לפני שאני עוברת ...
יאירוש, לפני שאני עוברת לאי סי קיו, אני מודיעה לך שאלו הן הפעמים הראשונות שלי בכלל באינטרנט, עוד לא מכירה ממש כללים, ולא ממש מבינה מה המותר והאסור, או מה אפשרויות בפורום הזה... אנא האר את עיני (היפות, דרך אגב). וכל זאת לפני שאשאל את בעלי (מהנדס המחשבים), איך אני עוברת לשוחח איתך באי סי קיו... רציתי לשאול אותך על מערכות היחסים הכי חשובות לי בחיי (שזה בני ובעלי). בעלי יאיר (איזה שם יפה... האיר לי את החיים באור גדול) - נולד ב-17.12.70 בשעה 23.15 וילדי שחר נולד ב-19.2.99 בשעה 04.10 (וזה ממש בפוקס, כי הוא נולד בחודש שביעי רק מהפחד שיהיה לי ילד במזל טלה או חלילה דגיג). בקשר לשחר - אנחנו מנסים עכשיו להתמודד עם נושא הפרידה אשר מאז ומתמיד היה קשה לי מאוד (תמיד יצאתי בשן ועין מכל פרידה גם אם אני יזמתי אותה, ובעצם אף פעם אינני נפרדת באמת, אלא סוחבת את מערכת היחסים לידי - בראיה רוחית, מן סתם אפשר לראות את רוב חבריי לשעבר נמצאים לידי), אין לי מושג שחוק איך להפרד, ולא מזמן נפרדנו מהציצי (כן, כן בגיל שנתיים), והחלטתי שאני נותנת לו ללמד אותי (כי הרי הוא מורה הרבה יותר טוב ממני) איך להפרד. נדמה לי שנורא קשה לו, למרות שהוא נגמל כבר לפני חודשיים, עדיין הוא נורא מתגעגע, ובנוסף הבקשה שלו לחזור לבטן שלי, מדהימה ומכאיבה לי כל הזמן מחדש... בנוגע ליאיר - כמו שאתה יכול לראות (אם בא לך כמובן) אנחנו אנשים מאוד שונים, ודי נמנעים לגעת בשוני בינינו, אולי אתה יכול לכוון אותי איפה קווי הדמיון שלנו, שאוכל להגיע דרכם אל השוני הזה. אני מאוד מקווה שאין לי בקשות רבות, שהן עונות על דרישות הפורום, שלא עשיתי לך עבודה קשה... נו באמת מספיק עם השטויות... יש לי עוד הארה קטנה שעלתה במוחי על המילה משמעת - משמעת זה לשמוע את הרוח שלך (את עצמך הגבוה) מה היא בעצם רוצה ממך... נשיקות ולילה טוב.