מפגש
סדנת אומן נגרות
ואומן צבע

yulevi

New member
מפגש ../images/Emo240.gifסדנת אומן נגרות../images/Emo146.gif ואומן צבע../images/Emo126.gif

רק סיימנו מפגש מוצלח וכבר יוצא לדרך המפגש הבא, המועד יחסית קרוב כדי שנספיק לפני חזרתו של יואב להרווארד ביום שישי ה 19 במרץ תתחיל בכוכב יאיר סדנת צבע בת 3 מפגשים המפגש הראשון יהיה עם מאמון חברנו אומן הצבע ויואב ליברמן אומן הנגרות,הנושא חומרי גימור לעץ,ב 2 המפגשים הבאים מאמון יעביר לנו סדנאות צביעה לצורך התארגנות ובדיקת צפי השתתפות אנא כל המעוניינים להשתתף כתבו לי אך ורק למייל [email protected] וזאת כדי למנוע אי נעימויות שלא יגיעו אלי אשורי השתתפות

maamoon

New member
לכל המעוניינים , אני בא יש מקום?

בבקשה תרשמו שאלות שמעניינות אותכם שנוכל לגבש דיעה על מה הידע הבסיסי שיש ומאיפה להתחיל ואם יש צורך להקדיש זמן וכמה זמן בשביל לענות על שאלות

yulevi

New member
מקום שלך מובטח../images/Emo8.gif והמיקום לכבודך../images/Emo45.gif

קרוב לבית
ומיקום מפגשי הצבע הבאים תלוי במארחים,יש מארח גם למפגש הצבע השני,אם מישהו מעוניין ספציפית לארח את המפגש השלישי מתבקש לעדכן אותי הפעם יש מקום למספר משתתפים גדול יותר מתמיד כי הוא יתקיים בגינה בהתאם לתנאי מזג האויר

Ron 99

New member
מצפים ללמוד הרבה ממך מאמון

באופן אישי מה שמעניין אותי הוא ללמוד על החשיבות של הגימור ברהיטים כדי לשמור על עץ ושיהי קל ליישום.

yulevi

New member
|עדכוןצפי המשתתפים עולה על גדותיו../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לכן המפגש יתקיים כמתוכנן,בהמשך יפורסמו עוד פרטים, המשתתפים מביאים את
2 המפגשים הבאים יהיו לקראת סוף אפריל וסוף מאי כל מפגש יוקדש לשיטות צביעה שונות ,כשם שמאמון
ביקש תעלו הודעות מה ואיזה נושאים מעניינים אתכם ,בהתאם לזה המפגשים
יתוכננו כבקשתכם פרטי הגעה וכתובת ישלחו במיילים
לנרשמים לקראת המפגש

לוPה

New member
צבע

תודה למאמן ולמארגן שאלות: שימוש בצבע לרהיטי חוץ ואיזה תחזוקה נדרש בכל בחירה צבע שונה לפי סוג העץ עץ רטוב/יבש ומה שמשתמע הורדת /שינוי צבע קיים תודה

למעלה