מפחיד מאד

מילקי110

New member
מפחיד מאד

כל הזמן מלווה אותי הפחד מהמוות , אי אפשר להפסיק לחשוב על זה , כבר לא כל כך חושבת עליו

אבל הנושא הזה של המוות . אתמול לדוגמא הלכתי עם חברתי הטובה לקניון ואני חושבת לעצמי בקרוב מאד אין קניון , אין סופרארם , אין כלום וזה בילתי נתפש

ככל שמתבגרים אנשים מסביב נעשים צעירים יותר . בקניון רק ילדים ובחורות צעירות , בעבודה הילד סיפר לי אתמול על התוכניות שלו : להוציא רישיון , לסיים את התואר , למצוא עבודה חדשה

הוא גם שאל אותי עד מתי אני מתכוונת להישאר בעבודה הזאת ואני אמרתי לו עד שאחליט מה לעשות עצמי .. ואני חושבת לעצמי את מדברת כמוהו , כמו אדם שכל החיים לפניו , כך שמלעשה זה ממש לא כך .

אני רואה את הבחורות הצעירות בקניון וזה גורם לי לקנא .. יום יבוא .. וזה בקרוב אני עם רגל בקבר . והעולם ימשיך להתנהל כרגיל , אנשים יעשו שופינג בקניון , זוגות צעירים ף ימשיכו ללכת לנמל ת"א , ישתו קפה זה משהו שהוא בילתי נתפש

מרגישה גם שרק עכשיו התחלתי לחיות , עם כל המשקל שירד ממני , העולם לא חיכה לי .. למה לא עשיתי את זה בשנים קודמות , כי כנראה לא יכלתי לא הייתי בשלה לכך כי חייתי במציאות משתקת שבה לא יכלתי לעשות כלום חוץ מלטרוף

והעניין הוא שלא יעזור כלום , אתם יכולים להגיד זה דבר טבעי לפחד מהמוות , אבל זה לא יעזור כן פחד לא פחד ... לא משנה כלום אף אחד לא יכול למנוע את זה , אי אפשר להילחם בזה , זה משהו שהוא בילתי נמנע .. הפחד הזה מלווה אותי מאז

ומעולם אני זוכרת את עצמי אפילו בגיל 15 חושבת על זה , ככל שזה מתקרב זה נעשה יותא מפחיד . מרגישה את הפחד בעיקר כאשר מדברים על דברים רציניי של החיים כמו מה את רוצה לעשות עם עצמך , מדברים על ילדים . אבל גם בלי שום קשר

מחשה אובססבית שלא עוזבת אותי לעולם . ( דבר נוסף שמדכא פחות מהמוות אבל גם : אתמול כאשר הלכתי עם חברתי הטובה אז נכנסנו לאיזו חנות נעליים והמוכר ממש נדלק עליה , אמר לה שהיא יפה וניסה ממש להתחיל איתה , אני רוב הזמן

שתקתי כמו דג , אבל כאשר דיברתי הוא דיבר איתי אבל בחברתי הוא ממש נדלק , זה דיכא אותי כי הוא לא בדיוק שם עליי וזה לא שבא שמוכר נעליים יתחיל איתי , אבל הייתי רוצה כמחמאה .. את חברתי הטובה כולם אוהבים היא טובה בלפתח

שיחות עם אנשים , גם בעבודה ששם הכרנו אהבו אותה מאד וקידמו אותה שם כי המנהלת אהבה אותה מאד .. אותי פיטרו ממקום העבודה שבה אותה קידמו , אני לא מקנאה ממש לא אני מפרגנת לה מגיע לה .. אבל הנקודה היא שהחיים האלה בזבל

אף אחד לא מתחיל איתי נהפוך הוא גברים לא נמשכים אליי , חברתי הטובה הייתה עם מישהו עשר שנים הם נפרדו אבל עדיין היה לה חבר , גם לפניו היה לה מישהו שנתיים, לחברתי מהקבוצה גם היו מערכות יחסים , גם לעוד אחת מהקבוצה

לכולם חוץ ממני ... מדוע גם אדם שלמעשה לא חי צריך למות ? מילא אנשים שחיים אז נכון המוות הוא חלק מהחיים אבל ... סליחה על החפירה על הבוקר אבל זה מטריד אותי )

מילקי110

New member
זה נורא

זה נורא להתרשם מבן אדם ואז לגלות שזה לא נכון

אדם שנראה נחמד ולחיות בהתחלה בתחושה שהוא נחמד ומצחיק ואז לגלות שהוא רע זה כמו אשלייה ..

התחלתי גם לייחל לסוף אתמול קניתי בסופר גבינה עם אחוזי שומן גבוהים ואני יודעת שאסור לי לאכול את זה , כמו כן אני שותה בבוקר קפה עם שתי כפיות של סוכר לבן

אני אוכלת ביחד עם הקפה חטיף אנרגיה , חטיף אנרגיה זה ממתק ואסור לי . אסור לי לא בגלל הניתוח אלא בגלל שיש לי כולסטרול , הכולסטרול זה גנטי הגוף מייצר כולסטרול אני לוקחת תרופה להורדת כולסטרול אבל כדורים זה לא מספיק צריך

גם לשמור על תזונה . בלי גבינות שמנות , בלי חמאה כמובן , בלי מתוק , בלי מטוגן ,אבל אתמול ביודעין קניתי גבינה עתירת שומן ועכשיו היא במקרר , אכלתי ממנה אתמול , וגם אקח כריך לעבודה , לא אכפת לי מצידי ללכת לישון ולא לקום

אולי תהיה לי התקפת לב גם .. כמובן שלא מייד אבל אם אוכל את זה , דווקא אני לא משמינה מזה כי אני לא אוכלת הרבה כי אני לא יכולה , אבל אסור לי מזה בכלל אבל זה לא אכפת לי .. הלוואי להיות כמו הידידה של אלומה פשוט ללכת לישון ולא לקום

טריגר מעליי!

מילקי, קחי נשימה עמוקה.
אני יודעת שאת בטח מרגישה ממש רע עכשיו, אבל אני בטוחה שהרבה אנשים ממש יצטערו אם יקרה לך משהו רע. אני יודעת שאנחנו בטוח נרגיש עצובים מאוד ויהיה לנו קשה. תחשבי על כך הדברים שהשגת לאחרונה, החברות החדשות שהכרת, הניתוח ששינה הרבה דברים בך. לפעמים יש נפילות, אבל אל תעשי משהו שיסכן את הבריאות שלך. יכול להיות שפעם בכמה זמן מותר לך לאכול משהו שבדרך כלל אסור (תצטרכי להתייעץ על זה עם רופא משפחה, כמובן), אבל חשוב לנסות ולמצוא דרכים אחרות לפרוק את התסכול שלך. אנחנו כאן בשביל להקשיב לך. כועסת, רוטנת, מקטרת, מתלוננת, בוכה וצועקת.
מילקי, אנחנו אוהבים אותך. אל תלכי לאף מקום

Lady Stark

New member
מילקוש

יקירה, תראי מה עברת בשנה האחרונה. עם כל הקושי שלך את ממשיכה לנסות ללכת הלאה בתקווה. אל תתני לנסיגה אחת להכניע אותך.
אנשים יאכזבו לפעמים, ויהיו גם מספיק כאלה שיפתיעו אותך לטובה ויגרמו לך להתרגש.
אוהבים אותך מאוד, מתוקה.

מילקי110

New member
איזה חמודות אתן

אני לא הולכת לאף מקום בינתיים , אני יותר מידי פסיבית בשביל זה אין לי אומץ לעשות כלום

חוץ מלאכול דברים אסורים , אני יודעת מה מותר לי ומה לא , אני כל החיים עם דיאטות , נכון שמידי פעם מותר דברים אסורים אבל לא על בסיס יום יומי כמובן .

יש לי ידע בתזונה .

ואגב כמות האנשים שמאכזבים גדולה מאלה שלא , נכון יש לי חברות וזה מדהים , אבל .. יש כאב והוא עמוק , לא יודעת מה יוכל לרפא את הכאב הזה , אוכל בוודאי שלא

אולי בן זוג , גם לא . כדור פסיכאטרי ? מחר יש לי פגישה עם הפסיכיאטר נראה מה הוא יגיד . הוא בטח רק יחליף את התרופה . את התרופה ההיא אני כבר לא לוקחת דיברתי איתו בטלפון והסברתי לו שהיא עשתה לי ממש רע , כי היא לא נתנה לי

לישון אז הוא אמר לי להפסיק וכך עשיתי .

הכאב זה בגלל העבר אדבר על זה מחר עם הרופא .. וממש תודה לכן , נחמד מאד לראות שיש אנשים שאני חשובה להם ..ושיש לי מקום איפה שהוא . במשך שנים וגם כיום לפעמים נראה לי שאני פשוט לא שייכת לכאן . אבל אל דאגה

אני בן אדם מאד פסיבי וגם הפחד מהמוות הוא גדול מאד כך שאני לא אעשה כלום .(חוץ מלאכול קצת גבינה שמנה )

מילקי110

New member
הפגישה עם הפסיכאטר

הפגישה עם הפסכיאטר התקיימה בשקט מוחלט , נעלמתי דום , לא דיברנו לא על אובססיות ולמעשה על כלום

הוא העביר את הכרטיס החליף לי תרופה הוא רצה לתת לי איזו תרופה שאני לא שמעתי עליה , ובגלל שחברתי לוקחת רסיטל , ביקשתי אותה והוא נתן לי

האובססיה שלי אגב נעלמה , זה עבר לי ולא בגלל התרופה . זה דווקא מצער אובססיות לרופאים חתיכים זה דווקא קצת משמח , זה הרי ברור שזה נובע משעמום ועכשיו משעמם לי בלי האובססיה שלי

מזל שחברתי אמרה לי לקחת את הרסיטל בבוקר כי מסתבר שגם התרופה הזו גורמת להפרעות בשינה .. הוא לא אמר כלום , שאלתי זהו ? רק תרופה מה עוד אתה ממליץ , לא דיברנו אבל הכל הרי כתוב מהפעם הקודמת

והוא אמר "ופסיכותרפיה " חייכתי כי זה הרי ברור , ועוד שאל אותי " ניסית את זה פעם ?" חייכתי , ולא עניתי בכלל כי זה היה כל כך פטתי , ברור שניסיתי את זה ולא פעם . ומה שמצער זה שהרופא הזה לא יכול להציל אותי .אין לו תשובות

אותו מעניין מצבים נפשיים כפי שאת ה"רופא" מעניינים אנשים שמנים . ולמען האמת ה"רופא" הרבה יותר נחמד ממנו ... אני לא כועסת , ולא עצובה , כאשר יצאתי אומנם כמעט עלו לי דמעות אבל לא מצער או עלבון מהרופא , מהפתטיות

מהצייפיה של ללכת למישהו שיגאל אותך והוא בכלל לא מדבר , ועוד אומר "פסיכותרפיה" בדיחה ... אני כבר כמה צעדים לפניו .. שכן אני הרי הולכת לקבוצה חברתית טיפולית ... ניסיתי ללכת לקבוצה שממטפלת גם בחרדה חברתית ..

"פסיכותרפיה"... ברור .. הוא גם לא מדבר , אף מילה ... מה יש לאמר ? הוא רק שאל ביובש "איך את מרגישה ? אין שינוי ? " עניתי "לא" וזהו . שתי דקות ... אבל גם אני נעלמתי דום ..

כפי שכתבתי בפורום השני , שמחתי כי היו לו בחוץ אחלה של מגזיני אופנה , מגזינים שאני נורא אוהבת של חו"ל ועוד חדשים של מאי 2013 ולא מלפני חמש שנים , זה שימח אותי מאד ממש חשבתי איך אני גונבת אחד , אבל לא עשיתי כן , כי אני

אדם ישר מאד ...( ההורים שלי יגידו לכם שאני לא ישרה כי בעבר הייתי גונבת לאמא שלי כסף מהארנק כל הזמן , אבל זה לא באמת אני , אני האמיתית היא ישרה ולא גנבת , פשוט חייתי בדיקטטורה , וכאשר חיים תחת משטר עושים דברים מטורפים

שמנוגדים לחלוטין לאופי .. כמו לגנוב , לאכול כמו פרה , אני לא חושבת שהבית יצר את הבעיות הנפשיות שלי כי אני תמיד הייתי נורא רגישה הבית הוסיף וקיבע אותן , זה כפי שפסיכאטר פרטי שהלכתי אליו לפני כמה שנים אמר לי : אם יש ילד שהוא

אם לקויי למידה ואני אצעק עליו , אתה עצלן , כל היום אצעק עליו , אתה עצלן ... האם זה יקדם אותו במשהו ? האם זה יגרום לו להיות תלמיד טוב ? לא , זה יעשה את ההפך ... )

Lady Stark

New member
מילקי

זה ממש מקומם, פסיכיאטר שתקן.
זה מביע חוסר אמפתיה למצב של המטופל.
חשבת לחפש פסיכיאטר אחר?
נ.ב. מה רע באובססיה לרופאים חתיכים? אם זו אובססיה טובה, צריך לקחת בשבילה כדור?

מילקי110

New member
לא אחפש כי אין לי כוח לזה

לפניו לפני שנה כמה חודשים הלכתי למישהו אחר גם דרך הקופה , ועזבתי אותו כי נזכרתי בפסיכאטר הנוכחי שאצל הייתי לפני כמה שנים, בזמנו התייעצי איתו האם להמשיך לקחת ציפרלקס

וזכרתי אותו כנחמד . אין לי פשוט כוח לחפש שוב פסיכאטר ... נראה שאם כבר אחפש פסיכלוג , למרות שגם הם ידועים כלא משהו .. נראה .. לא בטוחה שיש לי כוח גם לזה

פשוט אין כוחות , אני אשאר איתו .. אליהם הולכים רק לתרופות לא ?

תודה

Lady Stark

New member
לא, מילקוש

לא רק לתרופות. דבר ראשון, לאבחון פסיכיאטרי מלא. ובשביל אבחון טוב את צריכה אדם שבאמת יראה אותך ויקשיב.
וישאל את השאלות הנכונות.
ואז, כשיש אבחון טוב אז קל יותר להתאים תרופות.
אני חושבת שזה מאוד חשוב להיות מטופל אצל פסיכיאטר רגיש, גם כי אנחנו צריכים להיות מוקפים במטפלים מסורים וגם כי אנחנו זקוקים לרגישות.
זה רק חומר למחשבה, מותק.
את בימים האחרונים נשמעת מדוכדכת יותר. אפשר לעזור במשהו?

מיצי2013

New member
צודקת הליידי

זה באמת חשוב למצוא מישהו שהוא גם מקצועי וגם סימפטי, רגיש ומבין עניין שאת גם מתחברת אליו ברמה האישית.
הבעיה היא שלמצוא כזה זו עבודה קשה... וגם קצת עניין של מזל
מבין כל המפגשים הטיפוליים חלק גרועים, חלק סתם לא תורמים ורק חלק ממש עוזרים - שזו המטרה והמהות
עכשיו, גם בלי שהייתי עדיין אצל פסיכיאטר אני יכולה להגיד לך ב-100% שהתפקיד של הפסיכיאטר הוא לא רק לשמוע את הנתונים היבשים ואז לרשום תרופה, את זה עם קצת השקעה גם מחשב יכול לעשות
מה שהופך מטפל מסתם מטפל למטפל טוב זו היכולת להגיד לך דברים שיקלו עלייך, למתן את החששות ולתת בטחון.
אני מכירה את זה מעולם הרופאים. רופאים שלא התעניינו בי, בקושי הסתכלו עליי, זרקו אבחנות ורשמו לי תרופות בלי להסביר לי ובלי לבדוק איך זה משפיע עליי - לא זכו לראות אותי שוב (חח ממש בעיה שלהם... חתיכת סנקציה
).
לעומת זאת עם רופאים שאני מרגישה איתם בנוח, שאני מרגישה שאכפת להם, שיש להם סבלנות לשאלות שלי ולחששות שלי, שמקרינים בטחון במה שהם אומרים, משתפים ומסבירים - אלה רופאים שאני ארצה להמשיך ולחזור אליהם, גם אם זה אומר לנסוע במיוחד.

בקיצור, למרות שזה דורש הרבה אנרגיה זה הכיוון שכדאי לך לשאוף אליו, טיפול שתרגישי בו טוב.

מילקי110

New member
אני מסכימה

אבל באמת שאין לי כוחות , אין לי כסף לפסיכאטר פרטי ולכן אני יכולה רק דרך הקופה

וכנראה שדרך הקופה זה פחות טוב ... אני לא מרגישה מדוכדכת מהרגיל אני במצב סטטי , מצב לא טוב אבל סטטי

אני מצליחה לקום לעבודה , היום התחלתי לקחת את הרסיטל ונראה מה יהיה ... אני מסכימה לגבי רופאים , והרי חוויתי את זה ממש עכשיו עם רופאים לא נחמדים

ה"רופא" שאמרתי עליו שהוא חתיך הוא ממש לא אדם נחמד אבל בניגוד לפסיכאטר לפחות הוא מקצועי , הוא כן בודק שואל , מסתכל על הבדיקות ... קשוב , ושוב הוא אדם ממש לא נחמד אבל הוא מקצועי

ולדעתי פסיכאטר שותק , זה לא מקצועי אני עזבתי בזמנו את הפסיכאטר הזה כי חשבתי שהוא לא משהו , אבל אין לי כוחות , הנה גם חברתי סיפרה לי שהיא מטופלת באיכילוב וגם לשם לפי מה שהבנתי ממנה באים רק כדי לקחת מרשם..

אני אחפש כבר אין בי כוחות . היום עבדתי , וכאשר חזרתי פגשתי בכניסה לסופר מישהי שעבדה איתי , היא דתייה איזה כיף לה כי היא בת 22 והיא התחתנה לא מזמן ונדמה היה לי שהיא בהריון

יש מישהי נוספת בעבודה שלנו גם כן דתייה , בחורה צעירה מאד בת 20 , שגם כן התחתנה בשידוך לפני שלושה חודשים ועכשיו היא כבר בהריון

איזה כיף זה .. בדיוק דיברתי על כך אתמול עם חברתי אמרנו שבעבר היינו לועגות לבחורות הצעירות האלה שרק מתחנתנות ומביאות ילדים , אבל אין ספק שעדים להיות אמא ב 21 , 20 מאשר רווקה זקנה בת 35 . גם נראה לי כיף שמישהו

מסדר את החיים , פשוט ההורים פונים למשדך , נפגשים בינהם , מתחתנים , הריון , תינוק - פשוט מאד בלי כל התוהו ובוהו של העולם החילוני .

משום מה אני מסתדרת ממש טוב עם דתיות , אני עצמי מבית חילוני לחלוטין אבל בדתיות בגלל שהן לדעתי מחונכות יותר טוב מבנות חילוניות , יש בהן משהו פחות אלים ויותר מקבל , למרות שאצלם להיות בגילי לא נשואה וללא ילדים זה דבר

מוזר ביותר , גם בעולם החליוני זה יוצא דופן אבל אצלם עוד יותר , אבל עדיין כאשר עבדתי איתן במקומות עבודה חשתי איתן מאד בנוח , חברתי הטובה היא דתייה לייט , היא באה מבית דתי , גם בעבודה הנוכחית יש לי מכרה דתייה

אם הייתי יכולה לחזור אחורה הייתי בוחרת באורך החיים הזה , ואז היום כבר הייתי נשואה עם ילדים . אני זוכרת שחרדית צעירה בעבודה קודמת סיפרה לי שהדבר היחידי שהיא לא רצתה זה מישהו שלוקח כדורים , כמובן שאצלם לא רוצים

אנשים עם בעיות נפשיות כי זה עובר בגנים , והם כמובן לא רוצים ילדים חולים . אבל אף אחד לא היה יודע לא הייתי מגלה שאני לוקחת כדורים . ואכן זה מדכא לראות מסביב איך כולם חיים , מתחתנים , הריונות , ילדים ויש להם עבודה טובה.

הבחורה מהיום , אני עזבתי את מקום העבודה ההוא , אבל עדיין היא עובדת במקום עבודה טוב , גם חברותיי ורק אני לא . זה בעיקר כי אני לא יודעת מה אני רוצה , וגם אין לי מקצוע ולכן אני תקועה שם במקום הזה . היום כאשר היא שאלה אותי

איפה אני עובדת התביישתי להגיד לה . אבל אמרתי ... אני לא מדוכדכת אני מיואשת כי אני מבינה שהעולם הזה הוא לא בישבילי , אני לא אעשה לעצמי משהו כי אני מפחדת .אבל התחלתי בלאכול דברים אסורים אני לא משמינה מזה כי אני לא יכולה

הרבה אבל אני יודעת שזה עושה לי נזק ..אז מה ? לא יעניין את איש אם אני לא אהיה פה .. ושוב אני לא אעשה כלום , לא אזרוק את עצמי מאיפשהוא , ולא דברים נוספים אני פסיבית מידי בישביל זה .. כמו כן זה לא יעזור , כי היו מיקרים בעבר

של כמעט מוות ולא שאני עשיתי , בהיותי בת 23 רכב עלה על המדרכה ופגע בי כאשר עמדתי על אי תנועה וניצלתי לא קרה לי כלום השוטר אמר "ניצלת בנס" לקחו אותי לבית חולים כמובן אבל השתחררתי באותו יום , קרה לי פעם שכמעט החלקתי עם

הרכב , נסעתי פעם במזג אוויר גשום ולא קרה לי כלום , עברתי ניתוח : יכול היה לי סיבוך , יכולתי למות אבל לא אני עדיין כאן .. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה בגלל שמישהו חושב שיש לי מקום כאן אבל לאחרונה אני חושבת כי מישהו פשוט נהנה

להתעלל בי יכולתי למות באותה תאונה בגיל 23 וכל הסבל הזה היה נחסך ממני אבל לא , משאירים אותי כאן שוב ושוב למה ?

מילקי110

New member
חיי התגלגלו בראש

כל הסופ"ש אתמול בעיקר התגלגל לי בראש , הפטתיות של חיי

איזה סיוט היה בבית הספר , בצבא היה מגעיל גם כן , ובלימודים של אחרי הצבא יש לציין שבמסגרות האלה לא הכל סיוט אבל משום מה אני זוכרת רק רע

אולי בגלל שהיה לי גם רע מאד בבית .

אם הייתם פוגשים את הוריי הייתם מאשימים אותי כי כולם אוהבים אותם ונראה לי שאני זאת שמוציאה מהם .. וגם בלי קשר אליהם היה תמיד רע ומגעיל .

כיום הדבר שמפריע לי זה שאין לי מקצוע ואני עדיין לא יודעת מה אני רוצה , וכן הייתי בייעוץ תעסוקתי לפני כמה שנים . מעבר לזה מפריע לי מאד שאנשים לא אוהבים אותי , אני אדם שנוי במחלוקת ובכל מקום יש אנשים שלא אוהבים אותי

ובצורה בוטה , לדוגמא גם בעבודה הנוכחית יש אנשים שמתעלמים ממני .

וגם מפריע לי שגברים לא נמשכים אליי זה היה מאז ומעולם .. בבית הספר מעולם אף בן לא ניסה להתחיל איתי , הייתי הרי גם במסגרות של צבא גם שם מעולם אף בחור מעולם לא שם עליי נהפוך הוא היו צוחקים עליי שאני מכוערת

גם בלימודים של אחרי הצבא מעולם אף בחור , מעולם .. בצבא אני אפילו השפלתי את עצמי כי יה איזה בחור שממש היה יחסית נחמד .. אבל הוא לא רצה לצאת איתי ולא רצה איתי כלום נכון שבמשך השנים הייתי שמנה ובאמת חשבתי שאולי

זאת הסיבה , אבל נראה לי שזה בגלל שאני מכוערת . למרות שהוסבר לי שאני לא דוגמנית אבל גם לא נורא מכוערת ,, גם אם אני לא מכוערת אני חושבת שאולי יש לי מראה שגברים לא אוהבים , לא היה מפריע לי להיות בלי מקצוע אבל עם בעל

וילדים ..

למעלה