מפחדת

מפחדת

את ההודעה הזו כתבתי אתמול בצהרים. מאז שכתבתי אותה, אני רועדת מפחד. מפחדת בעיקר כי אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ואם בכלל כדאי לעשות משהו. אני לא בטוחה שאני יודעת בכלל מה אני רוצה ולאיפה אני שואפת להגיע. חוץ מאותה בחורה מדהימה עליה כתבתי ומעוד חבר אחד (לו סיפרתי חלקית בלבד), אף אחד לא יודע על מה שעובר עלי בשנים האחרונות ובמיוחד - ביומיים האחרונים. אני לא יודעת אם אני מתאימה בכלל לכתוב כאן בפורום. עד אתמול, למרות שלי זה נשמע טבעי מאוד, לא העזתי (מלבד טעויות קטנות מידי פעם) להתייחס, לכתוב ולדבר על עצמי בלשון נקבה.... סליחה על הכתיבה המבולבלת, סליחה אם אני משגעת אתכם. עוברים עלי ימים נוראים. (ותודה לאדם)

DarlingAdam

New member
מתוקה שלי,

ברוכה הבאה :) ברור שאת קצת היסטרית. הכול חדש, רק לפני יומיים העזת לגעת בזה, ואת לא יודעת עדיין לאן את הולכת. אז אל תדאגי :) {חיבוק} הכול יהיה בסדר, ולא משנה באיזו דרך תבחרי, אנחנו נהיה פה ונוכל להסביר ולעזור ולמצוא את המילים הנכונות ואת האנשים הנכונים והכול. אני מקווה שתיהני פה, ושוב: ברוכה הבאה :)

אורי 0

New member
אז בשביל מה אנחנו קיימים?../images/Emo24.gif

אם לא בשבילך? ומרגע זה את גם חלק מאיתנו... תתלבטי, קחי את הזמן עד שתדעי בעצמך מה מתאים לך: ה"שינוי", לא שינוי, לחכות באמצע, לעמוד בצד -כל האפשרויות פתוחות. אגב, לא שמתי לב שמחלקים פה אישורי כניסה ואישורי כתיבה בפורום, אם כן אדם שכח לשלוח לי
. גם אנחננו ללא יותר מערמה של "מוכרעים פחות" ו"מוכרעים יותר". רק שלא נוכרע ארצה בינתיים. נראה שמצאת משהו, שאת בתחילה של תהליך גילוי. תהני מהמסע...

eleberth

New member
אני מבין אותך לגמרי

בנות הם יצורים פשוט מהממים מי מאיתנו הגברים הנחותים לא ירצה להדמות להם

DarlingAdam

New member
שקט.

אני לא אגיד את זה שוב. אם זה היה נאמר עם קריצה, הייתי מצפה לראות אייקון של קריצה או משהו מקביל.

matanbu

New member
איכס בנות ../images/Emo8.gif

הבגדים של גברים תמיד יותר יפים, בניגוד לשל בנות. הגזרה יותר מחמיאה (אם רק היה טיפה יותר צמוד ולא אוחצ'י וטיפה יותר קצר באורך.. יש חולצות שהייתי מאושרת ללבוש אם הם לא היו מגיעות לי לברכיים). התספורת יותר יפה (הסתפרתי כבר אמרתי?) והכל יותר! זה מעצבן :) אוף. וברוכה הבאה גם ממני!!!!

scuffin

New member
מצחיק

ההערה עם הבגדים הזכירה לי שבד"כ חושבת שגוף גברי (נו זה הסטראוטיפי - שרירי ושטוח חזה) נראה טוב יותר בבגרים וגוף נשי (רך יותר ובעל שדיים ) נראה טוב יותר בלי. (כמה נעים לאמץ סטראוטיפים לשימושי הפרטי) לו רק יכולתי ללבוש גוף שרירי וחסר שדיים במהלך היום ולהשילו רק ברגעים אינטימיים (או להיפך - ללבוש את גופי הנשי רק בהם). פתאום מרגישה שאני אולי נשמעת מאוד שטחית, כאילו כל עיסוקי הג'נדר שלי הם חיצוניים בלבד. נו שוין, דיי לי בינתיים בכך שלפחות אני יודעת שלא כך הוא.

???

לא הבנתי איך הגעת למסקנה הזו. אני, בטח שלא מסכימה אתך. לא כל הבנות הן "יצורים פשוט מהממים" ולא כל הגברים "נחותים". אני כבר הרבה זמן לא מרגישה שאני גבר ולכן אני לא יכולה להשתתף אתך ב"מאיתנו..."

Freeda

New member
מעברים הם דבר מפחיד

במיוחד אם את חשה צורך לשחות מיבשה בטוחה אך בלתי נסבלת לאי קטן, בלתי מוכר, בים שורץ כרישים. העובדות פשוטות: רבים ורבות צלחו את הים הזה לפנינו, פחדו פחד מוות, והצליחו להגיע לחוף האי הראשון. ואז גילו שיש הרבה איים בים, וצריך להמשיך לשחות. כל אחד/ת ואי המטרה הזמני שלו/ה, כל אחת/ד והקצב הפרטי שלה/ו, ועוצמת הפחד ודרכי ההתמודדות האישיות. החוכמה: לא לחצות את כל הים בבת אחת אל האי הרחוק ביותר. תתפסי אי, תנוחי, תתפסי עוד אחד, תנוחי שוב, עד שתחושי שהגעת לאן שרצית. ואל תדאגי בעניין הכרישים - הם לא מתכוננים לעזור לנו בניתוח... את זה נצטרך לעשות במחיר מלא - אין ארוחות חינם :) חיוכים ימיים FREEDA

למעלה