מפורום זפלין באתי לעשת מחווה לקווין

מפורום זפלין באתי לעשת מחווה לקווין

נכנסו שם באטרף של תרגום לשירים. אז הנה מחווה ל Queen ממני רפסודיה בוהאמית: אלה הם החיים? אולי רק פנטזיה? נתפס בשולי ארץ, אין מילוט מהמציאות. פקח עינייך, הבט לרקיע ושיר. אני נער גלמוד, לא זקוק לסימפטיה, כי אני בא בקל, הולך בקל, מעט נמוך מעט מעל. היכן שהרוח תנשב, לא משנה כבר בשבילי, בשבילי... אמא, רצחתי איש. שלפתי אקדח אל מול ראשו, והבאתי למותו. אמא, חיי רק חלו, אבל עכשיו הכל הלך לעזאזל. א- מא, אוווו, לא רציתי שתבכי, אם לא אחזור מחר בשעה זו, אז תרפי, אז תרפי, כאילו כלום לא משנה כבר... אבוד לי, שעתי כבר פה. צמרמורות יש בעורפי, וכאב בכל גופי. שלום לכולכם, אני הולך, עוזב הכל ומתמודד עם המציאות. א- מא! אוווו (היכן שהרוח תנשב) לא רוצה למות. הלוואי ולא נולדתי כלל! אני רואה צללית קטנה של בנאדם. סקאראמוש! סקאראמוש! בצע את הפאנדאנגו! רעמים וברקים, מאוד מפחידים אותי! גלילאו! גלילאו.. גלילאו! גלילאו.. גלילאו פיגארו.. מגניפיקווו! אני סתם גלמוד, ואין לי שום אוהבים. הוא נער גלמוד, בא מבית עני, חוסו עליו ואופיו המפלצתי. בא בקל הולך בקל, תנו לי חנינה. ביסמילה, לא! לא תקבל אותה! חנינה! ביסמילה, לא תקבל אותה! חנינה! ביסמילה, לא תקבל אותה! חנינה! לא תקבל אותה! חנינה! לא תקבל אותה! חנינה. לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! הו מאמא מיה, מאמא מיה, מאמא מיה חנינה! בילאזיבוב שם השד בצד רק למעני, למעני, למענייייי! אז אתה חושב שתקפיאני, ותעשה בי שמות? אז אתה חושב שתאהבני, ותשאירני למות?! הווו מותק, אל תעשה את זה מותק! חייב להמלט! חייב להמלט ברגע זה! כלום לא משנה כבר. כל אחד יבחין. כלום לא משנה כבר, כלום לא משנה כבר, בשבילי... היכן שהרוח תנשב...

FreddieMercury

New member
יחי לד זפלין.

חוץ מקווין, אין עליה. ספק אם יהיה. לונג ליב ג'ימי פייג'.

Teo Toriatt

New member
תודה, אבל...

שוב למה לתרגם? במיוחד כשיש טעיות: "אולי פנטזיה?" מי אמר אולי? אין שם Maybe LAndslide - מפולת בוץ פחות או יותר... כשהאדמה וחפת Just Killed a Man - הרגתי אדם לא רצחתי. שיר? זה See לא Sing מעט נמוך מעט מעל. - הפוך..... טוב נו מספיק... אני לא מנסה לתקוף אבל חושב שאי אפשר לתרגם, ואם כבר מתרגמים אז להשקיע ולהבין את המילים ולא סתם כלאחר יד ו "יא איזה מגניב" זה הורס את משמעות השיר.

Oukami Kun

New member
חביב ביותר ../images/Emo13.gif

ורק שתדע, שBeelzbub זה בעל זבוב [מוכר לך מבשורוטו?], שהוא אחד מעוזריו של לוציפר או משהו. וDevil זה לא רק שד אלא גם השטן... [המשפט כאילו אומר שבעל-זבוב שם את השטן בצד בשבילי- הוא מייחס לי יותר חשיבות מהשטן]

אדומה2

New member
רוג'ר במחווה ללד זפלין

גם קווין האמת- רוג'ר כנראה מאוד אוהב את השיר Rock and Roll של לד זפלין ומבצע אותו כמעט בכל הזדמנות שנקרית בדרכו.... הוא ביצע אותה בסיבוב הופעות שהוא עשה אחרי צאת אלבומו Electric Fire- למשל. אם אני לא טועה, גם קווין עשו איזו גירסה לזה בהופעה חיה.

FreddieMercury

New member
Well, you know

Rock And Roll is definetly one of Zepellin's finest songs. Bonnham's drumming is extraordinary there (wondering whether Roger managed to play it properly...) My fu$%@#! computer won't write in hebrew. Sorry

Ekrembo

New member
מטומטם..לא מדוייק, וחסר תכלית../images/Emo151.gif

אבל אחלה

למעלה