מצוין ../images/Emo70.gif
ראשית כל הסרטון - חשבתי שבסוף עוד יגידו לי לשים קונדום. מעולה ההקשר בין פרס (אדם שהקדיש את כל חייו לשלום) לחברות בחמאס, בהחלט נורא הוגן מצידך (/כם). ועכשיו בהקשר התכני. מה הבעיה עם זה? הבעיה בכנסת היום היא שראש ממשלה לא יכול לעשות כלום, ידיו למעשה כבולות. במקום שראש ממשלה יהיה מנהיג אמיתי, הוא הופך להיות נשלט על ידי בעלי אינטרסים. אני, ואני מאמין שבסופו של דבר רוב העם כמוני, מחפש ראש ממשלה שיהיה מנהיג של העם. לא מישהו שילך בקו ישר, אלא יפעיל שיקול דעת בהתאם למידע שיש ברשותו ויוביל את העם בדרך הנכונה. לא משנה אם אתה חושב שפרץ הוא האיש המתאים, שרון, נתניהו, וילנאי או השכן שלך. וביניתיים, אם תבדוק כמה שנים אחורה תראה שהרבה ראשי ממשלה לא עשו כלום. שרון שונה מהם, אפשר להניח כי הוא שונה גם מתוך הרצון האגואיסטי של להיכנס לספרי ההיסטוריה (כמו נתניהו ופרץ אגב, בניגוד לפרס ורבין), אבל הסיבות לא מעניינות כמו התכלית. והתכלית היא, שאין בפוליטיקה היום אף אחד שהיה שורד מכשול כל כך גדול כמו ההתנתקות, לא משנה אם אתה מסכים או מתנהג - שרון הראה מנהיגות אמיתית ועקשות חסר פשרות. שרון (ועכשיו מגיע התגובה לדיקטטורה) הקים מפלגה, והוא רוצה לבחור לפי ראות עיניו את רשימת החברים. אז מה? מרכז של הליכוד יותר טוב? נו באמת...