מפורום פריון החלטתי לשאול מי הקוסם

taltal22

New member
מפורום פריון החלטתי לשאול מי הקוסם

אחרי שנתיים וחצי של טיפולים. בבקשה תגלו לי מי הקוסם שהעביר אתכן לפורום הזה???? המלצות המלצות בבקשה. כל הצעה והמלצה תתקבל בברכה. אני כרגע בשלב שאני באמת מרגישה שרק קוסם טוב יכול להוציא אותנו מהמעגל המתסכל של טיפולים שלא יוצא מהם כלום (ניסינו כבר ברטוב, גידלנו בלסטוציסט ומה לא, כלום לא קורה!!!. תודה על שיתוף הפעולה

הקוסם שלנו היה ברטוב

יחד עם המעבדה במדיקל סנטר בהרצליה והטיפול המסור של ד"ר יגודה. כמה פעמים ניסיתם את השיטה? אצלנו זה הצליח בניסיון השני.

limi m

New member
פרופ´ הומברג והמורה ליוגה שלי../images/Emo39.gif

היוגה מאוד עזרה לי בקטע של חשיבה חיובית. עובדה שהצלחתי להרות אחרי 4 חודשי טיפולים בלבד (וזה אחרי שחשבתי כל השנים שאני מקרה אבוד)... תחשבו חיובי, צאו לחופש, תנוחו קצת מהטיפולים, הסיחו את דעתכם קצת. מה יש? ונתראה כאן בקרוב, עוד תראו....

iris2210

New member
אני מסכימה איתך

גם אני עם הטיפולים שעברנו של הזרעות הלכתי למטפלת בהילינג, עשיתי סדנה בנשימה מעגלית, מדיטציות ורייקי. זה מאוד עזר לי להיות רגועה. רק חבל שהמטפלת שלי לא עובדת תקופה מאז שנכנסתי להריון. היא מאוד עזרה לי. אז מציעה לך רפואה אלטרנטיבית בהחלט עוזרת לשמור על שפיות מסוימת במהלך הטיפולים. מקווה שעזרתי לך.

אותי העביר לפה פרופ´ רונאל (עברתי

אליו בעקבות המלצה של שירלי ה. / שירלי אמא של תומר).

כן, הסיפור שלי ושל אפונה דומה מאוד

עד לקטע שאצלה יש תאומים ולי אחד. שתינו עברנו 4 טיפולי IVF בתה"ש ואח"כ עברנו לטיפולו הפרטי של פרופ´ רון-אל ולטיפול במחלקת IVF באסף הרופא. שתינו הצלחנו שם ב- IVF שני
האם זה עושה את רון-אל קוסם
אני לא חושבת. אבל אין עוררין על כך שהוא רופא טוב ומקצועי ביותר שמחזיק את המחלקה ברמה גבוהה! שירלי.

rona33

New member
ז-י-י-ד-מ-ן (פרופ´)!!!!!!!

אין אין עליו,מקצוען אמיתי,רופא בחסד ומעבר לכל בנאדם. אני מטופלת פרטית שלו אבל אני יודעת הוא מקבל גם גם מטעם קופת חולים מכבי ברמת מרפא,ר"ג. אין לי ספק שגם למטופלות ציבוריות הוא מתייחס באותו רספקט ובאותה הבנה כמו לפרטיות. מה שכחתי להוסיף:אההה, שהוא בכלל לא גרידי (חשוב מאד),בעל אבחנות מדויקות,אנושי, אכפתי ןמעודד. זהו. הוא היה היחיד מכל הרופאים שפסק במקרה שלנו שצריך ישר IVF,בהתחלה זה הפחיד אותנו וחששתי שהוא מחמיר מטיבעו ושיש צ´אנס, אבל עכשיו אני שמחה להוריד בפניו את הכובע - הוא צדק ובגדול! לתאום ביקור פרטי יש להתקשר למרפאה שלו בבית הרופאים 5278181-03.

למעלה