מפחד :( (טריגר)

r3dt4g

New member
מפחד :( (טריגר)

שלום כולם
לאחרונה נתקלתי במצב בו לא הצלחתי למצוא עבודה בעיר בה גרתי,
אז לקחתי הלוואה קטנה ועברתי לעיר אחרת, יותר גדולה.
כבר מצאתי דירה ועכשיו רק נותר לי למצוא עבודה, ופה הסיבה למה אני מתחיל לפחד.
אם לא אוכל למצוא עבודה אני אשקע בחובות עד שיגמר לי הכסף, ופה הדיכאון שלי נכנס לתמונה,
הבעיה עם הדיכאון שלי הוא שזה ישר מחשבות אבדניות, ומחשבות אבדניות רודפות אותי כבר כמה חודשים,
אמרתי לעצמי שאם אני אכשל במקום החדש, העיר אליה אני עובר, אני מתאבד :(
ואני מרגיש כאילו אני באמת עלול להיכשל, אם לא אוכל למצוא עבודה, ואם אמצא ולא אוכל להתמיד בה?
אני אכשל ואז לא תהיה לי ברירה ואני יאלץ להתאבד, כי אני לא בנוי לחיים ברחוב :(
מה גם שההורים שלי עניים, אין להם יכולת לעזור לי בשום דרך,
אני ממש מרגיש פחד מחלחל בי, כאילו הסוף שלי אותו מגיעה,
כמו מחלה חשוכת מרפא אני מכין את עצמי כבר בתוכניות למוות מהיר ונטול כאבים,
והכי גרוע הוא שאני מפחד מה זה יעשה לאמא שלי, זה יהרוס אותה לגמרי, היא לעולם לא תחזור ליהיות אותו הבן אדם :(
בה לי לבכות!
אני לא יודע מה לעשות! :(

r3dt4g

New member
הבהרה

אין בכוונתי לפגוע בעצמי ואני במעקב אז אין לכם מה לדאוג
אבל אשמח אם מישהו פה ידבר איתי :(

היי

אני מבינה את החששות שלך וזה בסדר וטבעי לפחד מלמצוא את המקום שלנו בסביבה חדשה.
למה שלא תנסה לעשות לך סדרי עדיפויות לתקופה הקרובה? תעמיד את הבריאות הנפשית שלך בעדיפות הראשונה. ברגע שתתחיל לטפל בה, הכל יעשה קל יותר בהמשך, כי יהיו לך יותר כוחות נפשיים להשקיע בעבודה ובלמצוא את עצמך בעיר החדשה.
תנסה ללחוץ כמה שתוכל על ביטוח לאומי, המצב שלך ממש דוחק.
אולי בפורום ביטוח לאומי יוכלו לתת לך עצות איך לזרז את התשובה - http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1435

אתה מדאיג אותי. אל תעשה משהו שיפגע בך

r3dt4g

New member
תודה מחבקת

אבל אני בחובות ואין לי סיוע כלכלי מאף אחד,
אז אין לי ברירה אלא להתמקד קודם כל בעבודה ורק אחרי זה לטיפול בעצמי =\

נשמח לשוחח אתך....

התחלה חדשה, מלאה אתגרים וקשיים ואתה מביע את הקשיים שלך הכלכליים והנפשיים בצורה ברורה כל כך, נשמע שאתה מכיר את עצמך וצופה את העתיד שלך באופן שאולי מוסיף לחרדות שלך. אם אני מבינה אותך נכון, אתה מפחד מהעתיד ומפחד גם מהתגובה שלך שתהיה בעתיד. אולי אתה נמצא במעגל שמלבה את עצמו.
זה נשמע מאד סביר להיות לחוץ לפני מעבר לעיר חדשה, סביבה חדשה, וכשאין לך תמיכה כלכלית, ומעברים כאלה לוקחים זמן וסבלנות. נראה לי שאתה נמצא במצב של חוסר ודאות, שמקשה עליך מאד ואתה רוצה לשוחח על כל זה עם מישהו. אני רוצה להציע לך לשוחח עם מתנדב שלנו בסה"ר (סיוע והקשבה ברשת) שאינו איש מקצוע, וממתין מדי ערב בין תשע לחצות לשיחה, השיחה הינה בצ'אט והיא אישית ואנונימית. בשיחה הזו תוכל לשוחח על כל הפחדים, לקבל תמיכה ואולי אף עצה טובה.
אנו ממתינים לך,
מתנדבת סה"ר

למעלה