מפיסי למקינטוש

מפיסי למקינטוש

אז, ככה כמו כל שאר ההודעות גם הודעה זו היא עניין של חיים ומוות, כן כן מוות איטי ומיגע המתנה של שעות מול מחשב הפיסי הסטנדרטי כל כך וצפיה ברינדור של פריים אחר פריים במקום לרנדר במקינטוש החייתי ולחיות חיי הוללות, ולעניני. על מחשבי היקר PC פרויקט תלת מימד שהכנתי במקס, כל שנשאר לי הוא לרנדר אותו, שאלותי כדלקמן: 1. האם ניתן להתקין את מקס גירסה 3 על מקינטוש? 2. האם יש תוכנה ש"יודעת" לקבל פרויקטים ופשוט לרנדר אותם על המקינטוש. 3. האם ישנה דרך יצירתית ככל שתהיה שתגרום לסרט שלי להיות מרונדר במקינטוש? כמו שאמרתי אני עובד עם מקס 3. אודה לכם מאוד ואף אשתתח על קבריכם במידה ותעלו פתרון הולם. בתקווה ובתודה רועי שלם.

eldarinn

New member
בתשובה לשאלותייך...

1. לא ניתן. 2. כל תכנה של תלת מימד במקינטוש (FORM-Z לדוגמא) יכולה לקרוא קבצי DXF וחלק מהן גם IGES. נסה לייצא את החומר. 3. התשובה מתייחסת למידת היכולת שלך לבצע את שאלה 2. בהצלחה!

ejay

New member
קיימת תוכנה בשם polytrans

שעובדת על מק, ומאפשרת לייבא סוגים רבים של קבצים, לרבות קבצי מקס (ולפי מיטב ידיעתי- הגירסה הקרובה תתמוך גם באנימציה בקבצי מקס), ולרנדר אותם באמצעות מנוע הרינדור שלה, nugraf . הבעיה עם הפתרון הזה ועם הפתרונות שאלדרין הציע היא שהתוצאה לעולם לא תהיה זהה לתוצאה שהיית מקבל לו רינדרת את זה במקס כי הרבה דברים הולכים לאיבוד בזמן המרת/ייבוא הקבצים, וכי מנועי הרינדור עובדים בצורות שונות. ובכיוון יותר אופטימי, מתרוצצות שמועות ברשת לגבי גירסה חדשה של מקס שתעבוד על מקינטוש בעתיד.. stay tuned.

למעלה