מפחדת

idit84

New member
מפחדת

היי בנות,
היום יש לי בדיקת אקו לב ב 16:00. ההריון הקודם נגמר לאחר הבדיקה הזו בגלל מום קשה בלב. אני מנסה להרגיע את עצמי בכל מני דרכים: לפני 3 שבועות עשיתי אקו לב מוקדם שיצא תקין, דיבור חיובי, להעסיק את עצמי (כרגע בעבודה). זה לא ממש עובד לי ואני בלחץ. כל ההריון הזה ניסיתי לא להיקשר אליה כי זה מה ששבר אותי אז. בפועל, לא ממש הצלחתי ויש לי פנטזיות שבספטמבר אלד ותהיה תינוקת קטנה ומתוקה.
לא יודעת איך להעביר את השעות האלה ולא יודעת איך ארגיש כשאהיה שוב בשניידר. מפחדת.

hatalya

New member
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

אין לי עצות, נראה לי שאת יודעת את כולן. מחזיקה לך אצבעות מרחוק.. שיהיו תוצאות טובות ופסח שמח

כל כך מקווה בשבילך שהפעם זה יהיה אחרת! שולחת
גדול

אני לא מגיבה פה הרבה לאחרונה אבל קוראת הכל.
נשמע שהכיוון הפעם ממש טוב.
אין הרבה מה לעשות עם הפחד הזה הוא אמיתי ומאיים ומסתבר שאצלי לפחות גם לא עובר עם הזמן.

קחי נשימה עמוקה ותתפללי לטוב
מחכה לעדכון ממך

את כבר אחרי, ואני מקווה שהכל טוב

אבל למקרה שמישהי אחרת תחפש דרך להעביר כמה שעות בעבודה עד לאיזו בדיקה מפחידה - ממליצה על צפייה בסרטוני חתולים (או סוסים) ביוטיוב (זה עוזר יותר משוקולד!).

ספרקית

New member
ראיתי רק עכשיו את ההודעה

מקווה שהבדיקה עברה בשלום וההריון ימשיך מעכשיו יותר ברוגע.

מחכה לעדכונך

idit84

New member
אפשר לנשום

או כמו שבעלי אמר "עלינו שלב"
.
היה עיכוב של 40 דקות עד שנכנסנו לתור. בזמן הזה, אני בלחץ אטומי ואז סוף סוף מתחילים. הוא מדבר ומסביר שזה תקין וזה תקין ואז שקט והוא בודק ובודק. הלב שלי מחסיר מליון פעימות כי זה בדיוק מה שקרה בפעם הקודמת. בעלי גם לא מבין מה קורה ומתחיל להחוויר ואז אנחנו שואלים אם הוא רואה משהו לא תקין והוא עונה בתמימות שהכל נראה טוב. בסיום, הוא הסביר שהיצרות של המסתם יכולה לקרות בכל שלב בהריון ולכן הוא ממליץ שנבדוק שוב עוד שישה שבועות, אבל ברגע שבשלב הזה המבנה של הלב תקין, גם אם יהיו בעיות אח"כ, הן לא יהיו בסדר גודל של מה שהיה לעובר הקודם.
אז אני נושמת, שמחה ומעכלת שאולי אולי הפעם יהיה לי תינוק חי.
זו דרך להתחיל חג.
בנות יקרות, תודה רבה לכן וחג שמח ומלא בבשורות טובות ומרגיעות!!

איזה כיף לקרוא את העדכון

בהחלט דרך נפלאה להתחיל חג. שההריון ימשיך רק עם בשורות טובות.

למעלה