מפחדת לבדוק את עצמי, לכן שואלת

ח ו פ ש 38

New member
מפחדת לבדוק את עצמי, לכן שואלת../images/Emo35.gif

כבר כמה חודשיים אולי יותר משנה מרגישה כאבים ברחם - כמו כאבי מחזור תמידיים... לאחרונה התחלתי לחשוש מהגרוע מכל... מפחדת לבדוק את עצמי אצל גינקולוג.... האם מישהו יודע מה ה.....לסרטן הרחם,שחלות וכד' אנא עיזרו לי לא יכולה יותר כואב לי והסיוטים בליליה לא נותנים מנוחה. אני יודעת שהתשובה היא לכי לרופא אבל אולי בכל זאת יש דרך לברר לפני שנבדקים..... מרגישה מטופשת לשאול את השאלה אבל נמצאת במצוקה אמיתית. תודה על ההקשבה.

את יודעת את התשובה ../images/Emo70.gif

כמובן שאגיד לך ללכת לרופא להבדק. וגם אם אמנה לפניך עכשיו את כל הסימנים, עדיין רק רופא ורק בעזרת הבדיקות המתאימות יוכל להגיד לך מה באמת יש לך. אבל אני שואלת משהו אחר. אם כל כך כואב לך ואת כל כך מוטרדת לאורך כל הזמן הזה - למה לא ניגשת קודם והיית חוסכת מעצמך את כל המחשבות והחרדות? הרי כל מחלה, בכל דרגת קושי שהיא, ולאו דווקא סרטן, ככל שמטפלים יותר מוקדם ככה משך הטיפול קצר וקל יותר. עשי עם עצמך חסד - מחר, מיד בבוקר, גשי לרופא. אני יודעת שיש מיון נשים שלא צריך לקבוע תור אלא פשוט להגיע. (אם את גרה באזור תל אביב אז במרפאת קטוביץ' יש כזה). נשמח לשמוע מה קורה איתך ואיך את מרגישה.
גלי

ח ו פ ש 38

New member
הסימנים כ"כ תואמים את המחלה../images/Emo7.gif

לא יכולה להתמודד עם זה עכשיו פשוט לא יכולה..... לא יכולה ללכת לבד לבדיקה פשוט לא יכולה.... הדבר היחידי שלא הצלחתי לגלות זה כמה זמן אפשר לחיות עם המחלה.... מפחדת פחד מוות ... זה לא קורה לי .... ואולי זה כן....

נאן

New member
היי חופש../images/Emo24.gifוחת שתיים לרופא../images/Emo70.gif

את מפחדת פחד מוות מהמחלה ומוכנה לא לדעת גם אם יש "סתם בעיות נשיות" שאפשר לקבל עליהן טיפול.ובשביל זה גזרת על עצמך ובעצם את מענישה את עצמך בחוסר טיפול בכל מצב של סוג מלחמה. עוד לא שמעת שגילוי מוקדם מציל חיים?את לא קוראת עיתונים? טלביזיה? רדיו? אני מאחלת לך שלא ימצאו מחלה סופנית בגופך ושתמשיכי לחיות עוד המון שנים.ולהנות מהחיים. לכי עם הפחד הזה לרופא אפשר להבין את הפחד הזה ואת החששות ואת מה שמסתובב בראש. אל תהיי כמו בת יענה. ושתפי אותנו לטוב ולרע מה מצאו הרופאים נשלח לך חיבוקים בכל מצב מבטיחה. אבל תחליטי שלא משנה כמה את מפחדת פחד מוות לגלות. את יותר מפחדת למות במידה וזה יהיה זה.או כל דבר שגורם לך לכאב ולא מטופל.מגיע לך חיים ! נאנוש .

מלמלה

New member
פוחדת ממה ../images/Emo5.gif

ללכת לרופא או מהשובה או פוחדת ללכת לבד??? אם את רוצה אני אבוא אתך בספר - "מי הזיז את הגבינה שלי? נשאלת השאלה מה הייתי עושה עכשיו עם לא היית מפחדת? אותי הכי מפחיד זה שהילדות שלי יגדלו בלי האמא שלהם ולכן אני שומרת עליה.... ומה אותך הכי מפחיד.....

ח ו פ ש 38

New member
תודה, סליחה, ו......הפחד....../images/Emo5.gif

תודה, באמת מעריכה את זה שאתן כאן תומכות .....לוקחת אויר והולכת לחפש את הטלפון של הרופא שילד אותי לפני ככה וככה שנים - רק עליו אני סומכת...מתי יהיה לו תור אני לא יודעת....אבל עצם המחשבה, זו התחלה, לא??? ולכם, מאחלת לכן החלמה מהירה ושולחת המון אהבה ואנרגיות חיוביות. תודה שהייתם לי לאוזן בזכותכם אני מקווה הסיוט יגמר... תודה

חופש יקרה../images/Emo142.gif

מה שלומך? אמנם הייתי בשקט, אבל קראתי את מה שכתבת ושלחתי לך המון אור לבן. ספרי מה קורה איתך, טוב? אור ואהבה, אילת.

שושית 3

New member
תיכנסי לאתר....

http://www.genicolog.net/site.....תיכנסי לאתר הזה ותחפשי מחלות עם הסימפטומים כמו שלך ואם תמצאי (חס וחלילה) משהו מסוכן אז לא תיהיה לך ברירה אלא ללכת לרופא ולבדוק את זה מיד! אני מקווה שתרגישי טוב .....ושתדעי לך שאם זה רק איזה פצע ברחם או משהו קטן ולא מסוכן עצם העובדה שאת לא בודקת את זה יכול לסכן אותך בהמשך...כל דבר קטן שלא מטפלים בו רק מחמיר!....שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב.

../images/Emo151.gif

בסוף עוד תצחקי כל הדרך מהרופא הבייתה. אל תחששי לבדוק את עצמך. זאת יכולה להיות עוד דלקת טורדנית שמרוב חשש עלולה להחמיר. אני כמוך, סובלת המון מכל הסיפור של כאבים החוזרים על עצמם. אל תהססי ופשוט תלכי לרופא נשים. בהצלחה.

למה במקום להירגע...

ע"י עצת רופא אנחנו אוכלות את עצמנו, פוחדות. אני גם פחדנית נוראית מפחדת לעשות בדירות, אבל אני מציעה לך להיות חזקה וללכת לרופא, תדעי לך שכמה שיותר מוקדם יגלו מה יש לך יותר קל לרפא את זה, במקום שחו"ח תגלי שיש לך משהו אך יהיה מאוחר מדי. אני לא רופאה אך ככל שידוע לי בזמן סרטן הרחם יש דימום חזק מאוד, אשה מרזה בצורה משמעותית, יש בחילות והקאות. דודה שלי עברה את זה בגיל 55 וברוך השם היא חיה, בריאה ושלמה. אל תפחדי. אנחנו איתך.
צרי איתי קשר לאימייל אם אתה יכולה, אני אדאג לך. [email protected] אשמח לדעת מה קורה לך.

כאבים

חמודה שלי הלואי הלואי והסרטן לסוגיו היה כואב או שהיה נותן לנו התראה שהיה יכול להדליק נורה אדומה אצל כל אחד, הלואי. לך יקירתי יש ככל הנראה דלקת ברחם ואם לא תטפלי בזה וכמה שיותר מוקדם תגיעי לניתוח להסרת רחם. אינני יודעת בת כמה את אבל את בטח רוצה ילדים? את יודעת יש אנשים שיש להם סרטן בראש אבל אין סימפטומטים של כאבי ראש ושוב אם היה סימנים היה ניתן להציל הרבה מאוד אנשים, לכן אל תחששי ורוצי לרופא נשים.

msll63

New member
שום עיצה לא תסיר את החשש../images/Emo50.gif|תפ

שלום לך, אני מציעה לך ללכת לרופא ולא להתעסק במחשבות טורדניות שלא יובילו אותך לשום מקום, תאזרי אומץ ותגשי לרופא, כולי תקווה שאין שום דבר שהוא קשה, בכל מקרה את הבעייה פותרים לא לפני שיודעים על קיומה. שיהיה לך המון בהצלחה ואני נמצאת כאן בשבילך למקרה שתצטרכי עיצה, תמיכה באהבה

מחזיק לך אצבעות

תלכי לבדיקות בבקשה ואם הכל בסדר תרגישי יותר טוב ותתחלי לחיות מחדש בלי חשש ואם להיפך חס וחלילה תתחלי לטפל בעצמך וגם הכל יהיה בסדר בעזרת השם כך וכך זה לא משנה דבר כי הכל כבר כתוב משמיים

כנסי כנסי רגע

יש לי חבר טוב, אישתו ילדה לפני שנתיים כשהיא בת 38 תינוקת מתוקה בלידה הציעו לה לכרות את הרחם בגלל הגיל שלה ובגלל שפעם הייתה לה איזו מיומה ( אם קוראים לזה כך ) והיא סרבה. אחרי הלידה הופיעו פחות או יותר הסימנים שאת מתארת והיא יחסה את זה להיתקווצויות של הרחם או מה שזה לא יהיה . לקצר את הסיפור היום אחרי שנתיים הסרטן שלח לה גרורות למוח שהיתגלו רק בעקבות תחושות נימול שהיו לה כי הוא לחץ לה במוח. היא וכבת בקומה בהדסה לא ככ מזהה את התינוקת שלה ואת שאר ילדיה ובעלה. בקיצור לא שהיה לה מה לעשות אבל זה המצב שלה . " תעופי " לבדיקה כי כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן , ועדיף לגלות את הרוצח הזה בזמן . כולי תיקווה שזה לא זה אבל עדיף לבדוק.

שש שבע

New member
בדרך כלל מיומה לא הופכת להיות סרטני

וסתם מיומה גם כואבת ברחם, ובגיל 38 לא מציעים סתם לכרות רחם, אז לא כזה פשוט מה שאמרת, אולי היה לה סרטן בשלב מוקדם והיא לא רצתה לכרות רחם. למה להפחיד ?

נונה1

New member
אני אחרי הכל (מקווה מאוז ../images/Emo42.gif)

לפני כשנה היו לי דימומים בלתי מזוהים ואני פחדנית יותר ממך מגנקולוג וכל מה שקשור לזה ובכל זאת לאחר הרבה התלבטויות ניגשתי לבדיקה וואגינלית רגילה לחלוטין. בבדיקה ראשונית זו הרופאה שלי כבר אבחנה גידול סרטני ומרגע זה ועד לניתוח הדרך היתה קצרה מאוד ותוך שבוע עברתי כריתה מלאה של רחם ושחלות (אני ילידת 1961). לאחר כחודשיים עברתי טיפולי כימותרפיה והקרנות. למזלי הגעתי בזמן לבדיקה לא יודעת מה היה קורה ולאן זה היה מתפשט לו הייתי ממשיכה להתמעמע עוד. לדעתי מה שיש לך זה אולי משהו שקשור להתכווצויות הרחם כי סרטן לא כואב. אני מציעה לך מאוד מאוד לגשת לגנקולוג ולעשות את הבדיקות המתאימות ובבדיקת פאפ שהיא פשוטה ביותר ואינה כואבת אפשר לדעת הכל. זוהי בדיקה שבה לוקחים משטח של צוואר הרחם ובאמת אינה כואבת. מאחלת לך הרבה אומץ והרבה כוח והרבה חיזוקים ממני נונה1 (מצ'וטטת בחדר 30 פלוס קבוע של תפוז)

למעלה