מפות דרום אמריקה

lala land

New member
מפות דרום אמריקה

שלום אני מתכנן טיול לפרו, בוליביה, ברזיל וארגנטינה. אני לא הולך לצאת למסעות מטורפים לבד, וקרוב לודאי שלטרקים נצא עם מדריכים וכו' בכל זאת מאוד חשוב לי להתמצא באיזורים בהם אני נמצא. האם כדאי להצטייד במפות מראש ? או שבכל מדינה שאגיע אליה אוכל שם למצוא מפות עדכניות שיספקו אותי ? יש מפות מסויימות מומלצות, שנוחות לטיול מסוג זה ? תודה מראש !

SOLO TREKKER

New member
בכל מדינה תוכל למצוא מפות טופוגרפיות

לצורכי הטרקים. ככל שהטרק יותר מוכר - כך יותר קל למצוא מפות בעבורו. ממליץ גם על ספרי הלונלי פלנט - TREKKING IN THE CENTRAL ANDES ו- TREKKING IN THE PATAGONIAN ANDES. מעבר לתאורי דרך של הרבה טרקים, חלקם מוכרים יותר וחלקם פחות, יש שם גם הסבר באיזה מפה להיצטייד, ואיפה ניתן לרכוש אותה, כמו גם אינפורמציה נוספת באשר להגעה אל/מאת הטרק, עונה מומלצת, וכו'.

pako27

New member
חבר טוב בשם shaishoo

שאוהב לעזור לאנשים קישר בין בחור ישראלי שטייל בדרום אמריקה וכתב ספר על טרמפים וטרקים בדרום אמריקה לביני על מנת שהספר יופיע אצלנו בחנות במדף הספרים.....אומנם עד כה זה לא יצא לפועל אבל בהחלט יתכן ואפשר יהיה לבקש שיופיע ויתארח בפורום ואולי בן היתר מישהו ימצא לנכון להשתמש בספר לצרכיו.............. נתי מה דעתך? שם הספר: טרקים וטרמפים בפטגוניה מה שכתוב בתקציר של החלק האחורי: "טרקים וטרמפים בפטגוניה הוא שילוב ייחודי ומצוין של ספר טרקים ומדריך טיולים, שנולד מנסיון ומהתמודדות עם התנאים בשטח. הוסיפו לכך ביקורת נוקבת על תופעת "העדר" הישראלית וסיפורי הרפתקאות מרתקים מתוך יומן המסע של המחבר, ותקבלו ספר מטיילים אולטימטיבי שנותן תיאבון לעוד, ואף עולה ברמתו גבוה מעל לספרי ההדרכה היבשים המקובלים. הספר נכתב בראייה ישראלית ובגובה העיניים של המטיילים, וכבונוס הוא כולל פרק של מושגים בסיסיים ושימושיים בספרדית, וכן מפות וסיפורי־דרך מקוריים של עשרה טרקים נהדרים מכל רחבי פטגוניה. ללא ספק זהו ספר חובה למי שמתכוון לטייל בצ'ילה ובארגנטינה, ספר שישדרג את הטיול שלכם ויוביל אתכם למקומות ולחוויות שחשבתם שקיימים רק בספרים... " הכותב הוא: יותם אדלמן, 27 , בן קיבוץ ראש־הנקרה שבצפון. בננצ'יק ומדריך שיט. בעל תואר ראשון באוניברסיטה של החיים. זהו ספרו הראשון והאחרון.

natyh

New member
כל מה שעוזר למטילים טוב לפורום

נשמח מאד חארח את הבחור . ורעיון וטוב לפתוח לוח ספרים יפתח מחר נשמח שיעלה את הספר ללוח אצלנו.

natyh

New member
נפתח לוח ספרי מסע

הצעות מכירה החלפה כל מה שטוב מענין המלצות קטילות חנויות הוצאות ספרים רבותי ספרים הכל פה בלוח החדש.

למעלה