מפלגת שרון תקבל מספר חד ספרתי

jewjew1

New member
מפלגת שרון תקבל מספר חד ספרתי

תמיד מפלגות המרכז העמומות התחילו בקול תרועה, והסתיימו בהתרסקות גדולה. עזר ויצמן שדחף את השלום עם מצרים סיים עם שלושה מנדטים, ובן גוריון אחד מאבות האומה שעד היום זוכה לפופלריות רבה סיים עם עשרה מנדטים כך ששרון לא יקבל יותר. מה עוד ששרון דאג לקחת איתו את אולמרט ורמון שני אנשים עם היסטוריה ארוכה של השארת אדמה חרוכה אחריהם. איך שהשחתויות המכוערות יתגלו, והריבים על המקומות יפרצו תיראו איך המפלגה מצטמקת מסקר לסקר עד למנדטים בודדים בבחירות. אם עמיר פרץ ימשיך להביא נבחרת טובה של אנשים כמו: אבישי ברוומן, יולי תמיר, עמי איילון ביחד עם הקו הכלכלי-חברתי יש לו סיכוי לקחת את הבחירות עם גוש שמאל שיחצה את השישים מנדטים.

מורנא007

New member
בכנסת השישית, מיד לאחר פרישתו

מהמערך (מפא"י), רשימתו (רפ"י) קיבלה 10 ח"כים. דוד בן-גוריון (גרין) (1886-1973) 1-מפלגת פועלי ארץ-ישראל 2-מפלגת פועלי ארץ-ישראל 3-מפלגת פועלי ארץ-ישראל 4-מפלגת פועלי ארץ-ישראל 5-מפלגת פועלי ארץ-ישראל 5-רשימת פועלים ישראלית 6-רשימת פועלים ישראלית 6-ח”כ יחיד - דוד בן גוריון 7-רשימה ממלכתית

להערכתי שרון יקבל באיזור ה15

מנדטים. וגוש השמאל לא יחצה את השישים (מבחירות 77 גוש השמאל לא הגיע ל60 וגם כשהם הקימו ממשלה זה היה בצירוף מפלגות ימין)

אתה יכול רק לחלום

בתור בדרן אתה דווקא די מוצלח כנראה. המפלגה של שרון לא רק שלא יורדת בסקרים , אלא שלפי כל ההערכות מתקרבת ל -40 מנדטים , כאשר הליכוד מתרסק בגדול. גם 30 מנדטים לעבודה לא יעשו את עמירון ראש ממשלה ,אז צא מהאשליות שלך ,ליצן!

jewjew1

New member
אני לא ליצן, ויש לי הערכות טובות

אמרתי שאם עמיר פרץ ימשיך אם הנבחרת הטובה שלו ולא יעשה טעויות אז יש לו סיכוי לחצות את ה60 מנדט. בבחירות 92 לידעתך גוש השמאל: עבודה-מרצ-מפלגות ערביות קיבל 61 מנדטים. לאור התנהלתו המושחתת של שרון, ורשימת המעומדים המפוקפקת שלו ביחד עם שני הפולטיקאים הכי הרסניים: רמון ואולמרט, וההיסטוריה הארוכה של מפלגות מרכז שונות למינהן אני בספק אם מפלגה כמו של שרון חסרת דעה בכל נושא תחצה את העשרה מנדטים. זכור גם ששרון רץ בעבר במפלגה עצמאית שייחלו לה רבות, וסיימה עם שני מנדטים ופחות קולות מפלאטו שרון.

bluestar 777

New member
גם אני חושב כך רציונלית

אך שרון הוא יוצא דופן, הספידו אותו הרבה, אחר משאל המתפקדים, ערב הבחירות שהחל לאבד גובה, בבחירות במרכז הליכוד, והוא נחלץ בצורה מדהימה, והמשיך לדרוס ולחמוס.. ההערכה שלך היא הגיונית, אבל לגבי השליט הזה, אין הגיון, העובדות מדברות... בתקווה שאתבדה.

"כל ההערכות"

נו באמת. אין שום הערכה ש"קדימה" מתקרבת ל 40, אלא אם 34 זה "קרוב ל 40". הרבה בחורות לא יאהבו את ההגדרה הזאת לגבי גילן
שרון יקבל לדעתי האישית פחות מ 30 ויותר מ 20 ... סביר להניח ש "32" זה שיא כוחו וירד לקראת הבחירות. גם אין לו מפלגה עם דרגי "שטח" או פעילים שיעמדו בצמתים, ואני בכלל לא בטוח שיצליח לארגן אפילו משהו קטן בנושא. הליכוד תמיד הצליח יותר בבחירות מאשר בסקרים של 3-4 חודשים לפני, ותמיד באופן מהותי, וכך יהיה גם הפעם. מי שמספיד את הליכוד עושה טעות מרה ולא למד מההסטוריה דבר. ע"ע בגין, ביבי נגד פרס ... ואפילו שמיר הגמד. לגבי פרץ, הוא ווינר והוכיח זאת מספר פעמים בעבר ... נראה איך ינהל קמפיין. בכל מקרה - מענין בטוח שיהיה

Hilalala1

New member
שרון לוקח ובגדול

גם מי שירצה להצביע ליכוד יצביע לשרון... כי הוא מייצג את הליכוד של פעם... לדעתי בסביבות ה30 35 מנדטים

A m i n a d a v

New member
יש יסוד סביר להניח שכך יהיה

הרי העבודה וקדימה שתיהן שמאליות בנושאים המדיניים. אבל העבודה פחות קפיטליסטית מבחינה כלכלית מאשר קדימה, אז אנשים יכירעו לפי זה ויצביעו כבר לעבודה.

hanavat

New member
ממש לא בטוח...

אני העד שוויון חברתי ומקווה מאוד שהפערים הכלכליים יצתמצמו אבל הדרך שבא הולך פרץ- העלאת שכר המינימום ל1000$ תביא לקריסה כלכלית של כל המפעלים והעסקים הקטנים במשק. אני תומך בעמדה שלו וסביר מאוד להניח שאם היה מציע אותה אדם אחר הייתי מצביע לו, אבל פרץ הוא אדם נגוע שחיטות שדואג לאינטרסים שלו ושל הוועדים הגדולים בלבד. כך שכפי שהדברים נראים כרגע ובמידה ו"קדימה" לא תתיחל לשחק בקקי הם יקבלו את הקול שלי.

למעלה