ואת... לא כפית על ילדייך?
K kisslali New member 25/2/17 #1 מפוסתמים - איך אני מבסוטית משימי תבורי שהוביל את בנו לחופה למרות שאישתו לא הוזמנה. הוא התראיין ואמר שהוא כועס על בנו. ללי
מפוסתמים - איך אני מבסוטית משימי תבורי שהוביל את בנו לחופה למרות שאישתו לא הוזמנה. הוא התראיין ואמר שהוא כועס על בנו. ללי
K kisslali New member 25/2/17 #3 לא, לא צינית בכלל הבן אדם נשוי פעם שניה/ שלישית מה שלא הבן שלו, בצדק או שלא, לא אוהב את אישתו וביקש שלא תשתתף בחתונה. האב אמר שהוא לא מרוצה מזה אבל הוא עדיין אביו ועמד איתו תחת החופה. לו אני האישה החדשה, לא הייתי נפגעת. שמחת הילד באה קודם. ללי
לא, לא צינית בכלל הבן אדם נשוי פעם שניה/ שלישית מה שלא הבן שלו, בצדק או שלא, לא אוהב את אישתו וביקש שלא תשתתף בחתונה. האב אמר שהוא לא מרוצה מזה אבל הוא עדיין אביו ועמד איתו תחת החופה. לו אני האישה החדשה, לא הייתי נפגעת. שמחת הילד באה קודם. ללי
ז זהב טה ו ר New member 26/2/17 #4 תלוי לו הילד המתחתן היה גר בביתינו המשותף לפני שהתחתן, היה משתמש בחשמל עבורו אני משלמת ואוכל מהאוכל אותו אני קונה, בוודאי שהייתי נעלבת!
תלוי לו הילד המתחתן היה גר בביתינו המשותף לפני שהתחתן, היה משתמש בחשמל עבורו אני משלמת ואוכל מהאוכל אותו אני קונה, בוודאי שהייתי נעלבת!