מפחדת

מפחדת ../images/Emo2.gif

יש לי היום מבחן ע-נ-ק של 4 וחצי שעות!!!!!!!!!!!!!!!! איך לעזאזל אני הולכת לעבור אותו בלי להשתגע? אמאלהההההההההההההההההההההההההההה

Freaking Eyes

New member
אני מניחה שאת עכשיו באמצע המבחן.

במה הוא היה? איך עברת ? בהצלחה

מבחן בסוציולוגיה, היה ז-ו-ו-ע-ה

סתם למדתי אליו עשרה ימים מהבוקר עד הערב ובקושי ישנתי... עכשיו אני מרגישה הכי הכי טיפשה בעולם ומצטערת שבכלל ניגשתי אליו... כל כך פחדתי ממנו ועכשיו אני גם מבינה למה... לא יודעת ללמוד, לא יודעת לכתוב, לא יודעת להרגיש, אז מה לעזאזל אני שווה???????????????????????.

את לא שווה פחות או יותר בגלל ציון!

הייתה לנו בכתה,תלמידה מצויינת.והיא הייתה סתומה למדיי!-אף פעם לא הבינה בדיחה.ידעה לדגור.זה כן.אולי היה לה זכרון טוב,אמביציה חזקה... אבל היה משעמם לנהל איתה שיחה!! אני לא יודעת מה איתכם,אני אישית לא מתלהבת מתארים על הקיר.יש אנשים מרתקים שלא הצליחו אקדמאית.ויש משעממים,שייש להם דיפלומה על הקיר.זה לא אומר שהם פיקחים... יש לי סבתא,שאני מעריכה מאוד-והיא לא גמרה תיכון.אבל יש לה חכמת חיים. והכשרונות שלה. ציונים טובים זה בהחלט יכול להועיל,אבל מיון גרוע-זה לא אומר כמה את שווה כבן אדם. בכל זאת מאחלת לך הצלחה,ושאלה אחרונה: ייתכן שייש לך חרדת בחינות,או אולי איזה ליקוי למידה,שעושים את העניין של מבחנים ממש ממש קשה עבורך? סתם נקודה שעלתה על דעתי.

זה לא הציון זה...

הקטע הוא שבתחילת תקופת הבחינות נפרדתי מחבר שלי ובאותו שבוע הפסיכולוגית שלי עזבה אותי.... אבל למרות הכל החלטתי לא להישבר וכן לגשת לכל המבחנים ורק במועדי א' והציונים שקיבלתי עד עכשיו הצליחו להפתיע אפילו אותי... המבחן האחרון שאליו למדתי כל כך הרבה דווקא הוא לא הלך לי ואני כל כך מרגישה רע בגללו. ועכשיו כשאין לי למה ללמוד אני מרגישה הכי לבד בעולם, כאילו עכשיו אני יכולה להרשות לעצמי להתפרק, זה כל כך מפחיד אותי...

למעלה