הכצעקתה?
אני משער שחלק ממה שנאמר בכתבה אכן נכון, אבל הנטיה הטמקאית לסנסציונליזם, שמפיקה את המשפט "בנוסף ישנן כמויות גבוהות של סוכר סוכר(1) במיונז, פסטרמה, מלפפון חמוץ..." מעצבנת. בפסטרמה הודו רגילה יש פחות מ-10 גר' פחמימות ל 100 גרם מוצר (הערך משתנה בהתאם לסוג, כמובן, אבל לא מצאתי אף פסטרמה עם יותר מזה, ברובן יש הרבה פחות). במלפפון חמוץ יש משהו כמו 3 גר, פחמימות ל 100 גרם מוצר.
 
אם אלה "כמויות גבוהות" גם דני דה-ויטו גבוה.
____________
(1) כך במקור.