מפגש~ 18.6, עזריאלי. בואו ^_^
S Sakai Shana New member 16/6/06 #4 יונעתי המושית. אז היא תגיד 15:30 לדוגמה, את חושבת שמישהו יבוא ב15:30? יבואו לפני ואחרי, ככה זה תמיד... בהתאם לאוטובוסים ורכבות... <: 333>
יונעתי המושית. אז היא תגיד 15:30 לדוגמה, את חושבת שמישהו יבוא ב15:30? יבואו לפני ואחרי, ככה זה תמיד... בהתאם לאוטובוסים ורכבות... <: 333>
T The insane banana New member 16/6/06 #17 ../images/Emo94.gif מושית...0_0 XDDDD מושי=יצור לבן בעל צורה לא מוגדרת, הם בדרך כלל מטומטמים/מרושעים/בצורת חרקים לרוב. לא שאני רומזת למשהו XD אבל כשראיתי שקראת לה מושית... XDDDD
../images/Emo94.gif מושית...0_0 XDDDD מושי=יצור לבן בעל צורה לא מוגדרת, הם בדרך כלל מטומטמים/מרושעים/בצורת חרקים לרוב. לא שאני רומזת למשהו XD אבל כשראיתי שקראת לה מושית... XDDDD
N Neon taichou New member 16/6/06 #20 ../images/Emo205.gif אה... מושית זה חיפושית. שאנה, חשבתי שאת מכירה אותי יותר טוב מזה! אני בכלל חציל! ]:
../images/Emo205.gif אה... מושית זה חיפושית. שאנה, חשבתי שאת מכירה אותי יותר טוב מזה! אני בכלל חציל! ]:
T The insane banana New member 17/6/06 #27 לא זה לא../images/Emo94.gif מושי=יצור לבן ופרימיטיבי(בצורת חרק) כך אמר גינקו המושי שי (בישיבישיבישיבישיבישיבישי)
לא זה לא../images/Emo94.gif מושי=יצור לבן ופרימיטיבי(בצורת חרק) כך אמר גינקו המושי שי (בישיבישיבישיבישיבישיבישי)
S Sakai Shana New member 16/6/06 #5 לאבאה. חתונה!!!$#BG^H%YUBY^DR%H T______________________________________T
S Sakai Shana New member 16/6/06 #8 P: מתגרשת. [: [לעזאזל, חתונה בסגנון לטיני עם אוכל ארגנטינאי!! אני ארעב שם!!;;]
F Fay Wood New member 16/6/06 #9 XDD ../images/Emo168.gif בצפר.. י.י המ. אז במקום לעלות על האוטובוס של הבצפר, נעלה על האוטובוס שהולך לתלאביב! O= הם גם ככה יוצאים באותה שעה. ומאותו מקום. זו לא אמורה להיות בעיה XD (אומג, יש לך היו~ בחתימה ^__^ 3>)
XDD ../images/Emo168.gif בצפר.. י.י המ. אז במקום לעלות על האוטובוס של הבצפר, נעלה על האוטובוס שהולך לתלאביב! O= הם גם ככה יוצאים באותה שעה. ומאותו מקום. זו לא אמורה להיות בעיה XD (אומג, יש לך היו~ בחתימה ^__^ 3>)