מפחדת.

עינבעע

New member
מפחדת.

נראה לי שאתם מכירים אותי פה כבר חופשי אבל הפעם אני מתחילה לחשוב על הדיאטה שלי בצורה רצינית. כמו שאתם יודעים הורדתי 15 קילו בחמישה חודשים, הכל טוב ויפה, אבל הדיאטנית שלי ביקשה ממני החודש לנסות לא להוריד, להשאר באותו משקל, מה שהיא ביקשה ממני זה לאכול קצת יותר, הבעייה היא זה שאני לא מצליחה, שאני אוכלת אני פשוט לא מצליחה לאכול יותר, או שזה מהרגל או שאני מרגישה רגשות אשם, וחוץ מזה, זה מה שעשיתי בחודש שעבר, ואני אומרת עם יד על הלב חודש שעבר פשוט טחנתי והורדתי קילו וחצי. אני מפחדת שאני אמשיך להוריד, כי אם אני אוריד יותר משלוש קילו אני כבר בתת משקל.

חששות

אם בחודש שעבר "טחנת" והורדת 1.5 ק"ג סימן שבכל זאת ההכנסה הקלורית שלך נמוכה מההוצאה משמע בתחושה שלך את אוכלת הרבה אבל זה לא ככ הרבה.... נראה שאת חוששת יתר על המידה מאובדן שליטה על התהליך שאת עוברת בחושים האחרונים. תשהי קשובה למה שהדיאטנית שלך מנחה אותך ותבחני אתה יחד כיצד לא יורדים יותר במשקל אלא שומרים עליו -משימה חשובה .

עינבעע

New member
אבל..

אבל אני לא מצליחה לשמור עליו, היא אמרה לי לאכול מעט יותר והיא הסבירה לי איך, אבל עכשיו כשאני אוכלת יותר ממה שאכלתי אני פשוט מרגישה שמנה, ואני מרגישה רגשות אשם, אני לא שולטת על זה.

מיאל15

New member
דיאטנית כשמה כן היא

היא מוסמכת למתן עזרה בנושאים דיאטות ותזונה. יש לך סיבה לא לסמוך עלייה?

Solito

New member
אולי תנסי לאכול דברים קטנים בעלי

ריכוז קלורי גבוה כמו שקדים ואגוזים בכמות קטנה במשך שלא תגרום לך להרגיש רע עם עצמך כאילו את זוללת ולהוסיף טחינה/שמן זית לסלט. כאלו דברים שלא ממש מורגשים.

למעלה