מפיות...

לונלית

New member
מפיות...

שלום לכולם..
יש לי בבית אוסף עצום של מפיות נייר מיוחדות,כבר הכנתי תמונות בעזרתןעל גבי עץ,בטכניקה המוכרת.העניין הוא שיש לי עוד המון..וחשבתי לנצל את המפיות לרעיונות נוספים,למישהו יש רעיון??????..אגב,יש לי מפיות עם ציורי ילדים,עם פרחים בסגנון כפרי,עם דוגמאות מסגרת ועוד ועוד...ממתינה לרעיונות..בתודה ושיהיה שבוע טוב עלינו ועל כל העולם..
לונלית.

psa

New member
אם כבר העלת את נושא המפיות

אשמח לקרוא על ה"טכניקה המוכרת". באמתחתנו גם אוסף עצום של מפיות וממש חבל לי לזרוק. תודות

av_i_va

New member
אולי נתחלף?../images/Emo140.gif

לדעתי, כל מי שאוהבת את היצירה עם מפיות, קונה כמעט כל מפית שמוצאת חן בעיניה. לא פלא שיש לכולנו "אוצרות". אולי נתחלף? לי יש (בהערכה גסה) 60-70 דוגמאות לבטח. בטוח אין לי מפיות של ציור כפרי, גם לא דוגמאות מסגרת...ילדים יש אבל לא הרבה. אפשר לסרוק ולפתוח גלריה להחלפה. חומר למחשבה. שבוע טוב כולם

psa

New member
אביבה , אני צריכה להמשיך את הסיפור

את אוסף המפיות התחלתי כשהייתי ילדה . היום אני ילדה גדולה +....
ביתי ואני המשיכנו באוסף . גם היא גדלה .... חלק מהמפיות זה לא הצבעוניות של היום,אך עם טעם נוסטלגי אדיר... לכן אם תציעו לי משהו נחמד אודה גם אודה... ברכות

av_i_va

New member
זה ממש נכס../images/Emo39.gif

צריך לשמור מכל משמר. כמובן שזה עניין של רגשות וטעם אישי. אני מאוד מחבורת לכל מה ששיך לזמנים עברו. לא הייתי עושה שימוש באוסף, מלבד להכין עבורו אלבום מיוחד. לא חייב להיות משהו יקר. את יכולה לקנות קלסר יפה - כיום לא חסרים כאלה - וניילונים לתיקו. לכל ניילון להכניס חוצץ ובכל צד של חוצץ, לשמור מפית. נעים יהיה להוציא את ה "אלבום" מידי פעם ולדפדף בו. חוץ מזה... את אולי כבר ילדה גדולה, גם בתך כבר גדלה... אבל לבטח יהיו עוד ילדות במשפחה. בטוח ישמחו לקבל "אוצר כזה" בבוא העת. אגב, את יכולה לקנות קלסר מעץ, (דיקט) לצייר עליו או - כמובן להדביק עליו מפית/מפיות מיוחדות. קובץ בדבר הטכניקה נמצאת בלוח מאמרים. שבוע מקסים ויצירתי

psa

New member
אביבה ,../images/Emo51.gif רעיון אדיר !!!!!../images/Emo39.gif

למעלה