מפגש

kobi12474

New member
מפגש

חברים שלום: חשבתי על מה שאנשים אמרו כאן בקשר למפגש של חברי הפורום,והבנתי ששלומי עסוק אז חשבתי לעצמי משהו אחר משום שאני דיי חדש בפורום,ואני מאמין שישנם כאן עוד אנשים שהם דיי חדשים חשבתי אולי אפשר לארגן איפו(על זה צריך לחשוב)מפגש של אנשי הפורום נטו שנלמד להכיר אחד את השני ואת המשפחות(גם אפשרי) מה אתם אומרים ? קובי,יהוד

karoleking

New member
בהחלט אפשרי.

קדימה קובי, תרים את הכפפה, תמצא מקום נחמד, תארגן את החבר'ה ונפגש

פרנקן

New member
מפגש

בכייף אני מוכנה למפגש.....אני חושבת שזה אחלה רעיון.....רק תחליטו תאריך מקום ושעה.......

kobi12474

New member
המפגש ?

כמה אנשים נמצאים פחות או יותר בפורום ? כדי שאני יוכל לדעת פחות או יותר כמות של אנשים קובי,יהוד

osnat51

New member
../images/Emo23.gif היי, קובי. כל הכבוד על היוזמה.

נראה לי שאנחנו בערך 30 אנשים. צריך מקום שבו ניתן לרקוד ולשים דיסק הופעה בקיסריה, ותאמין לי שלא צריך יותר מזה. מוכנה לנדב את הבית שלי וכל אחד מביא משהו. מי שרוצה, יכול להביא איתו את שלומי.

מפגש של הפורום

המפגש חשוב מאוד, אבל כמובן להביא את שלומי זה חובה כי כולם ישמחו וזה הפורום שלו לא סתם מפגש אקראי של חברים, אומנם החברות נוצרה וזה נהדר אבל הוא החוליה המקשרת אז רצוי שהוא יבוא לחברי הפורום הותיקים יש דרכים להביא אותו כמו שהוא הגיע למפגש יום ההולדת ולמפגשים אחרים

חברה נסחפתם קצת......./images/Emo4.gif,

המפגש חשוב ורצוי אך אני חושב שמוגזם לצפות שכל אחת לכמה חודשים יהיה מפגש פורום וששלמי יהיה נוכח . אין מאושר ממני לראות ולפגש אותו אך אל לנו לשכח שהבנאדם עסוק מאד
שימשיך כך הצלחתו חשובה לנו מאד....רוצה לומר שמפגש פורום צריך ויהיה אך בעיתוי המתאים לשלומי!!! דיאנה נשמה אולי אנחנו וותיקים אך מאד מכבדים את שלומי .ומפגש אחת לחודש חודשיים זה לא זה .,

מפגש

חיון יקירי ראשית תודה על התואר נשמה שקיבלתי זאת תהיה הפעם הראשונה שאשתתף במפגש ולכן חשוב לי שגם שלומי יהיה, בהחלט מקובל שזה יהיה בהתאם ללוח זמנים של שלומי ולא שלנו נשמח להגיע בזמן שיקבע ויהיה נוח לכולם

osnat51

New member
../images/Emo23.gif חיים, איפה נעלמת?

תיכף אני מגיעה ליוקנעם!

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

תמיד את רצויה אצלנו ....אני בשפעת כבר כמה ימים בעצם מההופעה בחוות רונית זה לא מרפה ...נקווה לטוב עד ההופעה הבאה זה בטוח יעבור

karoleking

New member
../images/Emo4.gifאיפה בדיוק את רוצה להכניס 30 איש?

אני מציעה שזה יהיה במקום נטרלי. הפורום כבר גדול מדי לבית. עדיף שנפגש במקום כמו בית קפה או משהו.

kobi12474

New member
המפגש

האמת שיש איזה פאב נחמד ביהוד,שפתחו לא מזמן אם אתם רוצים אני יברר כמה עולה אם אנחנו באים קבוצה של 30 איש ? אבל לא נראה לי ששם יהיה אפשר לנגן דיסק של שלומי בהופעה(משום שזה מקום שפתוח לכולם) אז תאמרו לי אם לברר או לא

kobi12474

New member
המפגש

אוסנת מבחינתי,אבל זאת רק הדעה שלי אין לי שום בעיה ש״נבוא אלייך״ הביתה ואנחנו נביא איתנו סלטים ושתייה,אבל קרול אומרת שהבית הוא מקום קטן,ולכן אני אומר שפתחו בר חדש ביהוד שנקרא ״9״ ואם אתם רוצים אני יברר כמה יעלה לנו אם נגיע 30 איש,אבל לא נראה לי שנוכל לשים שם דיסק של שלומי,משום שזה מקום שפתוח לכולם, אז אני מחכה לתשובתכם האם לברר בפאב או שנמצא איזה בית שאפשר להתנחל אליו קובי,יהוד נ.ב.:חבל שבזמנו שנסעתם לסוף שבוע,לא אמרתם אני הייתי מצטרף בכייף יחד עם האישה והילדות לא נורא,אולי בפעם הבאה קובי,יהוד

למעלה