מפגש UFC 80

t-man

New member
מפגש UFC 80../images/Emo143.gif

אנחנו מקיימים מפגש בביתי בשערי תקווה-המפגש יערך בשערי תקווה, ברחוב ברקת 112 ביום שני(21/1)בשעה 17:00. כמובן שנראה במקרן ומסך גדול. אם אתם מתכוונים להגיע בבקשה אנא אשרו את הגעתכם ובמידה ויש לכם רכב או לחילופין יש לכם בעיה תחבורה צרו קשר במסרים. המפגש יתקיים בכל מקרה אפילו אם זה יהיה רק אלון ואני

MysteriOfir

New member
אני כנראה מגיע

אני אפנה אליך בפרטי בקשר לאיזה אוטובוס מגיע לאיפה.

talhorm

New member
אני מתכוון להגיע

אבל אני חושב שאני אגיע אחרי 5...אולי ב6 ככה, אולי ב5 ואולי לפני, אבל אני מתכוון להגיע

JayneCobb

New member
הקפצה

יש ספויילר לגבי האירוע באחד השירשורים...אל תרדו למטה 1!!@!!!!@!@!@!!@!!!!!

היה מפגש מאוד מוצלח

תודה לטל על האירוח ולאלון, אופיר, טלאור וצחי על העגתם. היה ממש כיף לראות אירוע עם אנשים כל-כך טובים! הרצנו צחוקים, אכלנו פיצה, ליטפנו את הכלבה של טל.

talhorm

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif היה מעולה!

צפינו באירוע על המקרן ענק של טל, וכמו שאלכס אמר הרצנו צחוקים, היה אוכל, והיה שווה לחכות יום ולא לראות את האירוע לבד
ויאללה עושים מסורת, כולם מוזמנים להצטרף בהמשך הדרך... לUFC81,82,83,84...100...150!~~!

אפשר לעשות סבב

כל פעם מישהו אחר יארח. אני גם אשמח לארח אצלי בעוד כחודשיים-שלוש באשדוד.

favor

New member
היה ענק!

טל שחקת אותה עם האירוח, חוויה ואווירה נהדרת! אז ניפגש כבר ב-81.

t-man

New member
../images/Emo88.gifמפגש UFC 80-שליטה!../images/Emo88.gif

הכל הלך חלק חבר'ה-היה לי כל כך כיף להכיר את טלאור וצחי ולראות את אלון,אלכס ואופיר פעם נוספת. הייתי ממש מרוצה מאירוע....אירוע מדהים להתחיל את המסורת החדשה,כל קרב היה מעולה. היו צחוקים,היה אוכל והיה מקרן עם מסך ענק. זה בהחלט לא יהיה המפגש האחרון של חובבי ה-UFC בישראל-אני אתרום את הבית שלי כמה שאוכל אבל אשמח אם גם אחרים יתרמו את הבית שלהם. ולחברי הקהילה שלא הגיע-בטוח יהיה מפגש נוסף ונשמח אם תצטרפו...כי בהחלט פיספתם מפגש גדול. אלון יעלה תמונות בקרוב ושם תקבלו פרופורציה כמה גדול המסך ובאיזו רמה ראינו את האירוע. יאללה מפגש UFC 81 או יותר קרוב-פייט נייט....

t-man

New member
תמונות ממפגש-חם חם מתנור../images/Emo206.gif

ממצלמתו של אלון צחי באמצע ביס,אלכס ואופיר בספה ממול.

למעלה