מפלגה כתחנת אוטובוס

מפלגה כתחנת אוטובוס

החצי השני של המאמר מתייחס ספציפית למפלגת הירוקים. דן שביט, YNET

חלק צודק וחלק בעייתי

יש בעיה גיאוגרפית ברורה, עם זאת בצורה שהוא מציג את האידיאולוגיה הרצוייה - משתמע מדבריו למעשה שלא צריך כלל מפלגת ירוקים בארץ, וחד"ש או מרצ תעשינה את העבודה. אני לא מסכים עם הגישה הזו.

eitanko

New member
גישה מיושנת וחזון

אני גם לא לגמרי מסכים עם זה שלמפלגה יש "גישה מיושנת". יתכן שכך הוצגו הדברים בפני הבוחר, אבל לפי דעתי, למפלגה כן יש את "החזון שחותר להבנת שורשי הניצול הסביבתי-חברתי". (אתה יכול להגיב על זה דרור?) ולדעתי הסיבה שהמפלגה לא הצליחה להכניס מנדטים מלבד כל אסטרטגיית בבחירות ואילוצי תקציב היא המצב הביטחוני-כלכלי-חברתי הקשה שהמדינה נמצאת בו, כאשר היגיון של הציבור היה למה לבזבז קול כאשר יש דברים הרבה יותר דחופים.

שמאל וסביבה

את האמת די נמאס לשמוע את הקטע הזה של השמאל וסביבה והדיבור והשוואה לאירופה מצד אנשי שמאל. במיוחד שהשמאל בישראל הוא אחד המנועים הגדולים מאחורי הפרטות קרקעות המדינה והפחיתם לנדל"ן. לכו תסתכלו מי עמוד מאחורי הלובי החקלאי שמחזיק את מר"ץ והעבודה ותבינו שהאמירות האלו הם חסרות תוכן. שימשכו להסתתר מאחורי מילים גבהות שאין בניהם לבין המציאות כלום. אנחנו נמשיך לא להשתתף בנשף המסכות של הפוליטיקה בישראל. תודה, דרור

דרור, חלק מהסיבה לכשלון בבחירות

היה הסירוב הזה לנקוט בעמדה מדינית. אני מציע לך להסתכל בטוקבקים- לא משנה אם תנקוט עמדה מדינית או לא, מצביעי הימין לא יצביעו עבור הירוקים מפני שהירוקים נתפסים כשמאלנים, וזה קורה בבחירות בהן הגימלאים מכניסים 7 נציגים. לימין יש כמה חברי כנסת, ביחוד יורי שטרן, שמבחינת ההבנה והידע שלהם לפחות עולים בהרבה על כל מועמדי הירוקים. בשמאל, לעומת זאת, יש את מוסי רז- ראינו מה הוא יודע בשרשור השאלות בפורום שמ"ט. רוב המצביעים הפוטנציאליים שלך, אם תרצה ואם לא, נמצאים ברווח שבין מרצ לקדימה. אז הגיע הזמן לרדת מהגדר ולפנות אליהם. מרצ נחלשה מפני שהיא נתפסת כמפלגה של גימיקים- אז למה לא לקחת ממנה את המצביעים באופן סופי?

Gali84

New member
מרצ זו מפלגה עם עשייה סביבתית

לא מבוטלת. בקיצור דרור,הוכחת את עצמך כדמגוג בלתי נלאה-שוב.

Gali84

New member
אתה יודע מדוע נכשלתם,דרור?

כי לא הגעתם עם רקורד של עשייה.כי שמטה מאבק של תושבים,בהרצליה פנה אלייך בבקשה לסייע לו בהורדת אנטנות סלולריות-העפת אותם מכל המדרגות,ואם לא די בכך גם דאגת לחבל בהגעה של הדס ופאר להפגנה שלנו בטענה שהוא מאבק פוליטי. אם היית מלווה את המאבק שלנו עוד מתחילתו,ומסייע לנו בהורדת האנטנות-ללא ספק אאני מבטיחה לך שרבים מתושבי הרצליה היו מצביעים לכם.

מפלגת הירוקים

אם סקר או שניים היו מראים שהירוקים עברו את א. החסימה, הם היו משיגים עוד כמה קולות נוסף ל47,000, ועוברים את סף שני האחוז, עם 2-3 מנדטים, לא באותה רמה של הגימלאים

אני חושב שאתה טועה

אם הירוקים היו מקבלים 3 מנדטים, סביר להניח שחלקם היו באים על חשבון הגימלאים, והתמונה היתה אולי 3:5.

אודלינה

New member
די כבר עם הסקרים האלו לעזאזל

ואני לא חושבת שאפילו יש צורך להסביר למה

למעלה