מפחדות ?!

hamada25

New member
מפחדות ?!

אני בחור יפה באופן נדיר ( לא נחשב כזה - אלא אפשר להגיד שזה עובדה לפי כ אספקט אפשרי - וזה משהו שהיה לי בתודעה מאז שהייתי ילד קטן כך שזה לא משהו מרגש לפתע ובלה בלה ) .
{אה ואתם יכולים לקשקש על צניעות ושחצנות ובלה בלה - פשוט אין לי כוח היות פוליטקי קורקט - אני אישית לא מייחס לזה חשיבות בכל אופן}
...

ולעניין :
שמתי לב בצורה כל כך ברורה .. על פי השנים ... שכל פעם בה אני יוצא בהופעה של סטיילסט ומשופץ ומסוגנן מהכף עד הראש ( אכן בכדי למשוך תשומת לב לעיתים ) זה כל כך מרתיע בחורות ... הן שולחותת ונועצות מבטים של חתולות בלילה .. לפעמים עם פרצוף של תשעה באב ולפעמים עם חצאי חיוכים ממזריים כזה ... לא ניגשות .. במקרים מסויימים מחמיאות על דברים חיצוניים ספיציפיים וזה לא גולש לשיחה קלילה או שיחה ידודית של בני אנוש שיש בה קצת מעבר ..
אפשר להגיד בקלות , שזה מורגש שהן א מרגישות בנוח לזרום עם אחד כזה ..

ומאידך גיסא ; כאשר אני יוצא מהבית (בתקופות עמוסות) .. א מגולח עם זקן ארוך ... לא מסורק .. אפילו הבגדים לא מגוהצים.. לא מקולח עם טיפת זיעה .. ואפילו לא שטפתי פנים כי קמתי בבהלה להספיק דברים כאלה ואחרים .. כאשר אני בעצמי לא בא לי על עצמי .. ומרגיש לא טוב עם עצמי ומחפש שייגמר היום על מנת לחזור הבית והימנע מאנטרקציה עם נשים .. דווקא בימים כאלה !! בוםם.. אני מרגיש שנשים שואלות אותי. מפתחו אותי שיחו על כל מיני שטויות.. נשים מכל הגוונים בכ הגילאים אגב גם זקנות .. מבקשות דברים קט נים שבקלות היה אפשר לוותר על זה .. שולחות חיוכים הרבה יותר נוחים ..

ואני תוהה לעצמי .. האם במקרה הראשון..זה נחשב לגבר שהוא חתיך ותופס מעצמו וזה מן הסתם דורשני .. ? מסוגנן בצורה מטרוסקסואלית של גיי משהו ולא מזכיר את הגבר .. הגבר של פעם ..

האם הדפוס השני הוא יותר מוכר .. ? יותר קל לאכול אותו ? שיש מצב שהוא חתיך ולא מודע לזה ואפשר ולנצל את זה .. וזו על הדרך תכונה גברית ? ככה זה ?

האם אתם ממליצים \ ממליצות לי לוותר על הדפוס הראשון ?!

spaysi8

New member
היי

יש לי חבר, אז כרגע אני לא מתחילה עם אף אחד, אבל בוא נניח שאני רווקה-
א. אנשים "מושלמים" פשוט לא מושכים. אם אתה באמת כ-ז-ה יפה, כנראה שכשאתה בא מחויט ומסודר, אתה נראה מושלם מידי, ואני מכירה מספיק בנות שחושבות כמוני- שזה TOO MUCH.
ב. כשאתה לבוש כמו ב'א', כן, אתה מצטייר כסנוב ולעתים כערס, והרבה בנות לא אוהבות את זה, מה גם שאם תסתכל סביבך תראה שכל הבנים לבושים ככה- זה כבר נמאס..
ג. אם אתה בא "זרוק", אתה גם נראה פחות "מושלם" וגם נראה כמו מישהו שיותר כיף לגשת אליו, יותר חברותי ולא פוץ או ערס, אז כן, הייתי ניגשת אליך במקרה השני..

בכל מקרה, הרושם הראשוני אמנם קובע אבל אם כבר התחלת שיחה עם בחורה, בבקשה אל תצא פוץ, אנחנו שונאות את זה..

Optimistic Girl

New member
כל מילה בסלע!

עניין של טעם, לדעתי

קשה לי להאמין שבאופן גורף כולן נרתעות ממך כשאתה יוצא "מתוקתק". באופן אישי אני מעדיפה בחור פשוט, ותמיד חשבתי שגבר עם חולצה גזורה וסנדלי שורש זה הרבה יותר סקסי מכל גבר אחר. אבל אני מכירה מספיק בחורות שחושבות ההיפך ממני, וזה עניין אך ורק של טעם לדעתי, ולא קשור לאם אתה יפה או לא יפה.

העצה שלי? אל תוותר על סגנון שאתה אוהב. אם אתה אוהב לצאת מהבית מתוקתק ומסודר, אל תוותר על זה רק בגלל בנות. תהיה אתה עצמך והכי חשוב שאתה תרגיש סבבה עם עצמך. כמו שיש מיליון בחורות יש מיליון טעמים, ואל תעמיד פנים שאתה מישהו שאתה לא. עוד ךמצא מספיק בנות שאוהבות את זה גם ככה.

נניח שאתה באמת

כזה יפה (באופן נדיר כמו שכתבת): אז אני יודעת על עצמי שכשאני רואה טיפוס כזה יש לי נטייה לקטלג (למרות שברור שזה לא נכון לעשות אבל ככה פשוט יוצא..) את הבחור כמישהו לא רציני\מישהו שחצן\מישהו שדופק וזורק כי כנראה אני חושבת לעצמי "בטח מלא מתחילות איתו והוא עף על עצמו" ... וזו יכולה להיות סיבה למה בחורות לא מפתחות שיחה איתך , כי הן לא רואות אותך כמישהו לזוגיות.. וכשאתה לא "מתוקתק" אז אתה לא כזה יפה..חחח
סתם הנחה.

למעלה