מפוחית

natalut

New member
מפוחית

שלום , אני מעוניינת לרכוש מפוחית, אך איני מבינה שום דבר בנושא, ולכן אשמח לכל מידע שימושי על מפוחיות! בחיפוש קצר באינטרנט, ראיתי שיש סוגים שונים של מפוחיות, מחירים שונים לגמרי, מראה שונה לגמרי, ואני מניחה שגם צליל וייעוד שונה לגמרי. אשמח לדעת על: * סוגי המפוחיות הקיימים ועל ההבדל ביניהם * על איזו מפוחית אתם ממליצים למתחילה, *איזה סוג מוזיקה מתאימה לכל סוג מפוחית *איפה אתם ממליצים לקנות את המפוחית *איפה ואיך אתם ממליצים ללמוד לנגן עליה וכל מידע נוסף שתוכלו לספק לי בנושא יתקבל בברכה תודה מראש לכל העונים!:]

מרי לי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

לצערי כנראה אנחנו לא מומחים גדולים במפוחיות גם אני קיוויתי שמישהו יידע להסביר לך כי גם לי אין מושג וזה מעניין אותי נורא. זה לא מרוע לב...כנראה שבאמת לאף אחד אין מושג....

natalut

New member
תודה :] אולי את יודעת איפה כן אוכל

לברר על הנושא? או איפה יש חנויות טובות במחירים סבירים לכלי נגינה, באזור המרכז?

מרי לי

New member
באזור המרכז יש

בכל אופן בירושלים יש שתי חנויות שאני מכיהר למוזיקה בכלל... שזה כלי זמר, בתלפיות ליד קניון הדר וספיר - שיש להם שני סניפים בעיר, אחד ברח' בן יהודה 2 (ואחד שכחתי את הכתובת אבל יכונו אותך לשם מהסניף הראשון ושווה לראות שם כי יש שם כלים לא רעים יחסית.) אבל שימי לב לאיכות הכלים ותקני רק משהו שנשמע לך טוב באמת תסתמכי רק על האוזניים שלך, כי בסופו של דבר את זו שתצטרך לנגן על זה.. ENJOY

למעלה