מפות

tibrtpuz

New member
מפות

אני תמיד קורא מקומות ומסלולים אך איני יודע היכן הם נמצאחם. לכן, שאלתי היא איפה אני יכול למצוא מפות בכלל, ולמסלולי טיולי אופני הרים בפרט. תודה

IlanShacham

New member
מפות

אופציה מצויינת היא לקנות אחד או שניים מספרי טיולי האופניים הקיימים בשוק היום - "יום טיול באופני הרים" של אלי סט, או "מדריך מפה לטיולי אופניים" של עומר יגאל (מקווה שלא טעיתי בשמות הספרים). שניהם מכילים הרבה מסלולים עם מפות. המפות בהם משתמשים כדי לטייל הן מפות סימון שבילים, אותן ניתן לקנות בכל חנות ספרים/ציוד למטיילים. קיימות כ 20 מפות המכסות את כל הארץ. (מחיר כל אחת 50-80 ש"ח - לא מעט אם רוצים לקנות את כולן...). קיימת תוכנה בשם TurboCD4 המכילה את כל מפות סימון השבילים בצורה דיגיטלית ורציפה. אפשר להדפיס ממנה את הקטעים הרלוונטים לך בכל פעם. מחירה כ750 ש"ח. כמובן שהיה נחמד אם כל הכותבים על טיולים יעלו גם מפה סרוקה של הטיול...

bisley1

New member
אז ככה......(כנס)

1. המפות הן אותן מפות מטיילים של החברה להגנת הטבע, כמו כן בכדי להגיע לאותו איזור או לדעת לאיזה מפה לפנות מומלץ להשתמש בכל מפת דרכים סטנדרטית של מדינתנו וכן לשאול אנשים (תאמין לי לפעמים זה עוזר יותר) ! (את המפות האלה תוכל למצוא בכל חנות מטיילים). 2. ספרי טיולים שמיועדים לאופני הרים ("אלי סט- יום טיול באופני הרים" ויש גם ספר חדש מבית מפה), הספרים הללו מתארים פשוט הכל ובשילוב הספר ומפת המטיילים -כל טיול הצלחה (כמעט) ! יש גם ספרי טיולי ג'יפים (4X4) שבהם יש גם מסלולים מעניינים (בזכותה של אלונה התחלתי להשתמש באחד וגילית המון מסלולים חדשים ("יוצאים לשטח של ברקאי"). 3. אתה יכול להשתמש בעולם האינטרנט שמאוד מאוד עוזר, כלומר ישנם המון אתרים עם סיפורי דרך לאופני הרים, המלצות, ואפילו מפות ! כמה דוגמאות שדרכם תוכל להגיע להמון אינפורמציה אינטרנטית: - פורום טיולי אופניים של תפוז, - אתר הרים (WWW.HARIM.CO.IL) מקווה שעזרתי BISLEY1

מסלולים ומפות

יותר מ 200 מסלולים עם מפות ואפילו קבצי גי פי אס המסלולים ממויינים לפי אזורים בארץ או לפי סדר כרונולוגי, מחכים לכם באתר רכסים

למעלה