מפולת שלג ב-BC

Maple Leaf

New member
מפולת שלג ב-BC

במפולת (Avalanche) שהיתה אתמול באיזור מרוחק במזרח בריטיש קולומביה נהרגו 7 גולשים, לפי דיווח של CTV. לפי מה שהבנתי זה היה על קרחון והם הגיעו במסוק - מה שנקרא Heli Ski. יתר האנשים הצליחו לחפור את עצמם החוצה וניצלו. לא נעים

drz400e

New member
יופי,עכשיו אישתי תראה את זה...

...והלך לי על ההלי בורדינג

sivani

New member
לא צריך להגזים

יש לא מעט שלג על סייפרס ממה שאני רואה מהבית שלי, וגם על גראוס וסימור לא חסר
אני חושבת שאחת הסיבות העיקריות שאת לא רואה את השלג היא בגלל שההרים מכוסים עצים ירוקי-עד, והם מסתירים את השלג שהוא בעיקרו על הקרקע. אבל אם תסתכלי על המסלולים המוארים של גראוס למשל,תראי לבן לבן לבן

drz400e

New member
מה זה גראוס?וסייפרס?וסימור?

לא בשבילי....אבל הסנובורד שלי ממש רוצה לדעת

sivani

New member
הסבר

אלה 3 ההרים העיקריים פה ליד וונקובר כולם נמצאים מצפון ואלה אתרי סקי די גדולים
בעיקרון אם נוסעים מהעיר צפון וונקובר עוד בערך 10 ק"מ בתוך העיר ומתחילים לטפס על ההר,מגיעים בקלות ממש יפה שם לדעתי (אני עד עכשיו הייתי רק בסימור
שזה ההר הכי מזרחי מבין ה-3) ו...לכל אחד מההרים יש מסלולי סקי מוארים לסקי לילי.

BRNA

New member
Mnts.

Yes. They are about 20 min drive from downtown. They are considered small resorts. For world class ski resot , you can drive an hour and a half and to Whistler. Vancouver is now bidding for the 2010 winter olympics.

בחורף שעבר העיצים לא הסתירו ../images/Emo22.gif

את השלג וכן לפני שנתיים ויותר. בעיני, בהשוואה לשנים עברו, ההרים חשופים. בכל מקרה, תודה על העיצה: בפעם הבאה שאני מסתכלת לכיוון אחפש את השלג בין העיצים...!

סיווני, אם אין ברירה ../images/Emo113.gif

אני א-ס-ב-ו-ל.... ואלך לMALL לקנות זכוכית מגדלת... חה חה חה חה. אהבתי את התשובה שלך סיווני.

sivani

New member
חחח *flattered* ../images/Emo9.gif

חחח רגע את גם מהאנשים האלה שאומרים MALL במקום קניון כשהם מדברים בעברית?

האמת: לא שמתי לב....

כבר כמה שנים פה, נושמת חמצן "מול" ושכחתי "קניון". כשמדברת על קניון משום מה אני מחפשת את הנחל...

alon114

New member
לסיון ולרוח וצלצולים

איזה קניון (MALL, SHOPPING CENTER Etc) בונקובר הכי מועדף עליכן? עלי METROTOWN, כמובן.

sivani

New member
המ...

metrotown-אומנם ענק,אבל אני אף פעם לא מוצאת שם בגדים. אני ממש אוהבת את richmond centre (שני מטר מהבית
) יש לי כרטיס מועדון (שלא קיים באמת) באחת החנויות שם. יההה. ו coquitlam centre הוא גם חביב ביותר אבל אחד הקניונים הפחות מוצלחים באיזור הוא oakridge mall בלעכס.

למעלה