מפולת טראמפ

ai27

Well-known member
בסוף פברואר מדד נאסדק היה סביב 20,000 והוא היום 15,267. יוצא לי 23.7% אבל זה יכול להשתנות בשנייה אם המטורלל יתעטש
אם יתעטש - לכיוון אחד
ואם יתעשת - לכיוון השני

אתה לפחות עושה רווח מאופציות?

משקיע88

Well-known member
אם יתעטש - לכיוון אחד
ואם יתעשת - לכיוון השני

אתה לפחות עושה רווח מאופציות?
לא. אני מגוון בהשקעה במתכות יקרות כמו כסף וזהב. במקביל לשער שלהן הן נהנות כשהדולר מתחזק ביחס לשקל. בהשוואה בין מדד S&P לזהב נוצר לאחרונה פער של כ 25% לטובת הזהב אז זה מקזז חלק מההפסד במניות בארץ. לדעתי גם סין ורוסיה קונים זהב וכסף כתגובה למתקפות הזעם של המטורלל.

ai27

Well-known member
לא. אני מגוון בהשקעה במתכות יקרות כמו כסף וזהב. במקביל לשער שלהן הן נהנות כשהדולר מתחזק ביחס לשקל. בהשוואה בין מדד S&P לזהב נוצר לאחרונה פער של כ 25% לטובת הזהב אז זה מקזז חלק מההפסד במניות בארץ. לדעתי גם סין ורוסיה קונים זהב וכסף כתגובה למתקפות הזעם של המטורלל.
לא להאמין איך פספסנו
כסף על הרצפה, ולא לקחנו

זינוק של 9 וחצי אחוז,
ביום אחד

כוכבית מצויה

Well-known member
תוכל בבקשה לפרט לגבי הדרך בה אתה משקיע במתכות יקרות?

משקיע88

Well-known member
אגב במתכות היקרות אני משקיע בלי שום פעולה נוספת פרט לקניה הראשונה כבר 25 שנה...

משקיע88

Well-known member
מחירי הכסף והזהב מצביעים על יחס של 1 ל100. זה קרוב ליחס הגבוה של כל הזמנים לגבי הזהב שנמצא בטריטוריה של שיא. הספקתי לראות את היחס על 1 ל 25. לדעתי הצנועה הכסף בעל פוטנציאל פריצה והבנקים המרכזיים ממשיכים לצבור זהב. תחום מעניין.

משקיע88

Well-known member
כדאי לחזור ולבדוק את מצב המתכות היקרות והביטקוין. לאחרונה מתכת הכסף מתבלטת בעליה לאזור 37 $, הפלטינה מזנקת כנשוכת נחש לאזור 1,220$. (זאת מתכת נדירה בהרבה מזהב וזכורה לי תקופה בה נסחרה במחיר כפול מזהב. היום היא שליש ממחיר הזהב), והביטקוין נסחר במרחק נגיעה משיא כל הזמנים. לדעתי כל אלה הם סימפטומים של ירידת האמון במטבעות הפיאט, וחשש מהמשך העלייה בגירעונות הממשלתיים שאינם נשלטים, ראו תכנית BBB של טראמפ.

משקיע88

Well-known member
איך אתה משקיע בפלטינה?
יש מספר זעום של ETF על פלטינה ואני בחרתי ב PPLT של חברת אברדין. יש לשים לב שדמי הניהול 0.6% אבל אין הרבה ברירה. אפשרות אחרת היא למיטיבי לכת שיודעים ורוצים להשקיע בחוזים עתידיים ובאופציות עליהם. ממליץ למי שמעוניין להשקיע בקרן הסל אלא אם כן הוא מומחה ולא צריך את עצתי.

למעלה