>>מפגש!!!
<<

>>מפגש!!!../images/Emo124.gif<<

אם לא נריץ את העניינים זה לא ילך. אז בואו נסכם. כל, אבל כל מי שרוצה לבוא למפגש (גם אם הוא חושב שהוא לא יוכל להגיע) חייב למלא את הטופס הבא: אני יכול\לא יכול בחיפה: מקום המפגש שאני מציע: באיזה ימים בחנוכה אני לא יכול להגיע?: בערב או בבוקר: אם לא בטוח שאגיע, למה זה?: ככה זה יסכם לנו הכל, ומהתוצאות נחליט באיזה יום ניפגש, איפה ובאיזו שעה. אבל אם אתם רוצים מפגש חייבים להיות פעילים, לזכור את היום ואת השעה ולעשות כל שביכולתכם להגיע ולקבוע שעה ומקום. סוכם?

התשובות שלי:../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

אני יכול\לא יכול בחיפה:יכולה.
מקום המפגש שאני מציע:אפשר אצל דקלה, אצלי או בעזריאלי (עזריאלי הכי פחות טוב.
) באיזה ימים בחנוכה אני לא יכול להגיע:אני יכולה להגיע בכולם, כמדומני. בערב או בבוקר:בערב.
והערה קטנה:אם זה יצא בחנוכה, יהיה נחמד אם כמה ילדים יביאו חנוכיות וסופגניות ונחגוג ביחד.. (
סורה חושך על השחור..סורה, מפני האור
)

תשובותיי:

אני יכול\לא יכול בחיפה: אני מהדרם, אנשים
מקום המפגש שאני מציע: עזריאלי
באיזה ימים בחנוכה אני לא יכול להגיע?: 23-25 לחודש בערב או בבוקר: לא קריטי, נראה כבר. אם לא בטוח שאגיע, למה זה?: א. פיגועים ב. אמא ואבא לא מרשים ג. אני לא ארגיש נוח לבוא לבית פרטי על הפעם ה- 1 ד. בעיות הסעה

דיתוּש

New member
../images/Emo41.gifתשובות...

אני יכולה\לא יכולה בחיפה: אני לא יכולה בחיפה
מקום המפגש שאני מציעה: תל-אביב. קרוב לכולם...
באיזה ימים בחנוכה אני לא יכול להגיע?: אני לא יודעת!
בערב או בבוקר: בצהריים, נגיד שתיים ככה.
אם לא בטוח שאגיע, למה זה?: יש לי טיול בתאריכים לא מוגדרים ועוד שלוש פגישות שאני חייבת לקיים...

אני...

אני יכול\לא יכול בחיפה:לא יכולה. מקום המפגש שאני מציע:עזריאלי!!! באיזה ימים בחנוכה אני לא יכול להגיע?:אמממ...נדמה לי שאין יום שאני לא יכולה...בתנאי שתודיעו על היום מראש... בערב או בבוקר:בבוקר! יש יותר רכבות!!! אם לא בטוח שאגיע, למה זה?:אם יעשו את זה בחיפה...

i love lucy

New member
תקראו את שלי!!!

אני יכול\לא יכול בחיפה: לא יכולה בחיפה!!!!!!!!!!!!!!! מקום המפגש שאני מציע:עזריאלי!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה ימים בחנוכה אני לא יכול להגיע?:תלוי תודיעו מראש ונראה! בערב או בבוקר:בבוקר!!!! בערב אני בטח לא יכולה אז בבוקר-הצהרים אחר כך אני כבר לא יוכל לחזור...
אם לא בטוח שאגיע, למה זה?: אם זה יהיה בחיפה אם ההורים לא ירשו אם התאריך יהיה לא טוב...

תשובות!

1. אני לא יכולה בחיפה. 2. מקום המפגש שאני מציעה: ת"א, ואלי באמת כמו שכתבו רבים אחרים- עזריאלי. 3.בחנוכה, חוץ מב"ערב חג", כמעט כל יום זה בסדר. אני בעד אחד מימי רביעי, ככה בסביבות 12:00 בצהריים. נ.ב. כדאי כבר לתת יום, תאריך, שעה, כדי שכולם יתחילו להתאפס על עצמם ולראות אם הם יכולים להגיע. זה יותר יועיל מהסקרים האלה.

דקלה9

New member
תשובות

אני יכולה\לא יכולה בחיפה: יכולה, ברור! אבל מעדיפה לראות כמה שיותר חבר'ה ולכן... מקום המפגש שאני מציעה: עזריאלי באיזה ימים בחנוכה אני לא יכולה להגיע?: יותר קצר להגיד מתי כן... ביום ראשון וביום רביעי (21 ו- 24 לדצמבר) בערב או בבוקר: בבוקר- אם כי גם לערב אין לי התנגדות. אם לא בטוח שאגיע, למה זה?: בחינות, בחינות... אבל אני אשתדל מאוד להגיע.

i love lucy

New member
רובם רוצים:

עזריאלי... מה זה אומר???? תעשו בעזריאלי!!!!!!!!!!!!!! ובבוקר! או בצהרים! אבל לא ערב כי לא יהיה לאוטובוסניקים ולרכבותניקים איך לחזור כמוני...

מה נעשה בעזריאלי?../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

יהיה הרבה יותר נחמד ואינטימי בבית של מישהו. אני מציעה את הבית שלי בשהם לכם המעוניינים.רוצים?

אלרוס

New member
תשובות

אין סיבה שאני לא יוכל בחיפה אין לי מקום להציע, למרות שזכרון יכול להיות טוב מבחינת כל המרחקים של כולם. ימים בהם אני יכול בחנוכה: לא בטוח, אבל בטוח שלא נר ראשון ונר שלישי עדיף בבוקר. ואז לא ממש משנה לי מתי לא בטוח שאני יגיע כי אני צריך להיות פנוי ושאמי היקרה תהיה פנויה.

ביטלמן

New member
תשובות

אני יכול\לא יכול בחיפה:לא יכול מקום המפגש שאני מציע:תל אביב באיזה ימים בחנוכה אני לא יכול להגיע?:אני עדיין לא יודע בערב או בבוקר:עדיף בבוקר אם לא בטוח שאגיע, למה זה?:התחיבויות קודמות, רשות ההורים

מאור 87

New member
remember me??../images/Emo9.gif

חזרתי משבוע גדנ"ע והיה שווה ביותר!!
בקשר למפגש, קשה לי להאמין שאני אבוא, בגלל ההורים..

אלרוס

New member
בלוךאבה או ברוך הבא

ולא, מאור, לא היתה שום שיחה על יוקו כשלא היית!

למעלה