מפחדת- אשמח להתייעצות

זוהר307

New member
מפחדת- אשמח להתייעצות

היי לכולן, פונה אליכן לאחר שמרגישה שבימים האחרונים אני לא מכירה את עצמי מרוב לחץ, מחשבות וחשש.
אני בהריון שני לאחר הפלה בשבוע 10.
כרגע נמצאת בשבוע 6, מיום שלישי האחרון יש לי הפרשות חומות בניגוב, בבדיקה שעשיתי ביום חמישי האחרון הרופאה לא ראתה דופק אבל אמרה שייתכן שהכל בסדר ופשוט עוד מוקדם מדי וקבעה לי אולטרסאונד נוסף לחמישי הקרוב. אני כ"כ מפחדת כי גם בהריון הקודם התחילו לי הפרשות חומות ולאחר מספר ימים התחיל דימום ובעקיבותו גיליתי על ההפלה. מה אני עושה?

שירהד1

Member
מנהל
מה את עושה?-

מחכה. זה מה שיש לעשות. מנסה להעסיק עצמך בעבודה ובשלל עיסוקים, כדי לא להשתגע לגמרי.
אני יכולה לספר לך שבהריון האחרון שלי, גם היו לי הפרשות חומות בשלב יחסית מוקדם (אחרי שראו כבר דופק), וכ"בוגרת" 7 הפלות, הייתי בטוחה שנגמר הסיפור.
אבל- ההפרשות החומות לא התפתחו למשהו מעבר לזה, ואחרי יומיים הסתיימו, ובבדיקה הכל היה בסדר, והיום היא בת שנה וחודש:)

אז בואי נשמור על אופטימיות זהירה, ונקווה לטוב.
תעדכני אותנו.
מחזיקה לך אצבעות.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

שלום זוהר

רק אתמול כתבתי בתגובה לתיאור דומה, שגם אצלי היה דימום חום בשלב מוקדם יחסית של ההריון השני שלי (כבר לא זורת אם ראינו דופק לפני או לא). בכל מקרה, ההריון נמשך באופן תקין והיום היא כמעט בת חמש.
אל יכולה להרגיש בסדר עם החששות, הם מובנים וטבעיים לכל מי שמשתתפת פעילה או שקטה בפורום. אל תהססי להרבות בבדיקות, אם זה מה שיפחית מעט מהחששות ויספק לך שלוות נפש. אולי בהמשך, אחרי השליש הראשון, אחרי הסקירה הראשונה או השניה, כשתרגישי תזוזות, מתישהו - תצליחי אפילו להנות מעט.
מאחלת לך הריון תקין, רגוע - עד כמה שיכול להיות הריון אחרי שחווית אבדן - והעיקר שיסתיים בבריאות ובידיים מלאות.

ספרקית

New member
ברוכה הבאה

מאחלת לך הריון בריא ותקין שיסתיים בידיים מלאות והמון אושר

הפרשות דמיות במהלך ההריון הן מאוד מלחיצות אבל די שכיחות. במיוחד מובן הלחץ שלך לאור מה שעברת בהריון הקודם
. מקווה מאוד שהפעם זה יהיה אחרת.

בהצלחה בבדיקה בחמישי. עדכני אותנו

למעלה