ai27
Well-known member
אם יתעטש - לכיוון אחדבסוף פברואר מדד נאסדק היה סביב 20,000 והוא היום 15,267. יוצא לי 23.7% אבל זה יכול להשתנות בשנייה אם המטורלל יתעטש
ואם יתעשת - לכיוון השני
אתה לפחות עושה רווח מאופציות?
אם יתעטש - לכיוון אחדבסוף פברואר מדד נאסדק היה סביב 20,000 והוא היום 15,267. יוצא לי 23.7% אבל זה יכול להשתנות בשנייה אם המטורלל יתעטש
לא. אני מגוון בהשקעה במתכות יקרות כמו כסף וזהב. במקביל לשער שלהן הן נהנות כשהדולר מתחזק ביחס לשקל. בהשוואה בין מדד S&P לזהב נוצר לאחרונה פער של כ 25% לטובת הזהב אז זה מקזז חלק מההפסד במניות בארץ. לדעתי גם סין ורוסיה קונים זהב וכסף כתגובה למתקפות הזעם של המטורלל.אם יתעטש - לכיוון אחד
ואם יתעשת - לכיוון השני
אתה לפחות עושה רווח מאופציות?
לא להאמין איך פספסנולא. אני מגוון בהשקעה במתכות יקרות כמו כסף וזהב. במקביל לשער שלהן הן נהנות כשהדולר מתחזק ביחס לשקל. בהשוואה בין מדד S&P לזהב נוצר לאחרונה פער של כ 25% לטובת הזהב אז זה מקזז חלק מההפסד במניות בארץ. לדעתי גם סין ורוסיה קונים זהב וכסף כתגובה למתקפות הזעם של המטורלל.
מי שלא מנסה לתזמן לא החמיץ אבל חטף בירידות...לא להאמין איך פספסנו
כסף על הרצפה, ולא לקחנו
זינוק של 9 וחצי אחוז,
ביום אחד
תוכל בבקשה לפרט לגבי הדרך בה אתה משקיע במתכות יקרות?לא. אני מגוון בהשקעה במתכות יקרות כמו כסף וזהב. במקביל לשער שלהן הן נהנות כשהדולר מתחזק ביחס לשקל. בהשוואה בין מדד S&P לזהב נוצר לאחרונה פער של כ 25% לטובת הזהב אז זה מקזז חלק מההפסד במניות בארץ. לדעתי גם סין ורוסיה קונים זהב וכסף כתגובה למתקפות הזעם של המטורלל.
ETF זרים. לכסף SLV לזהב GLD אבל יש גם אחרים.תוכל בבקשה לפרט לגבי הדרך בה אתה משקיע במתכות יקרות?
תודהETF זרים. לכסף SLV לזהב GLD אבל יש גם אחרים.
איך אתה משקיע בפלטינה?פלטינה מזנקת כנשוכת נחש לאזור 1,220$. (זאת מתכת נדירה בהרבה מזהב וזכורה לי תקופה בה נסחרה במחיר כפול מזהב
יש מספר זעום של ETF על פלטינה ואני בחרתי ב PPLT של חברת אברדין. יש לשים לב שדמי הניהול 0.6% אבל אין הרבה ברירה. אפשרות אחרת היא למיטיבי לכת שיודעים ורוצים להשקיע בחוזים עתידיים ובאופציות עליהם. ממליץ למי שמעוניין להשקיע בקרן הסל אלא אם כן הוא מומחה ולא צריך את עצתי.איך אתה משקיע בפלטינה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.