מפלגת קדימה....

tropicbird

New member
מפלגת קדימה....

אריק שרון: האדם ש"לא" קיבל שוחד למרות שדודי אפל הואשם בכך שנתן שוחד עומרי שרון: הואשם בשחיתות,הפרת אמונים וכו' וכו' אהוד אולמרט: נמצא כעת בחקירות על מנויים פוליטיים צחי הנגבי: המלצה לעמוד לדין ועוד היד נטויה... זה רק נראה לי או שמפלגת "קדימה" היא בסך הכל מחנה פליטים לפושעים?

the first duke

New member
../images/Emo10.gifאכן מחנה פליטים למושחתים

ללא קשר לדעות הפוליטיות של המתנגדים והתומכים, קשה לי להבין כיצד אנשים יכולים לתמוך במפלגה כה מושחתת שבראשה עומדים אנשים שהועמדו לדין או ששמם נקשר בכל כך הרבה פרשיות שחיתות ולכלוך ציבורי. גרוע מכך, המצטרפים לקדימה מייצגים כל אחד דעה שונה לחלוטין ואין ביניהם שום אידאולוגיה משותפת אלא רק רצון להיותש רים בממשל הבאה ולשרת את שרון. מה לצחי הנגבי הימני ולשמעון פרס איש תהליך השלום ואוסלו? מה לרוחמה אברהם ולפרפ' אוריאל רייכמן? איזה בלגאן, סופקמרקט של מפלגה! בקיצור אם אתם תומכים בשתי מדינות שלני עמים ושיקום החברה בישראל הצביעו עלבודה בראשות פרץ, אם אתם מתנגדים לפינוי כל התנחלות ושטח ורוצים בהמשך השליטה בפלשתינאים הצביעו לאיחדו הלאומי, אם אתם רוצים שמאל ברור ומובהק הצביעו למרצ ואם אתם רוצים את מרכז הליכוד ומה שהיה עד היום מינוס שרון הצביעו לליכוד. אם אתם רוצים את שרון בלי לדעת מה הוא מסוגל לעשות, ללא שום אידאולוגיה ותוך עצימת עיניים והליכה ארחיו ככבשים בליש הוא יסכים לאמר מה העתיד המדיניש הוא מייעד לנו ואיך הוא מתכוון לפתור את הבעיות החברתיות, הצביעו קדימה לשחיתות! ערב טוב:)

the first duke

New member
ומצטער אגב על אורך ההודעה פשוט זרם

פשוט זה זרם לי כבר באופן טבעי, לא התכוונתי לעייף אתכם עם מגילה:)

בחן את ההיסטוריה המפלגתית

של המפלגה "שלך".. ואת האנשים שבראשה ופעילה, טרם תבחר לתאר מפלגה אחרת כ"מחנה פליטים" או "מושחתים". השחיתות קיימת בכל מקום ולצערי בכל מפלגה. הדרך והאומץ לפסוע בה, היא ההבדל בין העומדים בראשן.

רק קיצוניים הם לא דינאמים...

האדם הוא יצור חושב.. והבחירות שלו משתנות. מי שיאמר לך שהוא עומד על אידאולוגייה מסויימת עד יום מותו - יש להזהר ממנו!

the first duke

New member
מרוב דינמיות אין בקדימה אידאולוגיה

מרוב דינמיות כל יום שומעים הצהרה מדינית שונה ממנהיגיכם. מה לשמעון רפס וצחי הנגבי מבחינה מדינית? מה לאוריאל רייכמן(שינוי לשעבר) ולדוד טל (ש"ס לשעבר), מה למופז ולרמון? יותר ויותר נראה שאין לכם רעיון ואידאולוגיה משותפים מלבד הליכה עיוורת אחרי שרון מבלי שיציג מדיניות ברורה, הליכה אחרי כיסא מובטח ולא אחרי רעיון אמיתי משותף. אשמח לדעת מה דעותיה של קדימה למשל בנושאי רווחה וחברה?האם שרון תומך במדיניות הכלכלית שביצע שר האוצר שהוא מינה ,ביבי? האם אתם תומכים במס הכנסה שלילי או בהעלאת שכר המינימום או במצב של שכר רעב להמוני עובדים כמו היום? האם אתם תומכים בהפרטת כל התשתיות והחברות הממשלתיות כולל הרכבת והחשמל של המדינה? רק דוגמא לשאלות שלא ניתנו לה תשובות ברורות ע"י קדימה שמתעלמת מהנושא הכלכלי-חברתי.

:) אשמח להגיב לך -

ראשית אציין כי אני אינני דובר מטעם המפלגה - רק אדם שמאזין ורגיש למילים ולכוונות. השאלות ששאלת - האם שרון תומך במדיניות הכלכלית שביצע שר האוצר שהוא מינה ,ביבי? שרון הדגיש את פעולות הממשלה בראשותו, לצמצום העוני - "אני חושב שהיו בהחלט הרבה מאוד פעולות נכונות שבוצעו, הן על-ידי שר האוצר בנימין נתניהו, והן על-ידי שר האוצר ממשיכו, אהוד אולמרט. ואציין שפעולות אלה התחילו עוד שסילבן שלום היה שר האוצר. ך שאני חושב שהיו הרבה הישגים, אנחנו עמדנו במצב קשה, וננקטו צעדים קשים בשנת 2004. בשנת 2005 - אני עצמי גם פעלתי להכנסת חמלה בנושא של סיוע לחלשים. המדיניות הזאת תימשך! אני רואה אפשרויות של שינוי במצב הזה. אפשר להכריז הכרזות, אני שומע את ההכרזות האלה, כאלה שחושבים שבידם פתרון לכל בעיות העוני בישראל. אך לא מספיק לבוא בהכרזה! צריך דברים ריאליים. הדברים לא נפתרים בן-יום. זה תהליך. אני אשב בימים הקרובים שוב על הנושא של התקציב לשנה הבאה. הפעם, כל הנושאים, כולל נושא החברה, גם פה היעדים שיקבעו יהיו יעדים ברורים ומוגדרים. צריך תוך 5 שנים להשקיע 7 וחצי מיליארד ש"ח לשינוי המצב, וזה יהיה ברור ומוחלט למה הכסף הזה יושקע. אני לא מוכן לקבל אמירות כלליות לטפל בעוני או בזקנים, אלא אמירה ברורה מה הולך להיות מושקע בכל אחד מהסעיפים האלה. ועל זה יש ויכוח על ביצוע הדברים, ולכן לאמירות כלליות אני לא מתייחס". "האם אתם תומכים במס הכנסה שלילי או בהעלאת שכר המינימום או במצב של שכר רעב להמוני עובדים כמו היום?" "שכר המינימום – אני חושב שיכול להיות שניתן להעלות שכר מינימום באופן הדרגתי, אבל האמירה הזאת היא אמירה ללא בדיקה. לדעתי, זאת אמירה והכרזה שאין מאחוריה שום דבר. אפשר בהדרגתיות להעלות את שכר המינימום, ותוך מעקב שהדבר לא ישפיע על פיטורי עובדים וכל מיני תופעות של מעבר ייצור למדינות אחרות וכו'. אנו נשב בשבוע הבא בנושא התקציב ואז ידונו כל הנושאים."

the first duke

New member
תודה רבה:) לך, נדמה לי ש..........

נדמה לי שאת באה מן הצד השני של המפה הפוליטית לעומתי. לפחות לגבי הנושא של קדימה שנינו סמכימים שאין להם אידאולוגיה מגובשת ושהם מפלגת סופרמרקט פוליטי:)

trigotrigo

New member
אויש, נדב, חכה לגיל בשביל התרגיל...

יש כל כך הרבה אנשים שהיית יכול בשמחה להתחלף איתם מבחינת בגרות נפשית ומודעות עצמית-סביבתית..

trigotrigo

New member
אף על פי כן ולמרות הכל

אם תסתכל מסביב לך, ובאמת, בסביבה הקרובה, תראה מינויים פוליטיים וטובות לחברי משפחה, "שוחד" פה ו"שוחד" שם, וכן אנשים שעומדים לדין. אולי כך תבין, שפוליטיקאים, בסופו של דבר, אינם שונים בהרבה מכלל האנשים שאותם הם מייצגים - בסך הכל יש להם לשון יותר ארוכה. מחנה פליטים לפושעים? לאן בדיוק היד נטויה?

למעלה