מפח נפש ב"כרמי הר הנגב"

נ ט ע פ

New member
מפח נפש ב"כרמי הר הנגב"

לכל המטיילים שלום, למען לא תספגו כמונו - אכזבה ומפח נפש - אנא קראו את השורות הבאות: לפני למעלה משבועיים הזמנו מקום לינה ב:כרמי הר הנגב" (היינו אז 3 משפחות). נאמר לנו שכיוון שאנו קבוצה גדולה, יתנו לנו את כל האוהל (המתאים לעד 30 איש). ביום שישי האחרון (ערב נפילת המטאורים) בשעה 18:15 הגענו - קבוצה של 19 איש, ל"כרמי הר הנגב". יוסי, הבעלים של המקום, לקח אותנו הצידה והסביר לנו שיש אצלם "קבלת שבת" כדבריו ולכן אי אפשר לפרוק את הציוד באוהל. הסתבר לנו שאוהל הלינה הוא גם אוהל הארוחות ושצריכה לבוא קבוצה לארוחת ערב ועל כן האוהל יתפנה רק ב- 21:30. בלענו בשקט את הצפרדע , הלכנו משם וחזרנו שוב בשעה 22:00. האוהל היה מלא בקבוצה גדולה של אנשים שרק החלה לאכול. כשבאנו בטענות, טען יוסי שהגענו מוקדם מדי !!! בדין ודברים שהתנהל ביננו יוסי ובנו התפרצו עלינו בחמת זעם. יוסי לקח את מפתחות מכוניתו, נסע וחזר ואיים שלא יתן לנו לצאת. הילדים שלנו נלחצו מאוד והחלו לבכות. בסופו של דבר, נשארנו ללא מקום לינה וללא ציוד מתאים ללינת לילה בשטח. אנחנו קבוצה שמטיילת המון בארץ ובחיים לא נתקלנו בתופעה כזו של אי מתן שירות ואי תודעת שירות בשל בצע כסף !!! נקווה שלפחות אתם לא תצטרכו לעבור את מה שאנחנו עברנו. נטע.

khanegev

New member
מפח נפש ??? האמנם....

חוות כרמי הר הנגב יצאה לדרך האירוח מזה כשלושה חודשים, במקום ניתן להזמין לינה +ארוחות ולקנות לזמן מה שקט מדברי ואירוח מהנה. כשאר פנתה אלי הגב נטע להמנה דובר על כ - 5 משפחות שיכללו בקרוב ל-27 איש. במקום ניתן להלין רק עד 30 איש וכן סגרה עימי על א.בוקר בשבת ולינה ואף שלחה צק בטחון כאשר היגעו למקום הקבוצה הסתבר כי הם בקושי 19 איש ומתוכם יש תינוקות וילדים קטנים והוסבר להם כי מאחר ואנו חוואים המתפרנסים בכבוד מאירוח לינה וארוחות כי במקום צריכה להגיע קבוצה נוספת לא.ערב וכי הארוחה תסתיים ב22.30 אבל במידה וירצו לההגיע לפני נוכל להסתדר נטע אמרה כי יש מופעים במצפה רמון וסביר להניח שאין להם בעייה דבר מכוער הוא להקרא רודפי בצע כאשר כל פרנסתנו היא מהאירוח וכן אם היינו רודפי בצע מדוע החזרנו את צק הבטחון ולא חייבנו את הקבוצה במלוא המחיר כפי שהבטיחה הגב נטע להביא האם הגב נטע ידעה שלמרות כל ההנחות שהיא ביקשה מאתנו ונתנו כי היו עוד קבוצות לינה שבקשו את יום ה' ויום ו' כולל ארוחות ונדחו על הסף רק משום שהבטחנו לגב נטע ובסופו של תהליך האם הגב נטע שעתה לבקשתי כי ישארו ללא תשלום רק כדי שלא יצטרכו לנסוע בשעה מאוחרת הבייתה כי דאגנו לקטנים? אז אם לדבר על מפח נפש הקרדיט עליו היא שלנו כי יצאנו בהפסדנו אולם למדנו לקח חשוב כי אין אפשרות לרצות את כולם אבל באחריות אני אומר כי מי שהתארח עד היום אצלנו חזר לטעם של עוד.

נ ט ע פ

New member
מפח נפש בהחלט

אינני רוצה להתנצח בפורום זה. ברצוני היה להזהיר אנשים מפני מפח נפש דומה. הנתונים שיוסי מסר אינם נכונים וחבל שבמקום להתנצל ולשנות את ההתייחסות, הוא ממשיך להצדיק עצמו. כקבוצה שבאה להתארח באוהל, אין לנו דרישות גבוהות מהמקום, למעט ניקיון, יחס נעים ועמידה בהבטחות. נראה לי שיקשה על יוסי לשכנע שמקובל לתת מקום לינה בשעה 23:00.

ה דרומי

New member
אז יש את ההודעה הראשונה ועכשיו גם

יש את תשובת בעלי חוות כרמי הר הנגב. וחבל ששני שהצדדים "נפגעו"
מי יתן וכולם היו מרוצים בסוף
אמן ואמן
והלוואי שכולם בסוף יצאו מרוצים אמן ואמן ואמן בשולי הדברים תודה לקישור בתחתית ההודעה חיפשתי את האתר. הזה

נ ט ע פ

New member
סגירה?

נורא נעים להחליק ולסגור דברים, אבל א. קצת יותר קשה לעשות זאת כשאתה מרגיש מרומה. ב. כשמעורבים בכך גם ילדים, עליהם אתה אחראי כמבוגר, שעדים לתוקפנות גדולה ושנאלצים להשאר בחוץ ללא ציוד מתאים. ג. כפי שציינתי בתגובה השנייה - שהצד הפוגע לא לוקח שום אחריות מינימלית להתנצלות, שלא לדבר על פיצוי.

khanegev

New member
אני רוצה להבהיר פה משהו...

אז ככה ... נטע כרגע מבצעת מה שאיימה לעשות ... היא שוכחת שהיא ועוד אחד הגיעו ישר התחילו באיומים כגון : "אתה חפרת לך עכשיו את הקבר הכלכלי שלך" "אנחנו נסבך אותך ונתבע אותך על זה" "כל הארץ תשמע על זה " ומיני אחרים... תגידו זה נראה לכם הגיוני שבן אדם נכנס אליי הביתה... עזבו קרה מה שקרה.. סבבה נגיד שלא הייתי בסדר... היה אפשר לסגור את זה יפה אם הייתם מתפשרים שתיהי בעניין גברת נטע האורחים שסעדו באוהל עזבו את המקום בדיוק 5 דקות אחרי שהלכתם... אז אני רוצה להבהיר פה משהו אני נותן את השרות הכי טוב שאני יכול ואין בן אדם שנכנס לחוות כרמי הר הנגב ולא יצא מרוצה עד הגג ואפילו חזר.. יש פשלות זה קורה אבל אם הייתים קצת סובלניים גם אתם הייתם נהנים חבל שנגמר ככה אני לא יריב איתך ולא שום דבר דומה ... הניסיון שלך להרוס לא יצליח כי אנשים בכל זאת יראו ויבדקו על המקום .. בתודה יוסי,בעלי חוות כרמי הר הנגב

למעלה