מפוחדת נורא וצריכה חיבוק

night mistress

New member
מפוחדת נורא וצריכה חיבוק../images/Emo181.gif

הייתי בביקורת היום והPCR שלי עלה
הוא גבוה פי כמה וכמה ממה שהוא היה בפעם האחרונה. אני מפחדת ומתוסכלת ולא יודעת מה לעשות.. כבר יכולתי להרגיש את מסיבת ההבראה שלי, את הטאו-ריטה (יין מדהים) נפתח..את צליל המזיגה, את הטעם שמתגלגל לי על הלשון.. את כולם צוחקים ומאושרים, ואותי בריאה.. והנה מישהו בא, ועם סיכה מאד מאד חדה פיצץ לי את הבלון!
אוף..יש לי כל כך הרבה מחשבות, וכל כך הרבה פחדים עכשיו שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ולהתבטא..

קודם כל ה../images/Emo24.gif

תראי, אני לא מבינה גדולה, וממה שקראתי על בדיקת PCR, שהיא אמנם לאבחון המצאות של גידול אבל היא גם מאבחנת עוד דברים, ויכול להיות שהמדד שלה גבוה כי יש תהליך אחר בגוף שהוא יותר פשוט לטיפול. אני בטוחה שזו לא הבדיקה היחידה שעושים כדי לקבוע המשך טיפול (אם צריך בכלל), ואני מאד מבינה את הלחץ המשתק בו את נמצאת עכשיו ובכל זאת אני חושבת שאם ויש עוד בדיקות שאת אמורה לעשות כדי לאמת איזשהו ממצא, אז ללכת מהר ולעשות כדי להוציא אותך מתוך החרדה הזו.

ihovav

New member
לא יודעת מה זה PCR,

אבל שולחת
. מאחלת שיגמר כמה שיותר טוב וכמה שיותר מהר.

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

זה עולה ויורד כל בדיקה יוצרת מפלס מתח וכל תוצאה חיבוית או שלילית יוצרת הרגשה אחרת זה יעבור אז קחי
שרון

night mistress

New member
תודה..

כששמתי את החתימה הזו ממש לא חשבתי על סרטן, וגם עכשיו היא לא מקושרת אצלי עם סרטן.. תודה על התמיכה. מאיה

את מדברת על הדיבוק של "זהו זה"?

ההוא מ- "צא דיבוק צא...." עם הקול המיסתורי הזה... של בבא בובא (מושונוב...) ??????? אם כן זה ממש מתאים למחלה הזו, כמו איזה דיבוק לא רצוי שחדר לגוף, ולכן קישרתי אותו למחלה....

דגנילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

הכל יהיה בסדר חמודה, אין טעם להיכנס לחרדות מיותרות.. והיין נשמע.... המממממ

24 ברבלה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך מסרים חיוביים מרחוק... לצערי אין לי מי יודע מה כוחות, אבל בכול זאת צירפתי גם חיבוקים גם אם זה לא יעזור.....

למעלה