מפלגת הירוקים ממשיכה לעבוד

מפלגת הירוקים ממשיכה לעבוד

בעוד מפלגות אחרות מנגבות את הדמעות או מנקות את שרידי השמפנייה מפלגת הירוקים לא מזינחה את הסביבה ואת הציבור הבחורים שלנו. היום היה סיקור בתקשורת למספר פעולות שלנו בתחום הסביבתי...

עתירה נגד רשויות השלטון בגין זיהום

אני בשיתוף אדם טבע ודין הגשנו עתירה לבג"ץ נגד משרדי ממשלה, תע"ש, העירייה, ועוד מספר גורמים בגין זיהום קרקע, מים וים שנגרם מאלפי טון של קרקע מזוהמת ורעילה שנמצאים באזור תע"ש נוף-ים. מדובר במחדל חמור של הממשלה שכבר 10 שנים מזיחה את המקום ומקום ממישך לזהם.

פעילות למען חופי הכנרת

מפלגת הירוקים מסייעת לתושבים בגולן לשמור על חוף טבעי שנמצא בסמך לחוף הדימונד. הנה כתבה בYNET, שימו לב לתגובה של הדס הדס שכנאי, מזכ"ל מפלגת הירוקים, מצרה על תגובתו של ניר פפאי: "האזור המיועד לכפר נופש הוגדר במסמך של החברה להגנת הטבע כאזור 'ברגישות נופית גובה', והומלץ שהפיתוח העתידי יתרכז באזור המפותח כבר היום, כדי לשמור על חופי הכנרת הטבעיים וסביבתם. מפלגת הירוקים מתנגדות לבניה בחוף, ותפעל כדי שהמכרז לבניית כפר הנופש יבוטל".

מסמך חשוב שקשור לנושא

אני ממליץ לכל מי שמתעניין בנושא לקרא את המסמך הזה... המסמך שם בסימן שאלה את נימת היחצ"ות של ניר פפאי לכפר הנופש הזה! אני חייב לציין שעמדת החברה להגנת הטבע בנושא, היום, תמוהה. תודה, דרור

אולמרט הון ושלטון

סיפור מקומם במיוחד על ניסיון של אולמרט לאשר את העיסקה המוזרה מאוד של בריכות המלח שנמצאות בידי משמפחת דנקנר. הנה התגובה של פאר: בתגובה להתנהלותו של אולמרט אמר היום פאר ויסנר, יו"ר מפלגת הירוקים: "ניסיונו של אולמרט לאשר את עסקת בריכות המלח, יומיים לאחר שהוכרזו תוצאות הבחירות, היא ההוכחה לכך שהון ושלטון הולכים יד ביד. הדבר מאשר את שאמרנו במהלך כל מערכת הבחירות, שבהזדמנות הראשונה, אולמרט יחלק את נכסי הציבור לבעלי ההון. למרות הצהרותיו המדיניות של אולמרט, מה שבאמת מעניין אותו הוא הפיכת נכסי המדינה לפרס עבור בעלי ההון". תודה, דרור

למעלה