מפגש

מפגש

אני יודעת שהפורום לא פעיל במיוחד, ולא מגובש במיוחד. אבל חנוכה בפתח.. ו.. למה שלא נעשה איזה מפגש? זה יכול לעזור לגבש את הפורום.. :) וזה נחמד בכללי. מה דעתכם?

abarak88

New member
../images/Emo6.gifאני ממש בעד!!!

אני גם ממש בעד שנעשה את זה בב"ש [אני מכיר לפחות 7 מעריצים שיבואו על בטוח כמו שישץ ומוריטו..] חוצמזה אני בטוח שלא יוצא לכם לבקר הרבה בב"ש ממש נחמד פה...אפשר לשבת באיזה בית קפה נחמד.... אז יש לנו כבר אותי, אותך, את מור, את שירן ואני בטוח שעוד ירצו להצטרף... תגידי לי אם נראה לך לעשות את זה בב"ש...אגב כן יש רכבת ישירה לב"ש...

שישיץ

New member
אני גם בעד!

תגידו מה דעתכם באמת על באר שבע מבטיחה שיהיה לכם כייף

שבלולה2

New member
אני מוחה בתוקף

אנשי באר שבע היקרים יש גם אנשים שגרים בצפון- אבל ממש בצפון יותר צפון מקריית שמונה וכמו שאני בטוחה שאתם לא תסעו 6 שעות לכאן אז גם לי זה משום מה בעייתי בעיקר בהתחשב בעובדה שאנוכי באה בימים - זקנה ולי חנוכה זה לא חופש מכלום! אפילו שאני לא מתה בכלל על ת"א אני חושבת שזה הכי הוגן לכולם... אגב הודעות למנהלות שראיתי כאן מתחת: מה קורה לא שומעים מכן בכלל!!!

tali_le

New member
מתנצלת מאוד

מרוב עבודה אני כמעט ולא גולשת בתפוז בזמן האחרון כגולשת (וכמה שזה אירוני פשוט קשה להאמין) מבטיחה להשתפר.... טלי

שבלולה2

New member
הכל נסלח

למען האמת אין על מה להתנצל
אבל על זה שאת מדברת על עבודה... זה כבר לזרוע מלח על הפצעים (למי שחיי באזורים בארץ בהם אין בכלל הצעות עבודה...

morito

New member
טוב את צודקת

עלינו להיות מתחשבים ולכן אפשר להתפשר על המרכז... גם אני לא מת על תל אביב אבל יש לנו ארץ נהדרת ואפשר למצוא מקום טוב אבל קודם כל צריך לקבוע על פגישה רשמית.. מנהלות מה דעתכן?

tali_le

New member
הכול תלוי בכן

אבל בואו נעשה את זה רשמי אני עוד רגע אעלה שרשור המפגש ואז נראה כמה ומי רוצה לבוא ומתי... טלי

למעלה