במפולת (Avalanche) שהיתה אתמול באיזור מרוחק במזרח בריטיש קולומביה נהרגו 7 גולשים, לפי דיווח של CTV. לפי מה שהבנתי זה היה על קרחון והם הגיעו במסוק - מה שנקרא Heli Ski. יתר האנשים הצליחו לחפור את עצמם החוצה וניצלו. לא נעים
יש לא מעט שלג על סייפרס ממה שאני רואה מהבית שלי, וגם על גראוס וסימור לא חסר
אני חושבת שאחת הסיבות העיקריות שאת לא רואה את השלג היא בגלל שההרים מכוסים עצים ירוקי-עד, והם מסתירים את השלג שהוא בעיקרו על הקרקע. אבל אם תסתכלי על המסלולים המוארים של גראוס למשל,תראי לבן לבן לבן
Yes. They are about 20 min drive from downtown. They are considered small resorts. For world class ski resot , you can drive an hour and a half and to Whistler. Vancouver is now bidding for the 2010 winter olympics.
את השלג וכן לפני שנתיים ויותר. בעיני, בהשוואה לשנים עברו, ההרים חשופים. בכל מקרה, תודה על העיצה: בפעם הבאה שאני מסתכלת לכיוון אחפש את השלג בין העיצים...!
metrotown-אומנם ענק,אבל אני אף פעם לא מוצאת שם בגדים. אני ממש אוהבת את richmond centre (שני מטר מהבית
) יש לי כרטיס מועדון (שלא קיים באמת) באחת החנויות שם. יההה. ו coquitlam centre הוא גם חביב ביותר אבל אחד הקניונים הפחות מוצלחים באיזור הוא oakridge mall בלעכס.