מתי להכנס בלי להפריע לשירשור של אחרים. אשמח לקבל תשובה.

נונינה, פתחתי אתמול את השרשור

ואין לי הרבה ניסיון בפורומים. זו הפעם הראשונה שאני מתחברת ואני רוצה להגיד שזה ממש כיף. הפכתי לגרופית. אבל אני לא יודעת מתי אפשר לפתוח שרשור, ואני לא בטוחה שעשיתי זאת נכון אתמול. אבל אפשר בהחלט להזמין את עדנה, האמא מהסיפור למפגש. לדעתי יהיה מעניין וכמו שאני מכירה אותה, היא תשמח לבוא.

yonitbrk

New member
מפגש

הרעיון הוא נהדר אבל היות ואנחנו לא ניידים - אין בבעלותנו רכב - לא נוכל לצערי להגיע. בכל אופן תבלו בנעימים.דרך אגב ידוע לכם על משפחות מראשון שמשתתפות בפורום?

מה קורה עם יתר הורי הפורום ??

מי מעונין להגיע לת"א. יונית, אם את מקושרת להורים בסביבה , שלהם ילדים מהספקטרום, אולי תוכלו להגיע יחד? קיבלתי בקשה מהצפון להעביר את המפגש קצת יותר צפונה. אך מה קורה עם הדרומיים? יש לכם נכונות? מי בא? אנא עדכנו אותי בתיבת המסרים או בפורום, כדי שנוכל להתארגן. או-טו-טו סוכות מגיע... ובינתיים צום קל, חתימה טובה ושנה מוצלחת!
תלמה.

ויווש

New member
אני מבת-ים

אני מבת-ים. אמנם לא הרבה זמן נמצאת בפורום הזה אבל אם תקבלו אותי אבוא בשמחה. שנה טובה צום קל.

anidnd

New member
ויווש -כולם מוזמנים, אין דרישות קדם

לא חשוב הותק בפורום, לא חשוב איזור המגורים, לא חשוב גיל הילד, לא חשוב רמת התפקוד. חשוב רק דבר אחד - שאת רוצה לבוא ולפגוש אותנו. גמר חתימה טובה ושנה טובה.

dan52

New member
מיפגש

אנחנו מאיזור רחובות מיפגש בת"א מתאים לנו כעיקרון.

חנניה1

New member
נשמח לבוא...

אם זה יצא ביום שבת. נשמח לעזור בכל דבר, יש לנו שולחן מתקפל גדול וגם קטן. להתראות גמר חתימה טובה חנן ראשל"צ ליונית..לנו באוטו יש עוד מקום אחד אם זה יעזור במשהו.

למעלה