מפה אצל יאיר

.capricorn

New member
מפה אצל יאיר

אני העזתי, הוצאתי ונסעתי לפגישה והכנת מפה אסטרולוגית אצל יאיר טריבלסקי. אז אתם בטח רוצים לדעת איך היה? באתי אנטי, הומסתי בפגישה ויצאתי אנטי, קישקושים כאלו לא שמעתי בחיים הוא התחיל לדבר על משפחה והורים וקשרים ועוד כהנה וכהנה וחשבתי כשיצאתי ששום דבר בעצם לא היה נכון ושמהדברים שאמרתי הוא בנה איזה סיפור ואמר לי אותו בלי להתבייש. עד ששמעתי את הקלטות שלי שיאיר הקליט בשיחה... אתם יודעים מה...? הכל בול. ואפילו אמרתי תוך כדי הפגישה נכון נכון וכל הפרטים שחשבתי שנתתי היו בשלב הרבה יותר מאוחר וגם לא הכל, הוא פשוט קרא את אופיי מהמפה הוא עשה לי קריאת מפה באופן שבחיים לא תארתי שיהיה כל כך מעניין כל כך חכם ותאמינו לי שהוא חכם לאללה וגם הרבה יותר סימפטי ממה שחשבתי שהוא יהיה, הוא סובלני וסבלני ומסביר אם לא הבנת הוא לא מפחד להגיד את הדברים גם אם הם קשים. בקיצור 1: ישבתי עם חבר ושמענו את הקלטות הוא התרשם לאללה ואפילו שמעתי איזה רצון ממנו לעשות מפה, והוא היה אנטי מוחלט נגד אסטרולוגיה לפני. בקיצור 2: חוויה. ויאיר אני אחזור אליך לפני פרוייקטים חשובים בחיים אז תהיה מוכן. תודה אסי. ואם אתה לא זוכר מי ומה תפתח את המפה ששמורה אצלך ותזכר, זה אני שם. ולכם אזהרה קטנה אם החלטתם ללכת, תעשנו סיגריה לפני שאתם נכנסים כי:``לא מעשנים בבית`` אבל אפשר לקחת הפסקות חופשי. תהנו וזו הבטחה ואל תשכחו לשמוע את הקלטות עוד פעם

למעלה