מפחדות?!

hamada25

New member
מפחדות?!

אני בחור יפה באופן נדיר ( לא נחשב כזה - אלא אפשר להגיד שזה עובדה לפי כ אספקט אפשרי - וזה משהו שהיה לי בתודעה מאז שהייתי ילד קטן כך שזה לא משהו מרגש לפתע ובלה בלה ) .
{אה ואתם יכולים לקשקש על צניעות ושחצנות ובלה בלה - פשוט אין לי כוח היות פוליטקי קורקט - אני אישית לא מייחס לזה חשיבות בכל אופן}
...

ולעניין :
שמתי לב בצורה כל כך ברורה .. על פי השנים ... שכל פעם בה אני יוצא בהופעה של סטיילסט ומשופץ ומסוגנן מהכף עד הראש ( אכן בכדי למשוך תשומת לב לעיתים ) זה כל כך מרתיע בחורות ... הן שולחותת ונועצות מבטים של חתולות בלילה .. לפעמים עם פרצוף של תשעה באב ולפעמים עם חצאי חיוכים ממזריים כזה ... לא ניגשות .. במקרים מסויימים מחמיאות על דברים חיצוניים ספיציפיים וזה לא גולש לשיחה קלילה או שיחה ידודית של בני אנוש שיש בה קצת מעבר ..
אפשר להגיד בקלות , שזה מורגש שהן א מרגישות בנוח לזרום עם אחד כזה ..

ומאידך גיסא ; כאשר אני יוצא מהבית (בתקופות עמוסות) .. א מגולח עם זקן ארוך ... לא מסורק .. אפילו הבגדים לא מגוהצים.. לא מקולח עם טיפת זיעה .. ואפילו לא שטפתי פנים כי קמתי בבהלה להספיק דברים כאלה ואחרים .. כאשר אני בעצמי לא בא לי על עצמי .. ומרגיש לא טוב עם עצמי ומחפש שייגמר היום על מנת לחזור הבית והימנע מאנטרקציה עם נשים .. דווקא בימים כאלה !! בוםם.. אני מרגיש שנשים שואלות אותי. מפתחו אותי שיחו על כל מיני שטויות.. נשים מכל הגוונים בכ הגילאים אגב גם זקנות .. מבקשות דברים קט נים שבקלות היה אפשר לוותר על זה .. שולחות חיוכים הרבה יותר נוחים ..

ואני תוהה לעצמי .. האם במקרה הראשון..זה נחשב לגבר שהוא חתיך ותופס מעצמו וזה מן הסתם דורשני .. ? מסוגנן בצורה מטרוסקסואלית של גיי משהו ולא מזכיר את הגבר .. הגבר של פעם ..

האם הדפוס השני הוא יותר מוכר .. ? יותר קל לאכול אותו ? שיש מצב שהוא חתיך ולא מודע לזה ואפשר ולנצל את זה .. וזו על הדרך תכונה גברית ? ככה זה ?

האם אתם ממליצים \ ממליצות לי לוותר על הדפוס הראשון ?!

shaharEB

New member
הממ..

לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה "לוותר" על הדפוס הראשון..
אם אתה נהנה מלהיות מסוגנן בצורה מטרוסקסואלית
, אתה תהיה מוכן לוותר על זה בכזו קלות ?

בכל אופן, אני באופן אישי חושבת שגבר שהוא פחות מטופח ,כמו שאמרת מזכיר את הגבר של פעם ( עם זיפים וכל הבלגן
)
,ובלי יותר מדי צורך למשוך לעצמו תשומת לב, נתפס הרבה יותר מושך מגבר שמטפח את עצמו בצורה אפילו קצת נשית.
האמת, אני חושבת שרוב הנשים נמשכות לטיפוס הזה של הגבר. יותר גברי,ופחות עדין..אם אפשר לקרוא לזה ככה

אני חושבת שאתה צריך לעשות מה שנוח לך איתו. אם אתה חושב שלוותר על הדפוס הראשון יעזור לך לגשת לנשים יותר בקלות( אם זה מה שאתה מחפש )
, ואם נוח לך גם עם הדפוס השני .. אז למה לא ?

למעלה