מפחדת מהשקילה היום... מותר להשתפך ?

ענתש

New member
מפחדת מהשקילה היום... מותר להשתפך ?

אני ממש מרגישה רע עם עצמי, אחרי שלושה שבועות מצויינים גם השבוע הלך לי מעולה... עד יום שישי ! אני ממש עצובה ממה שקרה ובאמת לא מגיע לרדת (ואני בספק אם ירדתי, נראה ב-7 בערב). נגה חלתה. חום גבוה, הקאות, שילשולים... ואני כהרגלי כשקשה לי - מתנחמת באוכל. וזה היה יותר גרוע הפעם - כל הזמן צילצל לי בראש הפעמון שאמר "אוכל זה לא הפתרון !" אבל לא הקשבתי לו ! זה פשוט נורא - כל פעם שמשהו קשה לי או עצוב לי או מעיק עליי נפער לי כזה חור בבטן ואני רעבה כל כך ! אפילו כשאני מלאה כבר ויש לי בחילה אני עדיין רעבה - מכירות את זה ? אז בסופ"ש הזה אכלתי איזה 3 פיתות, חומוס, שיפודי פרגיות, ירך שלמה של עוף בתנור בסירופ דובדבנים, אורז (הרבה), לחם מטוגן ובעיקר - מגש (בינוני) שלם של פיצה. אני עושה לעצמי בחילה ממש... מה זה אומר ? לא למדתי כלום ? מה זה שווה לעשות דייאטה כשלא משנים את הגישה בראש ? תגידו, אני צריכה פסיכולוג בשביל זה אולי ? אני ממש מבועסת....

ירדת על עצמך מספיק..

מקווה בכל זאת לשמוע בשורות טובות אחרי 19:00.. הכי חשוב הוא שזה שבסופ"ש קלקלת, זה לא אומר שניפסקה הדיאטה. הדיאטה לעולם נמשכת.. בהצלחה בשקילה!!

ענתש

New member
תודה יפעתי, גם עודדו אותי נורא

בקבוצה שלפחות התמודדתי עם זה... בסוף ירדתי 500 גרם וקיבלתי את הכוכב שלי היום (5 קילו !) אבל הייתי די מאוכזבת מעצמי כי זה רק אומר ששמרתי כל כך יפה השבוע, יכולתי לרדת יותר... טוב, שבוע חדש מתחיל - לא ?

niloush

New member
למה אצלי זה לא עובד ככה?

ענתי, מה זה? גם לזלול וגם 500 גר´?! כשזוללים אפילו חצי קילו זה המון! אצלי כל פיספוס זה רק פלוסים
ובכלל, מכירה את פיטר והזאב! תזהרי שלא יקרה לך אותו הדבר....
כל הכבוד על ה 5 קילו. לא ידעתי שיש כוכב. היום שקילה אצלי...שבוע שני...

ברוריהה

New member
ענתי ... אני ממש מזדהה ...

גם לוטן בבית עם חום ושילשולים ... ומה עושה אמא שלה בינתיים ... מכרסמת... ואני כל הזמן רעבה ... יכול להיות שזה קשור לעובדה שהיא שוב יונקת מלא ? (או שאני סתם מחפשת לי תירוצים)

למעלה