מפגש ?

reystlen

New member
מפגש ?

מישיודע יש פורום באורט של מסע בין כוכבים ואני עורכת מפגש שבו יהללו וישבחו את STAR TREK לדורותיה . יש קונים ?

דרגורן

New member
עם כל הכבוד (ויש הרבה כבוד)

לסידרה הנהדרת (לעתים יותר ולעיתים פחות) "מסע בין כוכבים" וכל המשכיה וסדרות הבת שלה, כל התרבות הזאת של הטרקיז ולהתלבש כמוהם, ולהעריץ אותם מיותרת
זה מאוס ולעוס
גלאקסי קווסט שולת!!!!!!!!!!111

סיד

New member
עם כל הכבוד (ואין הרבה)

כל התרבות הזאת של לקרוא ספרים ולדון עליהם אחר כך, איכס. אין לכם בושה אנשים??? god damn it get a life!!! ושאני לא אתחיל לדבר על הניקים הטיפשיים שלכם. מי אתם בכלל יחסרי כל יכולות לתקשר עם אנשים אחרים, יאללה לכו לעולם הדמיוני שלכם ותגלשו על המקלדת עם יד אחת.

דרגורן

New member
וואלה, התחלתי להתגעגע אליך ../images/Emo8.gif

איפה הייתה כשפתחתי פתילים בנושא ספרייה בכל פורום בעולם החופשי?

סיד

New member
על איזה עולם חופשי אתה מדבר???

הרעיון על פניו מאוד נחמד, אבל לפי מצב החובבים כיום הוא לא כל כך ראלי. השאלתי למישהו את monkey island 4 לפני חודשיים וחצי+ והוא * עדיין * לא מוכן להחזיר לי אותו! הוא אומר שהוא יחזיר לי רק אחרי שהוא יגמור אותו, והדבר הכי מעצבן הוא שהוא לא מוכן להודות בעובדה שהמשחק הזה הוא פשוט לא בשבילו. מה לעשות יש אנשים שאין להם את ה"אופי" לקווסטים של לוקאס ארטס... הייתי עדיין בהיי מהאייקון ומדיכי רציני מהלימודים (שילוב מסוכן לכל הדעות).

דרגורן

New member
אם כך, יש לי מספר דברים לומר לך!

1. משחקים לא משאילים
משחקים מעתיקים
(או משאילים לצרכי העתקה בלבד)
2. תגיד לו שיש לך משהו אחר (שהוא מאד רוצה) אבל לא תתן לו לפני שהוא יחזיר את מה שהוא לקח.... 3. כשהסיפרייה תהיה מבצעית, יהיו סנקציות וכו´ למאחרים בהחזרה (כמו כן יאושר הארכת זמן וכו´ אם הספר לא מבוקש) 4. בגלל תפוח, שניים רקובים אנחנו נעצור את הקידמה
(או את הספרייה...) 5. בטוח יש לך איזה ספר, שניים שאתה רוצה להפטר מהם (בניגוד למשחק שאתה תרצה חזרה)....

סיד

New member
לא עובד

לשנינו אין צורבים. אין לי שום דבר אחר שהוא רוצה. איך תטיל סנקציות על מישהו שלא יחזור יותר לספריה אחרי שהוא ייקח את הספר?? זה לא תפוח רקוב זו התנהגות של כל חובב טיפוסי, אנחנו אף פעם לא מחזירים דברים בזמן. ולמה שאנשים ירצו לקרוא את הספר שאני זורק? אם יום אחד יהייה שר שמתעניין במד"ב ויחליט להקים ספריית מד"ב מרכזית שממומנת ומושדחת על ידי הממשלה אז זה יהייה ריאלי.

דרגורן

New member
המממממ, ניסית את:

....I know where you live אני מסכים איתך ועם כל השאר שאומרים שזו בעייה, אבל יש לי כמה פתרונות: 1. לפני שמישהו יקח ספר כלשהוא הוא צריך להרשם עם פרטים כגון כתובת מספר טלפון וכו´ 2. בתור התחלה יושאלו ספרים "רגילים", שאפשר להשיג אותם עדיין בחנויות, לנדירים יותר אנו נדרוש פקדון שיגרום לכך ש"הגניבה" לא תהיה אפשרות ממש מושכת... 3. ברגע שאתה לא מחזיר ספר אחד אתה "שרוף" ומלבד אופציות כגון נידנוד שנדנד לך בטלפון וכו´, אתה לא תוכל להשאיל יותר ספרים... (תחשוב שמדובר על ספרים כגון היפריון או חולית בית אטרידס - כך שזה לא כזה אטרקטיבי "לגנוב" אותם) 4. לא מדובר פה רק על ספרים שאתה זורק! אלא גם על ספרים שאנו נקנה (כבר שניים הציעו לתרום כסף במקום ספרים), ודרך אגב דוגמא לספר שאני תורם כי אני לא אוהב אותו זה "קללת הלורד פאול" ואני בטוח שיש אחרים שכן אוהבים אותו.... נ.ב. לגבי הצורבים, בשביל זה יש חברים (שיש להם צורבים
)

סיד

New member
הוא יודע שאני יודע איפה הוא גר

גם לכסח אותו לא יעזור, מה לעשות יש אנשים שזה לא עובד עליהם. על פרטים מפוברקים שמעת? אנשים אוהבים לקבל ספרים אחרים במקום הבפרים שעליהם הם מוותרים. לי זה פשוט לא נראה ריאלי.

דרגורן

New member
אתה יודע מה?

1. אני יכול להביא לך את Monkey Island 4. 2. חלק מהפרטים אפשר לברר (כגון הצלבה מול הכתובות של האגודה, בתמורה להנחה לחברי אגודה..), וכמו שאמרתי המקסימום שמישהו יצליח להוציא זה ספר אחד! אל תשכח שבתור התחלה הספרייה תרוץ מהבית שלי כך שברוב המיקרים אני אדאג שהספרים יגיעו לאנשים (אלא אם הם יבואו עד אלי לראש העין...) 3. יתכן וזה לא נראה ראלי, אני החלטתי שאני רוצה שזה יקרה ומכוון שכולם נפנפו בדגלים (ציטוט מצ´סר החביבה
) אבל אף אחד לא רצה לעשות כלום בלי מישהו שיתנדב, אז אני התנדבתי וגם אם עוד חצי שנה נראה שכל העסק לא עובד, אז נקפל את הבאסטה, נחזיר לאנשים את כל מה שהם תרמו, ואם ישאר משהו אז נמכור ונתן את הכסף לאגודה. ואז כשמישהו אחר יבוא עם הרעיון, אפשר יהיה להגיד: ניסינו, אבל לא עבד... אני מאמין ששווה לנסות (וזה למה אני מנסה
)

סיד

New member
בהצלחה

אני די רוצה את שלי, שילמתי עליו הרבה כסף ומגיע לי לקבל אותו.

Boojie

New member
אוף, איזו פרימיטיביות.

השיטה החביבה עלי היא להראות לפושע את אוסף האצבעות שלי, מזכרת מהאנשים הקודמים שנאלצתי "לשכנע" להחזיר לי דברים. לפעמים צריך להוסיף לזה הקלטה של התהליך (אודיו - הרוב לא מצליחים לעמוד בוידאו). אחר כך כל הבעיות נפתרות. (וכמובן, השיטה הבסיסית ביותר שלי היא שאני סוציומטית ולא משאילה כלום, וגם לא נותנת לאנשים להתקרב לספריות שלי בלי ליווי צמוד וחמוש. יותר מדי נסיון עבר של גניבות אנונימיות).

אין לכם את הצורך הזה לדאוג שכל

מי שאתם מכירים ואכפת לכם ממנו יקרא את הספרים הטובים שנהנתם מהם? נכון, יש את הדאגה והאהבה והגעגועים לספרים אבל מה עם הצורך להפיץ את המילה הכתובה? חוץ מהורסי ספרים - לעולם את תשאילו להם ספרים, אלא אם אתם רוצים לכסוס ציפורניים במשך שבועות ארוכים... למען האמת, אם יש הורסי ספרים תדאגו שהם לא יהיו בין החברים שלכם. ככה יותר קל לסרב.

Boojie

New member
היה לי הצורך הזה.

עד שגנבו לנו את "למות מבפנים". הוא לא היה היחיד ולא הראשון, אבל הוא בהחלט היה זה שעשה לי את הסוויץ´. אם להיות מיסיונרית של מד"ב אומר שיגנבו לי ספרים שאין לי איך להשיג אותם מחדש (ועם ספריה כמו שלי קשה מאד לנהל מעקב), אז שתקפוץ לי טובת האנושות.

סיד

New member
אהמ.

"שאין לי איך להשיג אותם מחדש"? ואני לתומי חשבתי שאת הולכת לקבל אחד חדש.

Boojie

New member
זו *אכן* היתה הפתעה משמחת,

אבל המדיניות שלי נקבעה לפני שהעובדה הזו התבררה. ואין לי כל כוונות לשנות אותה. כל מי שניסה יודע ש"למות מבפנים" הוא ספר שמאד קשה להשיג בחנויות.

למעלה