מפגש- תגובות

גווניבר

New member
מפגש- תגובות

קודם כל- היה יום ממש יפה ונעים. מדהים איך הפורום הזה כל כך חם ואכפתי. למרות שזאת היתה פעם ראשונה שנפגשנו, הרגשתי כאילו כולם מכירים כבר מזמן. שום תמונה של הילדים שלכם לא חמודה כמו המציאות. איזה פשושים! נחמד פתאום לקשר שמות לפרצופים. 'זאת תחילתה (המשכה) של ידידות נפלאה!' מחכה בקוצר רוח למפגש הגדול!!! נשיקות,

גם אנחנו מחכים למפגש הגדול

היה ממש ממש כיף, בקרוב יהיו תמונות השווצה

אני מקנאה

איזה כיף שנפגשתם. מי היה בפיקניק? ספרו קצת רכילויות, יא קמצנים.... מחכה למפגש הגדול, אצלי, ב- 11.3 יעל

גווניבר

New member
טוב, אז ככה:

אש"ת ושני הילדים המקסימים שלה. רחליקה, אלון ומתן הממוש. עידית עודד ואושרי הכדורון. וגם אני. רכילויות: בתחום הבופה- סלטים מושקעים, ג'חנון, חומוס שהכנתי לבד, מאפינ'ס, ביצים, תפו"א, פיתות. מרדפים חוזרים ונשנים אחרי תותוש, חיפוש מתמיד של צל (שכל הזמן ברח) בשביל כדורון, היכרות של מתן עם הטרמפולינה של כדורון. הצצה חטופה באלבומי התמונות שלי. שיחות נחמדות...
אחרי כמה טאקילות ווודקות מצב הרוח התרומם ופרצנו ב'הורה' סוערת.

יעלי

רק רציתי לכתוב בוקר טוב, אבל כבר צוהוריים. שיהיה לכם יום נהדר. התגעגענו אליך אתמול...
עידית

ביקשו רכילות?

היה ממש ממש כיף והמון רקפות. (זהירות אני מזה יבשושה) עודד הצליח קצת להרגע מכל הלחץ שלו בעבודה. -מציל חיי נישואין. האוטו שלנו (של אבא שלי) כל הזמן קירקש, ואבא שלי אמר ליאח"כ "כן, מכיר תתופעה", ועל זה נאמר GOD! רחלי ממש יפייפיה! ושכחתי להגיד לה פנים מול פנים כמה אני חושבת שהיא גיבורה, גם לגבי הלידה שלה וגם לגבי הניתוח של מתן. ומתן היתה עירנית ומתוקה וזה נראה לי כל כך מזמן שאושרי היה קזה קטן. אש"ת היתה נהדרת עם שני המתוקים. ולא הספקנו ללמוד קצת על מסג' אמיתי. היה הרבה אוכל ותה טעים להפליא. ימ ימ ימ ההורה באמת היתה הכי הכי. חזרנו שיכורים ומרוצים וכמובן מחכים למפגש הענק! היפ היפ

רחליקה1

New member
מתוקות שלי,

גוון אין עלייך!!! כדורית, תודה על המחמאות, יירשמו בספר הפוסט פארטום שלי... מחכה לפגישה הבאה בקוצר רוח, יום טוב.

רוצים סיפורים? ../images/Emo9.gif

אז אתחיל שמשהו שריגש אותי מאוד. תותוש הולך ממש רק חודש וחצי אבל זה נראה כאילו הולך כבר שנה, הוא רץ חופשי על הג'בלאות ואני כל הזמן אחריו. כשהגעתי לשלב של דקה לפני התמוטטות, אחד האבות עזר לי ורדף אחרי תותוש. אני מתנצלת בפניו שהוא טורח כל כך והוא עונה לי "רק בשביל לראות אותו רץ ככה היה שווה לבוא". וזה עשה לי כזה טוב על הלב. שהורה אחר רואה ילדון עם ק"פ שמפותח כמו כל אחד אחר (אם לא יותר) וזה מעודד אותו ומחזק אותו. וחוץ מזה התינוקות היו מדהימים, החבר'ה היו מקסימים והיתה תחושה נהדרת כאילו הכרנו שנים. בהחלט נשאר טעם של עוד ואני מחכה בקוצר רוח.

למעלה