התרחקו מאדם זה. אדם זה מפזר מוקשים לחבריו. הוא מכשילם בכוונה. מה זה מפזר מוקשים?
H hada12 Member 3/4/22 #1 התרחקו מאדם זה. אדם זה מפזר מוקשים לחבריו. הוא מכשילם בכוונה. מה זה מפזר מוקשים?
trilliane Well-known member מנהל 5/4/22 #2 נכתב ע"י hada12: התרחקו מאדם זה. אדם זה מפזר מוקשים לחבריו. הוא מכשילם בכוונה. מה זה מפזר מוקשים? לחץ כדי להרחיב... התשובה בגוף השאלה: "הוא מכשילם בכוונה." זה דימוי פשוט שמסביר את עצמו. בהנחה שהמילים "מפזר" ו"מוקשים" מוכרות ומובנות לך, השאלה אינה ברורה לי.
נכתב ע"י hada12: התרחקו מאדם זה. אדם זה מפזר מוקשים לחבריו. הוא מכשילם בכוונה. מה זה מפזר מוקשים? לחץ כדי להרחיב... התשובה בגוף השאלה: "הוא מכשילם בכוונה." זה דימוי פשוט שמסביר את עצמו. בהנחה שהמילים "מפזר" ו"מוקשים" מוכרות ומובנות לך, השאלה אינה ברורה לי.
H hada12 Member 5/4/22 #3 נכתב ע"י trilliane: התשובה בגוף השאלה: "הוא מכשילם בכוונה." זה דימוי פשוט שמסביר את עצמו. בהנחה שהמילים "מפזר" ו"מוקשים" מוכרות ומובנות לך, השאלה אינה ברורה לי. לחץ כדי להרחיב... אפשר דוגמא מוחשית
נכתב ע"י trilliane: התשובה בגוף השאלה: "הוא מכשילם בכוונה." זה דימוי פשוט שמסביר את עצמו. בהנחה שהמילים "מפזר" ו"מוקשים" מוכרות ומובנות לך, השאלה אינה ברורה לי. לחץ כדי להרחיב... אפשר דוגמא מוחשית
trilliane Well-known member מנהל 5/4/22 #4 נכתב ע"י hada12: אפשר דוגמא מוחשית לחץ כדי להרחיב... דוגמה למה? כבר הבאת שימוש במשפט... תוכל לחדד מה לא ברור?
נכתב ע"י hada12: אפשר דוגמא מוחשית לחץ כדי להרחיב... דוגמה למה? כבר הבאת שימוש במשפט... תוכל לחדד מה לא ברור?