מפה ותאריכי לידה של ילדים

מפה ותאריכי לידה של ילדים

נניח ואדם לא יודע מה שעת הלידה שלו, אבל יש לו ילדים שהוא יודע מה תאריכי ושעות הלידה שלהם, האם אפשר לדעת על פי זה, את שעת הלידה שלו? שמעתי סברה כז, ומענין לדעת אם היא נכונה.

ובכן..

שמעתי על אפשרות כזו, אולם לא בדקתי אותה. לצערי ולמיטב ידיעתי כיום, כל שיטה שהתיימרה למצוא את האופק על ידי בדיקה של תאריכים בחיים או תאריכי קרובים או ילדים - לא הוכיחה את עצמה באופן מוחלט ולפעמים אפילו חלקי, ולכן מבחינתי אין עדיין אפשרות חד משמעית לקבוע את האופק בודאות אם אין את שעת הלידה המדוייקת. אשמח לשמוע דעות אחרות, אולם רק כאלה שהן אכן מבוססות נסיון ו-או מחקרים למיניהם.

Tal_Ya_Tal

New member
היי יאיר B-) היי יעל B-)

בעבר, נהגתי לקחת מאנשים כעשרה תאריכים מדוייקים של אירועים חשובים בחייהם ובודקת אותם ביחס למפה. מעבר לכך, הייתי מבקשת תמונה, על מנת לראות אם אפשר `לאבחן` איזה אופק יש להם או מה מכיל הבית הראשון. מה שקרה, באופן `אקסידנטי` לחלוטין, הוא, שהבחנתי שאני יכולה לקבל את שעת הלידה ב`תקשור` עם הנשמה, דרך התמונה B-) וזה הוכיח את עצמו שוב ושוב. קרה לי פעם, שהורים אמרו לבתם שהיא נולדה ב-12:00 PM ואני בקשתי תמונה. (אני מאד חשדנית לגבי שעות לידה עגולות) כי תינוקות מן הסתם אינם נוטים להוולד ``פונקט`` על הדקה.) וקבלתי שהיא נולדה בשעה 3:15 PM. (היא נולדה בצרפת) בנינו מפה והכל הסתדר. כעבור מספר שנים, התקשרה אלי הבחורה וספרה, שבעקבות עבודת `שורשים` של בנה, היא הייתה בצרפת ונגשה אל בית החולים שבו היא נולדה. השעה שהייתה רשומה שם הייתה:..................... 3:20 PM ואגב, מצאתי, שאם ישנו טווח של עד שעה וחצי בערך, אפשר להגיע לזמן המדוייק בעזרת ASTROVIEW, התוכנה של מיכה וולנר . לשם כך, יש לגבות מבעל המפה שמונה תאריכים מדוייקים של אירועים חשובים בחייו כאשר ישנו הפרש של לפחות שנתיים ביניהם. L&L TALYA

תודה טליה על נסיונך והבנתך..

אבל למרות הכל, עם כל הכבוד - עוד לא מצאתי שיטה שעובדת. תקשור - זה כבר משהו אחר, מאוד אינדיבידואלי, והוא קשור לאדם ספציפי ולא לשיטה. לגבי התכנה של מיכה ולנר - מכיר כל מיני אנשים שניסו, אבל האמת - אי אפשר להוכיח את התקפות שלה בצורה מוחלטת. את באמת חושבת ש 8 אירועים בחיים של אדם מגדירים אופק ? לדעתי כמובן שלא, אבל יש דעות שונות. מכיר אדם שטוען שמצא כן את השיטה : קוראים לו איציק, והוא מצא על סמך 100 (!) אירועים בחיי אדם, שכולם בדוקים, את האופק ואת נקודת הלידה - איפוק - נושא חדש למחקר. בחיים של מי אפשר למצוא 100 אירועים ? רק בחיים של אישי ציבור למשל, וגם הם חייבים להיות על הדקה. בקיצור, עם כל הכבוד - לדעתי ולדעת רבים אין ולא היתה שיטה חד משמעית, גם כי הדרך לבדוק הכל היא באמת לא חד משמעית, מכיון שאירועים שונים קורים בחיינו כתהליכים, ולאו דווקא כאירועים נקודתיים שאפשר לראות במעבר כוכבים במפה.

אולי זה לא ממש קשור...

אבל לינדה גודמן (סימני שמש, סימני כוכבים ועוד...) ורימונה כהן (אסטרולוגיה למתקדמים) - מציעות בזמן ואין שעת לידה מדוייקת, להציב את האופק במעלה של השמש.. או פשוט להתחיל מ-0 מעלות טלה! אני אישית לא ניסיתי - אז אני לא יכול להעיד אם זה עובד או לא.. ובכל זאת... כדאי! שבי :)

השיטה נקראת שיטה סולרית

והיא בנויה על בתים המסומנים לפי מעלת השמש, כשהשמש פותחת את הבית ה 1. זו שיטה מאוד ידועה, ועל פי רוב באמת עובדת, רק שהשמש איננה פקטור אקטיבי כאן, אלא רק מסמנת את הבית ה 1.. השיטה מתאימה כדי לראות את הפוטנציאל השמשי של האדם, שכן השמש משמשת כ`אני` שלו : מה יממש ואיך. כוכבים שאמורים להיות קרובים לפני השמש לא יממושו בקלות, לעומת כוכבים שיהיו לפני השמש, ויממומשו בקלות. יש יתרונות וחסרונות, אבל היא משמש בעיקר כאינדיקציה נוספת למפת הלידה הרגילה, ולא במקומה. לגבי 0 מעלות טלה - גם כאן יש משהו,אבל מאוד מרוחק, וגם ממנו אפשר ללמוד על פוטנציאל באופן כללי.

Tal_Ya_Tal

New member
אתה צודק יאיר, לגבי התקשור B-)

אתה צודק יאיר, לגבי התקשור B-) פשוט רציתי לחלוק אתכם דרך שאני מצאתי ואני משתמשת בה. אני חושבת שבימינו כל אחד יכול. אבל, זאת כמובן ל א ! אסטרולוגיה. לגבי התוכנה של מיכה, אני יודעת שישנם אנשים שטוענים שהיא אינה עובדת ואכן יש לה מגבלות מסוימות. אך אם יש טווח של שעה וחצי, אני סבורה שמספיקים 8 תאריכים (לפחות אפילו פחות) על מנת לדייק! שים לב, יאיר. לא לקבוע, אלא לדייק! אני בדקתי בדרכי שלי, בתקשור על תמונה ואחר``כ עם התוכנה של מיכה ומבחינתי זה עובד. בוודאי שקשה אולי לדייק על הדקה, אולם גם כאשר ישנו רישום של בית החולים, לא תמיד הרישום מדויק. לעתים המיילדת נזכרת לרשום מספר דקות יותר מאוחר (אם לא בסוף המשמרת)B-) אבל כמובן, שבמקרים מסוימים אפשר לעשות מפה סולארית. צריך רק לקחת בחשבון שלא רק שהשמש לא משמעותית שם אלא גם המיקום של הירח לא מדוייק וגם ההיבטים שלו. מה שכן אפשר להסיק ממפה סולארית, זה דווקא מיקומי הבתים. הפלנטות בבתים נותנות אינדיקציות נכונות. בכלל, לי יש תיאוריה שאומרת שלכל מפת לידה, יש את הדינמיקה שלה ועל כן, לא חשוב מאיזה מקום אתה מתחיל לנתח אותה, תמיד תראה את אותם הדברים `החשובים`, כשהם חוזרים על עצמם. או כמו שנואל טיל נוהג לומר: over, and over, and over, and over again B-) אגב, ראיתי את תשובתך למישהי (אינני זוכרת מי) בקשר להצלבת מפות וקומפוזייט עם אירועים והצעתך לנתח אותה עלגבי הפורום. ``ינעו סימפוזיון`` יוזמה מבורכת מאאאד. לך על זה, יאיר. אני מצטרפת. L&L TALYA

היי טליה - אני באמת מנסה לנתח כך

בצורה שאפשר יהיה להעלות את המפות, וכולם יראו ויוכלו להשתתף. ניסיתי להעלות מפה אחת ולא כל כך הצלחתי.. מה לעשות, ואני לא הכי טכני בעולם. אבל מחר אני אתייעץ בתפוז איך לעשות את זה. הרי זה בדיוק העניין, לא ? לעשות, לשתף, להתווכח, להחכים.. ממש ממלא התרגשות, ואני רואה לפי התשובה שלך שאת מרגישה כמוני, ואני שמח. בכל מקרה, שמח שאת בסביבה, ובקרוב אני מאמין שנוכל אולי אפילו להתייחס למפות און ליין.. אחלה. ולגבי האופק - מאוד מסכים עם מה שאמרת, שהדברים החשובים יצאו החוצה בכל מקרה בכל שיטה, ומהשלב הזה - זה כבר האסטרולוג, לא האסטרולוגיה, כמובן..

קטנטנה

New member
לפני שאני עוברת ...

יאירוש, לפני שאני עוברת לאי סי קיו, אני מודיעה לך שאלו הן הפעמים הראשונות שלי בכלל באינטרנט, עוד לא מכירה ממש כללים, ולא ממש מבינה מה המותר והאסור, או מה אפשרויות בפורום הזה... אנא האר את עיני (היפות, דרך אגב). וכל זאת לפני שאשאל את בעלי (מהנדס המחשבים), איך אני עוברת לשוחח איתך באי סי קיו... רציתי לשאול אותך על מערכות היחסים הכי חשובות לי בחיי (שזה בני ובעלי). בעלי יאיר (איזה שם יפה... האיר לי את החיים באור גדול) - נולד ב-17.12.70 בשעה 23.15 וילדי שחר נולד ב-19.2.99 בשעה 04.10 (וזה ממש בפוקס, כי הוא נולד בחודש שביעי רק מהפחד שיהיה לי ילד במזל טלה או חלילה דגיג). בקשר לשחר - אנחנו מנסים עכשיו להתמודד עם נושא הפרידה אשר מאז ומתמיד היה קשה לי מאוד (תמיד יצאתי בשן ועין מכל פרידה גם אם אני יזמתי אותה, ובעצם אף פעם אינני נפרדת באמת, אלא סוחבת את מערכת היחסים לידי - בראיה רוחית, מן סתם אפשר לראות את רוב חבריי לשעבר נמצאים לידי), אין לי מושג שחוק איך להפרד, ולא מזמן נפרדנו מהציצי (כן, כן בגיל שנתיים), והחלטתי שאני נותנת לו ללמד אותי (כי הרי הוא מורה הרבה יותר טוב ממני) איך להפרד. נדמה לי שנורא קשה לו, למרות שהוא נגמל כבר לפני חודשיים, עדיין הוא נורא מתגעגע, ובנוסף הבקשה שלו לחזור לבטן שלי, מדהימה ומכאיבה לי כל הזמן מחדש... בנוגע ליאיר - כמו שאתה יכול לראות (אם בא לך כמובן) אנחנו אנשים מאוד שונים, ודי נמנעים לגעת בשוני בינינו, אולי אתה יכול לכוון אותי איפה קווי הדמיון שלנו, שאוכל להגיע דרכם אל השוני הזה. אני מאוד מקווה שאין לי בקשות רבות, שהן עונות על דרישות הפורום, שלא עשיתי לך עבודה קשה... נו באמת מספיק עם השטויות... יש לי עוד הארה קטנה שעלתה במוחי על המילה משמעת - משמעת זה לשמוע את הרוח שלך (את עצמך הגבוה) מה היא בעצם רוצה ממך... נשיקות ולילה טוב.

היי קטנטנה - אי אלו תשובות זעירות

היי קטנטנה - את באמת עוברת דברים מעניינים, כמו בנושא הפרידות. יתכן שאנו אף פעם לא נפרדים באמת - אולי מאפסנים במקום רוחי כלשהו את הישויות האלה שעברו כברת דרך איתנו, מעין בני ברית חכמים שמפנים מקום לאחרים, כשאנו בדרך שלנו לאסוף חכמות אחרות ועבודות מסוג שונה.. ומעניין שדווקא כאן עשית לך ילדלי - האורנוס שליט השמש שלהם הוא אלוף הניתוקים בכל מקרה, והדליים הם אלה שלומדים ראשונים איך להתנתק במהירות בגלל חוויית אב לא נגישה במקום כלשהו, או חווית עזיבה פטמתית לפני הזמן כמו במקרה הזה שלא משתלמת להקשר אליה.. דווקא עם הדליון הייתי משאיר יותר את הפטמה - המזל הזה ממילא כל כך מוגן רגשית לפעמים, עד שכמה שיותר אפשר לדחוס אליו הזנות מסוגים שונים, כך יהיה לו יותר דלק במגעיו עם האינטימיות הפנימית שלו. אבל מעבר לזה, צריך להתבונן במפות שלו ושל יאירך לעומק, וזו פעולה שלא כל כך עושים בפורום כזה, אלא יותר בפגישה אישית מקצועית, שם באמת נכנסים לעומק ומבינים את הקוד האישי של כל מפה ואז מצליבים לאורך ולרוחב כדי לראות מי פגש את מי ואיפה, ובעיקר - למה.. ובקשר לשוני הזה - שוני הוא קודם כל תחושה, שהיא שונה בעיקרה מתחושת הדומי, אם כדי להגדיר את ההבדל - איפה אתה מתחיל ואיפה אני נגמרת - ואם כדי להתחבר לתחושה פנימית עמוקה מאוד של שוני, שסוחבים מגיל מאוד צעיר. אז גם לבחור את השונה כפרטנר היא סוג של עבודה - עבודה על המקום השונה אצלך, וממנו בעתיד גם על הדומה, אם באמת תרצה.. ולגבי המשמעת - אהבתי. כן, יפות ההבנות העדינות שלך והמשמעות שאת נותנת להם, ולהקשיב לעצמך ול`אני הגבוה` הזה שמחובר אליו - וכי איזו מתנה יפה יותר נוכל לתת לעצמנו ?

קטנטנה

New member
המון תודה

המון תודה על התשובה, חייבת להודות שיש לך המון סבלנות. לא גילית לי את המזל שלך. מאוד אשמח אם תמסור לי אינפורמציה איך להפגש איתך לייעוץ בהרחבה... לא סיפרת לי מה כן מותר לעשות בפורום - הידע שלי באסטרולוגיה מסתכם בזה שאני יודעת להבחין איזה מזל האנשים שמסביבי. בקשר לשחר - הוא ינק עד גיל שנתיים, ורק אחרי שיחות מאוד ארוכות עם הרוח שלו (במדיצטיה ועוד...), ה``אני העליון`` שלו נתן לי את אישורו ש``זה הזמן לפרידה``. מעבר לכך נראה לי שהירח שלו או האופק במזל דגים... כך שיש אולי משהו שמאזן את הדליות שלו. ובנתיים איזה מחזה אתה כותב, כתבת גם אחרים? מחכה לתשובה. ועוד... מה התפקיד של האופק ושל הירח במפה?

oraor

New member
הי, תשובה חכמה

לדעתי הערתך משעשעת וגם לענין. הסיפור של צרפת קרוב לאמת אך הייתי חוזרת לשם שוב מסיבות אחרות .....

למעלה