מפגש!

Hezi The One

New member
מפגש!

טוב אז צריך טופיק מסודר... אממ תידו עם אתם רוצים\יכולים לבוא (תסמנו את היד המוזרה הזאת נו...עם האצבע למעלה או למטה) עם אתם יכולים\רוצים תכתבו איזה תאריך נוח לכם...לדעתי זה צריך להיות בסוכות לגבי מקום אני חושב שכבר סיכמנו על עזריאלי לא?

שטיצה

New member
../images/Emo45.gif

הכי נוח לי זה ה 05.10 בנתיים

LiTtalTal

New member
../images/Emo45.gif+ הערה

ימי ראשון ב20:00 או בסביבות השעה הזאת יהיו בלתי אפשריים. כל השאר חופשי בלי בעיה.... ד"א כמה זה עזריאלי במונית??

Hezi The One

New member
אמממ אני מבין מזה שנוח לך כל יום?

הקפצה פצצה!!! פששש אני אחד המצחיקים

Lifes Music

New member
כה

עם אין לי אימיונים עם הלהקה........
קודם חזי רוצה להיות מומחה עכשיו הוא חושב שהוא מצחיק פחחחחחחחחחחחחח חזי אל תיחס סתם מסטול ת'יודע שאני אוהב אותך.....

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo45.gif

בעד בחופש סוכות! לאדעת באיזה תאריך כי עקרונית אני לאדעת מה אני עושה בסוכות...
וגם אני צריכה ללמוד למבחן בתנ"ך
, שאני הייתי קוראת לו מיני מגן כי זה על כל החומר של שנה שעברה כולל מה שעשינו עד עכשיו, שזה ה-מ-ו-ן!
אז פשוט תקבעו, תגידו תאריך ולפי זה נחליט P=

LiTtalTal

New member
נראה לי שבגלל...

שחזי התכוון שזה יהיה יותר מסודר {???} ונראה לי שלטופיק שהכותרת שלו היא:"אני שואלת שוב...", אף אחד לא ממש ייכנס כדי להתעדכן על מפגש. חזי סידר פה קצת ת'עניינים....

אני עדיין לא יודעת באיזה תאריך

אנחנו עושים את המפגש של סקס לנוער אז אני לא יכולה לאמר מתי אני יכולה לבוא אליכם אם זה יצא על אותו יום זה יהיה על הפנים! כי אנחנו נפגשים בספורטק, ועזריאלי ואני לא יכולה להתחלק לשניים.
0__O

../images/Emo79.gifאממ...../images/Emo4.gif

אנ'לא יועת עדיין מתי בסוכות אני יכולה...כי יש גם מפגש של הפורום של שייגעצ בהיידפארק [אני בעד לאחד אותם אבל אפ'חד לא ירצה
] אז..כמו שאמרתי אני עוד לא יודעת. מצטערת.

Hezi The One

New member
אמממ צריך הקפצה אז כן בואו נבדוק...

קפוץץץץץץץץץץץץץ יא מניאק קפוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

../images/Emo45.gif

אני בעד פגישה בת'א רק לא בין התאריכים 2-5.10! ובבקשה שלא יהיה מאוחר כי אני נוסעת ברכבת...

LiTtalTal

New member
יאללה מה קבענו?!

ב5.10 יש כנראה את המפגש של הייד פארק אז תוציאו את זה מהפרק. כל השאר זה טוב לי כל עוד זה בצהריים.

למעלה