מפוזרת שכמוני...

מפוזרת שכמוני... ../images/Emo10.gif

מחר לבת שלי יש יומהולדת בגן, הוצאתי כבר לפני שבוע מתכון מאחד הפורומים של עוגה גבוהה שתמיד מצליחה, לציפוי וחיתוך (אני רוצה לעשות פרפר) אבל המתכון אבד... s.o.s, מישהי יכולה לתת לי מתכון שכזה או להפנות אותי לקישור הנכון (אני כבר חצי שעה מחפשת ולא מוצאת) תודה מראש
 

קישלורן

New member
את זוכר איך קראו לעוגה ?

אולי זה היה קישור לאתר באנגלית עם עוגה בצורת פרפר ?
 
לצערי, אינני זוכרת, אבל כל עוגה

פשוטה לעשייה וטובה לילדים שיוצאת מספיק גבוה כדי לראות אותה תהיה טובה לי. יום טוב (ללא פיגועים) ותודה.
 

קישלורן

New member
ועוד דבר -

עשיתי חיפוש לפי שוקולד ועלו מלא מתכונים של עוגות שכדאי לך לבדוק. חשבתי לעשות לך לינקים אבל נראה לי יותר פשוט להעלות את החיפוש לבד. לגבי הדף שמרכז את החיפוש - עושה בעיות בלינק ולכן לא קישרתי -
אני הייתי צריכה משהו בלי חלב ולכן הכנתי את העוגת שוקולד של מאקי - פשוטה קלה וילדים אוהבים. . . . ראיתי שם עוגה של מירבלי ומנסיון של עוגה אחרת שיצאה מצויינת נראה לי שהיא יודעת על מה היא מדברת . . .
 

נופר א

New member
עוגת שוקולד -נירה שויאר

אני מאוד מרוצה מהעוגה הזאת ואת יכולה לראות בגלריה את העוגות שהכנתי לילדים שלי אז תמיד הכנתי את העוגה הזאת והילדים מאוד אהבו וגם הגננות והמורות תמיד היו מבקשות את המתכון. אני שמה מיץ ענבים כמו של הטרופית במקום היין שרשום במתכון. והנה המכון: עוגת שוקולד /נירה שויאר-עוגות לכל עת להכניס לקערה גדולה ולבחוש היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית את החומרים: 1 כוס סוכר 6 חלמונים 1 כף תמצית וניל קורט מלח להוסיף ½ כוס שמן בזרם דק לתערובת ,תוך בחישה. לערבב היטב: ¾ 1 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפייה ½ כוס אבקת קקאו 2 כפיות אבקת קפה נמס ולהוסיף לתערובת. אחר כך להוסיף גם 1 כוס יין/מיץ/חלב להקציץ 6 חלבונים +1/2 כוס סוכר להקציף עד שהקצף גמיש ולהוסיף לתערובת בתנועות עטיפה ולצקת את הבצק לתבנית אפיה משומנת, לאפות בחום בינוני 50 – 60 דקות. בתאבון!
 

נופר א

New member
פרפר שמצאתי באינטרנט

לא יודעת של מי זה אבל שמרתי וזה ממש יפה
 
פרפרים מקסימים

אבל הם נראים לי קצת מסובכים בשבילי לעשייה, אין לי את כל החומרים הדרושים בכדי להצליח לפסל בעוגה (סכין למשל) חשבתי לקחת עוגה עגולה לחתוך לשני חצאים ולהניח אותם כאשר הקשתות נושקות אחת לשניה, לאפות עיגול קטן בתבנית של 5 סמ קוטר כראש הפרפר ולהוסיף מנקה מקטרות בתור מחושים. כמובן שלזה אצטרך ציפוי חזק וטוב, המליצו לי על קרם חמאה. המתכון של נירה שויאר יכול להתאים לזה? העוגה יוצאת יציבה? שוב תודה , נופר, על העזרה הברוכה.
 

נופר א

New member
העוגה של נירה שויאר ממש טובה

הכנתי כל מיני צורות של עוגות, חתכתי גזרתי והתעללתי בהם, ויצא גם יפה וגם טעים. את לא חייבת כמו בתמונה רק שיהיה לך רעיון ותמציאי לבד ,כמו שאמרת,תכיני עוגות ותחתכי לבד ותרכיבי לך פרפר משלך,מה שאני כן מציעה לך,זה לשרטט על נייר לפני זה ממש את הגודל האמיתי של הפרפר להתאים לעוגות המוכנות, ואז מניחים את הנייר על העוגה וחותכים לפי הציור וזה ממש ממש קל וגם אני לא ציירת אז אל תפחדי שלא ייצא לך טוב. מפעם לפעם תשתפרי ותשתכללי. אני תמיד עושה קרם שוקולד (גם מהספר של נירה שויאר) וקונה סוכריות מכל הסוגים שיש בסופר ואחר כך מסדרת יפה יפה,לפעמים אני מגזימה ומפזרת יותר מידיי סוכריות,לא יכולה להפסיק.....
 

נופר א

New member
קרם שוקולד-נירה שויאר

קרם יציב שעומד דום על העוגה!!! קרם שוקולד-עוגות לכל עת נירה שויאר חומרים: 1 כוס סוכר 1/2 כוס אבקת קקאו 1/4 כוס מים 150 גרם מרגרינה הכנה: להכניס לסיר בישול קטן את הסוכר אבקת הקקאו והמים לבשל על אש קטנה עד שנמס הסוכר. להוריד את הסיר מהאש. להוסיף את המרגרינה אל הסיר ולערבב טוב טוב אם המרגרינה לא נמסה יש לחמם מעט את הקרם אבל לא להרתיח ולא הרבה זמן!!! לבחוש עד שנוצר קרם חלק. אפשר לשפוך את הקרם כשהוא חם על העוגה או לקרר במשך שעה שעתיין ואז למרוח על העוגה.
 
בוקר טוב חמודה

אנסה לעזור לך למצוא צורות לעוגות. תיכנסי לשורת הסרגל "קישורים" , בצד שמאל תמצאי אפשרות "אתרים באנגלית" תלחצי ובתוך הטבלה תחפשי למטה בין האפשרויות "מתכונים + רעיונות לעוגות לילדים" , מצאתי שם תמונה של פרפר. האתר באנגלית. מקווה שעזרתי מעט,
לקטנטנה והמון נחת.
 
למעלה