מפיקים מוזיקלים

tofit

New member
מפיקים מוזיקלים

אולי מישהו זוכר איך קראו למפיק/ים שעבדו חזק באייטיז. הם הפיקו אז את השירים של קיילי, המדהימה אך אנורקטית, וגם של ריק אסטלי. אני זוכרת שהם ממש היו מכונת כסף, כל מה שהם עשו הצליח בטירוף אולי מישהו זוכר??

dj80s

New member
קראו להם...

(אם אני לא טועה באיות) סטוק, אייטקן ו-ווטרמן. הם אשכרה בנו שבלונה להדפסת להיטים, לקחו את קיילי ממש בתחילת דרכה (88´) ואת ריק אסטלי והתחילו לדפוק ת´בוחטות. ולא משנה שכל השירים נשמעו אותו דבר.

tofit

New member
נכון וואלה, אתה ממש טוב

אתה זוכר מה הם עוד עשו חוץ מקיילי וריק?? אולי גם את סמנטה??

alpha80

New member
רשימה חלקית............

KYLIE MINOGUE RICK ASTLEY JASON DONOVAN BANANARAMA SAMANTHA FOX DEAD OR ALIVE MEL AND KIM HAZELL DEAN DIVINE PRINCESS DEBBIE HARRY BROTHER BEYOND SIGUE SIGUE SPUTNIK DONNA SUMMER SINITTA BIG FUN CLIFF RICHARD SONIA CYBIL LONNIE GORDON PAT AND MICK וזו בהחלט רשימה חלקית.........

tofit

New member
כל אלה???????

תאמין לי , יש כאן שמות שאני ממש לא זוכרת.... מל וקים מתו לא?? או שאחת מהן נפטרה?

alpha80

New member
כל אלה ועוד

כמו שאמרתי - רשימה חלקית הם עדיין חיים ופועלים ומפיקים בימינו אלה עוד אמנים עלומי שם. (להקת סטפס" ז"ל היא המוכרת ביותר ביניהם) ושלישיית המפיקים האלה הוציאו אפילו כמה סינגלים מקוריים משלהם. בקשר למל וקים, האחיות, הן היו בין הראשונות שחתמו אצל סטוק אייטקין וווטרמן. מל מתה ממחלת הסרטן בגיל 23 בשיא הקריירה שלהם ב1990. קים המשיכה להוציא עוד כמה שירים עד שנעלמה איפה שהוא.

למעלה