מפי הטף

עִידן

New member
מפי הטף

קודם אחיינית שלי רצתה לספר לי שהיא חלמה על תחנת רכבת, אבל שוב ושוב יצא לה "חתנת" במקום "תחנת", נשמע משעשע, דווקא.
כמה ימים קודם לכן היא ניפחה בלון, ואמרה: "אני אבקש מאמא שתתלה לי. אמאאאאא! תתלאי לי!"
באותו יום שהיה לפני כמה ימים נסענו יחד באוטו, כשברשותנו מכשיר האזנה למוזיקה. כל אחת שמעה דרך אוזנייה אחת. בהתחלה היא אמרה לי לשיר יחד עם השיר המתנגן. אח"כ אמרתי לה שאם היא רוצה שנאי אעביר שיר, שתגיד לי. אז בשיר הבא היא רצתה להגיד לי לשיר את השיר אבל גם להשאיר את השיר, ואני חושבת שקצת הסתבכה, אז הפתרון היה: "תשירי וגם להשאיר את השיר". (היא בת ארבע)
לפני כמה שנים, כשהייתי בערך בת שלוש, טיילתי עם אבא בקיבוץ (סיפור מותעד בכתב, לא מהזיכרון שלי..). מסופר שבמשך כל הטיול לא הפסקתי לדבר, עד שפתאום נעצרתי, ואמרתי לו: "אבא, עבודתך היא ביתך"
באותו גיל (יש לציין שבאותה תקופה עוד הייתה לנו לינה משותפת בקיבוץ, וישנו גם מנוחות צהריים בבתי הילדים) נתבקשנו בפעוטון ללכת לישון בצהריים. קמתי, ואחת העובדות שאלה אותי: "לאן את הולכת?" התשובה: "אני הולכת למיטה, תודה לאל..."
ואחרון חביב מאותה פעם הייתה כשקראתי לאחת העובדות, היא אמרה לי "שנייה", ועניתי בכעס: "לא שנייה, ראשונה!"

עִידן

New member
אה, ו

שכחתי לספר איך קודם, כשהרכבתי משקפיים ולבשתי מעין דבר דמוי רעלה (כדי לחמם את האוזניים), האחיינית אמרה לי: "את נראית כמו.. כמו.. כמו מוזרה!" (ואח"כ גם הוסיפה שכמו מפלצת, ואל הסכימה להאמין שאני, אם כבר, מפלצת טובה..
)

משעשע

אם כי חלק מחברי המועצה די סולדים את אפם מהמדור "מפי הטף". זה מזכיר להם כל מיני עלונים של יישוביים כפריים. באחת הישיבות הבאות תדון המועצה בהצעת חוק להוציא מחוץ לחוק ציטוט של טרטופי טף למיניהם.

shellyland

New member
אז מה קרה שבמקום זה התחלת

להאמין במכשפות ולפחד מפיות?

עִידן

New member
מי מפחד מפיות?

התחלתי להאמין במכשפות כי פגשתי כמה שראויות לאמונה, כמובן.

איתמר ש

New member
נצלו"ש

(זה השרשור הכי קרוב לשרשוביוט שמצאתי) הסופר אלי עמיר ברדיו: "אני תמכתי בַּהסכם בעשר ידי"

למעלה