מפלגת חד"ש/מק"י היא מפלגה

REMBRANT

New member
מפלגת חד"ש/מק"י היא מפלגה

קומוניסטית, קומוניזם זה "שיווין כפוי" ראינו שזה לא עבד, יתרה מכך השיטה הזאת היתגלתה כגרועה מכל אחרי הנאציזם. תמר גוז'אנסקי בעצמה אמרי לי שהיא מאמינה בזה בדיוק כמו שזה הונהג בברה"מ. כאילו שאין מאחורינו את ההיסטוריה של המאה ה20. מה זה הדבר הזה???!!! וכאן אני לא רוצה להחסיר מכבודה של תמר שהייתה חברת הכנס המוצלחת ביותר, שהייתה אולי בכלל. אף אחד היום לא תומך בשיטה המרקסיסטית לנניסטית, ואני במיוחד (אני רוסי) כן אנחנו רוצים להשיג שיווין של כל בני האדם וליצור אולם גלובלי בו לא יעמדו אידיאלים בדמות הדת או הלאום בדרכם של אידיאלים הומוניסטיים שיוויוניים המקדשים את ערך חיים אדם ואת ערך הרווחה השיוויונית הזמינה לכל, אבל לא באמצעות שיטות שהוכיחו את עצמן כהרסניות!!! האם לא צריך יהיה לחפש משהוא אחר לחלוטין. אני האמת כן מציע משהו בנושא הזה ולאחר מחקר ארוך ומייגע, אבל בנתיים לא זכיתי להענות מספקת. על היסודות הבלתי מעורערים עליהם ניתן יהיה לבנות עולם חדש ושיוויוני אפשר לקרא ב www.megalogic.org אבל הפעם אני יתיחס לחרטא הקומוניסטי האתיאיסטי המגוכח הזה של מק"י, מה אתם תגידו.

Wing Chan

New member
עזוב שטויות. הקומוניזם רק הרג

בערך 8 מיליון אנשים לבדו, בוא ניתן לו הזדמנות נוספת! חח

NorthernStar

New member
הקומוניזם לא הרג אף אחד

הסטליניזם הרג מיליונים. גם הנאציזם והפשיזם על שלל נגזרותיהם.

REMBRANT

New member
הינה זה הגיע, לאחר דברי חוכמה

מרובים דפקת קטע מטומטם הקומוניזם האמיתי זאת פוטומורגנה זה בחיים לא יעבוד במציאות. בתנאי שיוויון כפוי השחיטות גוברת על זו שבתנאי הסוציאולוזם הדמוקראטי. מה לעשות הניסיון הוכייח שכך מתנהג הבן אדם.

Wing Chan

New member
הקומוניזם לא יעבוד מסיבה אחת פשוטה:

בגלל שאנשים אוהבים שיש להם דברים משלהם. אין דבר פשוט יותר מזה.

REMBRANT

New member
אני מת עלייך!

כן לחלוטין. בתאי ריבוי אין סופי של אמיתות ואידיאולוגיות עם דגש על דתות מונוטאיסטיות, האנושות היא דרעק אחוש שרמוטא וזה המצב היום! בתורת המשחקים קוראים לזה : "תנאי אי ודאות". ולפי כל החישובים שנעשים בכל הרובדים, הכל רק ילך ויחמיר, ואין לזה שום פיתרון. פיצוץ האוכלוסין הקרב ובא עלינו לרעה יוריד את ערך חיי אדם למקום שבו הוא עוד לא היה עדיין, הרבה מעבר למקום שבו הוא נמצא כבר היום. ומלחמת עולם שלישית תהיה בלתי נמנעת, וזה אמיתי לחלוטין. רוצה להבין את זה טוב טוב, תקראי את החומר של מרכז מאיר.

RED1917

New member
שוב ההגיון הפשוט והברור

מאחר והאימפריאליזם דוחף למלחמות ומאחר והדרך היחידה למנוע מלחמת עולם שלישית היא מהפכה סוציאליסטית עולמית ומאחר REMBRANT תומך באימפריאליזם הרי בעוד השמאל תומך בחיים תומכי הימין תומכים בחיסול האנושות.

REMBRANT

New member
זהוא המאבק על משאבים שדוחף למלחמות

וזה לא משנה בשם איזו אידיאולוגיה בדיוק הבן אדם משתתף במאבק הזה. אין היום שום אימפיריאליזם היום יש נטייה לכפות את "הסוציאל דמוקראט" (עירק וכו...) ובתגובה ראויה היתי אומר להיתעוררות הדתית המתעצמת מרגע לרגע. תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר חישוב "ההסטרטגיה" זה העבודה שלי. ואתה ביזבזת כרגע מגבייטים יקרים של תפוז.

armbruster

New member
הקומוניזם לא מתאים לבני אדם

תנסי לחשוב על יצורים אחרים שהוא מתאים להם.

armbruster

New member
הסטאליניזם שייך לקומוניזם

כמו שההיטלריזם שייך לנאציזם. הקומוניסטים רצחו יותר בני אדם מהנאצים.

משקיף25

New member
האימפריאליזם אחראי למותם של כ400 מ'

האימפריאליזם אחראי למותם של כ-400 מיליון בני אדם. רובם מתת תזונה וממחסור בטיפול רפואי עקב דיכוי אימפריאליסטי, והשאר בהרג רצחני בין היתר בהאיטי, פיליפינים, אינדונזיה, נפאל, פרו, איראן, עיראק, לבנון ואפגניסטן.

אנטוליו

New member
../images/Emo152.gifלומר שקומוניזם לא הרג אף אחד

אלא סטליניזם עשה זאת זה כאילו לומר שהנאציזם לא הרג אף אחד, אלא היטלריזם בלבד עשה את העבודה. ד"א, אני עדיין ממתין לתשובה בקשר להודעתי זאת.

RED1917

New member
תגובה לאנטליו על המהפכה הרוסית

ראשית קומוניזם התקיים במשך מרבית ההיסטוריה האנושית עד להופעתה של החברה המעמדית לפי כ11,500 שנים-המהפכה הנאוליטית ומהפכת המזון, או ליתר דיוק עודף היחסי של המזון. שום חברה מאז כולל ברית המועצות לא הייתה קומוניזים, שכן אחד המאפיינים המהותיים של הקומוניזם הוא העדר מדינה. אתה חייב להתייחס לברית המועצות לא כקומוניזם אלא כאל מדינת פועלים ואין הדברים זהים. בשנים הראשונות כמדינתפועלים בריאה יחסית ובשנים שלאחר עליית סטלין מדינת פועלם מנוונת. . שנית, בזמן המהפכה מספר קטן מאוד של בני אדם נהרגו, מה שהביא למספר מתיםרב היה מלחמת האזרחים, הרעב כתוצאה מההרס הנורא של מלחמת האזרחים והמגפות שנלוו לו. אולם מי האחראי למותם של מליונים במלחמת אזרחים זאת? האם היו אלו הבולשביקים או בעלי האחוזות, הגנרלים הלבנים, והאימפריאליסטים שרצו להמשיך במלחמת העולם הראשונה, ולכן 22 צבאות פלשו לרפובליקה הצעירה, כדי למגר את מהפכת הפועלים, או מהפכת הפועלים והבולשביקים שעמדו בראש מהפכה זאת? התשובה לכך משקפת כמובן את השקפת העולם של המגיב. האם העיראקים כיום אחראים לרצח של כ600 אלף כתוצאה מהכיבוש או האימפריאליסטים? אם אתה תומך האימפריאליזם המהפכה אשמה והעיראקים כיום אשמים. אם אתה לצד מעמד הפועלים האימפריאליסטים הם אשמים במותם של כעשרה מליון בני אדם במלחמה זו. מה היה קורה אילולי הבולשביקים עמדו בראש מהפכת אוקטובר. בניגוד לאלו שאומרים היא הייתה מתפתחת באופן שלוו לקפיטליזם מפותח, הרי קורנליוב הקוזק הלבן היה מפיל את ממשלת קרנסקי מימין והתוצאה הייתה טרור דמים פשיסטי מהסוג שראינו בצ'ילה או באינדונזיה ועוד מקומות רבים. שלישית, סטלין היה מנהיגה של מהפכת נגד בירוקרטית אנטי פרולטרית. הסיבה לעליתו הייה הבידוד של המהפכה, סטלין והשכבה הבירוקרטית אותה הוא הנהיג הייתה קסטה פריביליוגנית, שמרנית לאומנית אנטי מרקסיטית שחיסלה בשנות השלושים את המפלגה הבולשביקית. מי היה אחראי לבידוד זה? שוב התשובה לדעתי היא האימפריאליזם וההנהגות הימניות של הסוציאל דמוקרטיה שסייעו למצור על המהפכה כהמשך לבגידתם במלחמת העולם הראשונה כאשר תמכו בבורגנות שלהם במלחמת השוד. המשטר בברית המועצות לאחר עליית סטלין היה משטר טוטליטארי מדכא אולם לאומר שהמהפכה אשמה בכך זה לערך לאומר שמהפכת היעקובינים הייתה אחראית לעליתו של נפוליון שגם הוא עלה עקב בידוד המהפכה הבורגנית הצרפתית הגדולה. מי היה למשל אחראי לטרור האדום של המהפכה הצרפתית היעקובינים או הטרור הלבן בתמיכת הריאקציה ובראש וראשונה בריטניה. גם כאן תשובתי ברורה האחריות היא על הריאקציה ולא על המהפכה. אילולי המהפכה הצרפתית צרפת הייתה נשארת פיאודלית ומתנגדי המהפכה הצרפתית היו מלוכנים וריאקציונרים דומים, בדיוק כפי שמתנגדי המהפכה הבולשביקית. רביעית למרות המשטר הטוטליטארי עקב הלאמת הייצור ברית המועצות שהייתה עד 1917 מדינה נחשלת בעיקר אגררית בה רוב האנשים היו אכרים קטנים חסרי אדמות כמעט צמיתים אנאלפבתים ללא שרות רפואי הפכה למעצמה מספר 2 בעולם מתקדמת מאוד בשטחים שונים ובמיוחד בחלל וברפואת עיניים. קיומה היא איזון כנגד דחף המלחמה של האימפריאליזים. קריסתה הביאה למעצמת על אחת השוחפת למלחמת עולם שלישית.

הקומוניזם הרג הרבה יותר אנשים

משהיטלר יכול היה לחלום. רק הקולקטיביזציה לבדה הרעיבה 20 מליון בסין ו- 30 בברה"מ. לא לדבר על המליונים הנוספים שנרצחו במחנות כפייה וטבחים בברה"מ ובסין, וכן בצפון קוריאה, וייטנאם, קמבודיה ושאר הגוש הקומוניסטי.

זה עתה יצא ספר חדש בנושא

הדיקטטורים גרמניה של היטלר, רוסיה של סטלין מאת: ריצ`רד אוברי אחד מבכירי ההיסטוריונים של היום המנפץ את ההגזמות של המלחמה הקרה שאנשי הימין בארץ עדין פולטים מבלי לדעת היסטוריה ועד כמה מעניין שדווקא אנשי ימין יהודים יחזיקו בתאורים מוגזמים בעוד ברית המועצות הצילה מליוני יהודים שהיטלר תיכנן לחסל לאחר כיבוש ברית המועצות בעוד היטלר חיסל ארבע וחצי מליוני יהודים מה שמוכיח עד כמה ימין זה ימין בכל מקום ללא קשר למוצא לאומי

למעלה