מפגש
יום ראשון ב 16:30 בקניון עזריאלי

שרון123

New member
מפגש../images/Emo70.gif יום ראשון ב 16:30 בקניון עזריאלי

שירשור חדש ונקי! אז מי מגיעים? מסרים עם המיקום המדויק יישלחו בימים הקרובים.

דנדוש2009

New member
מקווה שיהיו לי כוחות להגיע,

אני שבורה מבפנים, כלפי חוץ הכול טוב...

דליה ח

New member
../images/Emo45.gif ויש המשך...

מי שמעוניינת בספר שהוצאנו לאודליה מוזמנת לכתוב לו במסר ואני אביא למפגש. אל דאגה...יש לי מספיק. אני אשמח לתת ספר לכולם. אפשר לקחת משם רעיונות, ובעיקר זה ספר שמרתק כל מי שקורא בו.

natalieov

New member
דליה, אני ממש רוצה ספר אבל לא אגיע למפגש...

יש לך רעיון יצירתי אחר להעביר לי..? אוהבת וחושבת עלייך!

eaz1514

New member
נו נו נו ../images/Emo123.gif חיכיתי לראות אותך!

תעבירי לי במסר את הכתובת שלך וטלפון אני אקח מדליה עבורך ונראה איך זה יגיע אליך שבת שלום מתוקה אילנה

דליה ח

New member
רעיון מאוד יצירתי ... הדואר שלנו מהיר ובטוח.

קודם כל ...איך את עושה לנו את זה ? כל כך קיויתי לראות אותך, ואני יודעת שכל מי שפגש אותך אז ,היה רוצה לראות אותך שוב. אפילו לשעה קלה. אבל ...אם את ממש לא יכולה לבוא, תשלחי לי במסר את הכתובת שלך ואשלח לך בדואר. פשוט ביותר. יש לנו דואר בהיר ובטוח. יום יומיים והספר אצלך בבית. אשמח לשמוע ממך בכל עת.....................דליה

eaz1514

New member
../images/Emo8.gif שרותי ההובלה שלנו גם מהירים ובטוחים

אבל שיהיה, גם דואר ישראל צריך להרוויח :- D

natalieov

New member
דליה ואילנה...

אתן כאלה מתוקות!!! את האמת, זה לא העניין שאני לא יכולה להגיע למפגש... אני כן יכולה אבל אני פשוט מרגישה שזה לא שייך להגיע למפגש הפעם... יש המון אנשים חדשים שלא מכירים אותי ואת הסיפור שלי ואני כבר לא מרגישה כמו פעם... וזה בסדר... אני אשמח לפגוש את שתיכן בהזדמנות!!! דליה.. אשלח לך את הכתובת שלי במסר... עדכני אותי אם צריך עוד משהו... אוהבת אתכן המוןן ותהנו!

eaz1514

New member
נטלי חמודה, שרון דליה יפית אני ואחרות

את מכירה את כולנו, את לא מוכרחה לספר את הסיפור שלך אם את לא רוצה בואי לשתות איתנו כוס קפה ולפטפט. אני יכולה להגיע יותר מוקדם, בטח גם דליה תקדים ? רק תני לי עדכון. אילנה אמא של רונן

koval10

New member
אני מאד מצטערת שלא אוכל להגיע

אנחנו בריצות והכנות לקרת הניסיעה, כמעט לא נשאר לנו זמן. ביום א' המורה של דניאל (המיועדת) רוצה לבוא אלינו הביתה להכיר אותה, כי דניאל תפסיד בגלל הנסיעה חודש ראשון של כיתה א'. אז המורה אמורה להגיעה בסביבות 18.00 אני מקווה שכאשר נחזור אוכל להשתתף במפגש שלישי?

שרון123

New member
אוי חבל

כל כך רציתי לפגוש אותך בין שתי הנסיעות הדרמטיות האלה. הכי חשוב שיהיה בהצלחה, כיף לשמוע שדניאל תבוא איתכם.

eaz1514

New member
../images/Emo4.gif אנה גם אני מאוכזבת אבל הכל לטובה ../images/Emo95.gif

העיקר שדניאל מתאוששת
, הולכת לכת א' ואתם
להכיר את התינוקת שלכם. התהליך ארוך אני יודעת אבל ההתרגשות גדולה. קבלת את המסר שלי? אם את רוצה לדבר איתי יש לך את
שלי.
אילנה, אמא של רונן

eaz1514

New member
חסר לך שלא ../images/Emo3.gif

אני מביאה תמונות ששווה לראות !

למעלה